Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mitkä ovat mielestäsi tärkeimpiä asioita, mitä maailmassa
pitäisi muuttua 2009?

Realistiseti toteutettavat / haihattelut eli haaveet?

Vai mennäänkö vain näin?

Maailmanparantajat please:

Sivut

Kommentit (20)

asdf
Seuraa 
Viestejä11861
Liittynyt16.3.2005

Haluaisin, että
- kreationismille löytyy tieteelliset todisteet
- leipomosta ostettujen leipien pohjasta ei löydy yli sentin kerrosta vehnäjauhoja
- Laasanen saa pillua
- kaikki kielletään
- suokaasu osoittautuu ufoksi

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Lakeja ja säännöksiä mietittäisiin uudestaan järkevämmällä logiikalla eikä turhanpäiviäisiä sellaisia enää olisi. Toisinsanoen esim moottoriteillä olisi talvisin kesän 120 nopeusrajoitus jos keli vastaa kesän olosuhteita, ja kannabis laillistettaisiin. Vituttaa nimittäin lait, joissa ei ole mitään järkeä kun miettii vähänkin pidemmälle, mutta kukaan ei vaan tee niille mitään. Ne vaan on.

くそっ!

Toimeentulomekanismi ja "turvaverkko" lomautetuille (sekä ihan kaikille) uudistettaisiin niin ettei tarvita järjettömän suurta byrokratiaa. Tuet elämäntilanteesta riippumatta tulisi saman luukun takaa ja tukimuodot eivät kannustaisi passiivisuuteen.

Ei tarvitsisi palkata kuutta sossun tätiä jakamaan oppilaille omenia jne.

Yhä useammalle olisi töitä, tasaisemmin kaikille.

Lisäksi Suomen kansa ottaisi itseään niskasta kiinni ja ei antaisi liikaa päätäntävaltaa EU:n akselivaltioille, mm. jatkaisi kotimaisuuden mainostamista tuotteissa.

asdf
Seuraa 
Viestejä11861
Liittynyt16.3.2005
Dark Shade
Tulisipa kolmas maailmansota, päästäisiin eroon ylikansoituksesta.

Uskon, että täydellisten taistelutaitojesi ja uuden samuraimiekkasi kanssa ratkaisisit väestöongelman helpommin ja nopeammin kuin komas maailmansota.

asdf
Dark Shade
Tulisipa kolmas maailmansota, päästäisiin eroon ylikansoituksesta.

Uskon, että täydellisten taistelutaitojesi ja uuden samuraimiekkasi kanssa ratkaisisit väestöongelman helpommin ja nopeammin kuin komas maailmansota.

http://www.nettisivu.org/svt/Arvomaailma.html

Lisäksi EU:n ilotulitedirektiivi, näin uudenvuoden kunniaksi voimaan.

SVT: Yksilönvapaudet ja yksilön vastuu lähtökohta. Yhteiskunnallisissa seikoissa kuten työnsaannissa ja työttömyystilanteessa valtion tulee kuitenkin avustaa kansalaisiaan. Ihmisille on kerrottava selkeästi vaarallisten asioiden vaarat ja väärinkäytön seuraukset. Jos omat sormet menee niin se on voi voi, mitäs et kunnioittanut varoituksia. Jos juot maksasi piloille niin sekin on vähän tukala tilanne. Valtio nimittäin säätää asetuksen, jonka avulla se voi osittain kieltäytyä kustantamasta yhteisistä varoista omasta toiminnasta ja varoituksista piittaamattomasta käytöksestä johtuvan vamman. Vastaavasti jos räjäyttää postilaatikon niin se on puolen tonnin sakko toisen omaisuuden turmelemisesta ja jos mälli räjähtää jonkun naamassa, se on törkeä pahoinpitely.

Lisäksi median rajaton valta tulisi lopettaa. Nykyisellään se toimii ihan selkeänä manipulaatiomasinoijana, ei lehdistövapauspykälän mukaisena uutistoimena. Lehdet saavat julkaista mitä tahansa, mutta eivät miten tahansa. Iltayrjöt järjestävät mm. äänestyksiä vähän kaiken puolesta. Haluatko kieltää aseet? Entä ilotulitteet? Entä aloitettiinko myynti liian aikaisin? Tällä lietsotaan silkkaa hysteriaa. Lisäksi kohulehdet ovat masinoineet mm. Kanervan eron täysin mitättömän asian vuoksi.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007
asdf

- Laasanen saa pilluaJos Henry saa ja minä en, sitten... Eli sama saanko, mutta jos Henry saa, niin kohtuullista olisi, että minulle myös. Kyllä nyt jotain häpyä pitää olla.

Ja taantumasta soisi koituvan jotain hyvääkin, se nyt kuitenkin on tullut tänne leijailemaan joksikin aikaa.

Lisäksi klassikkoelokuvat, joissa on "Nyt ensimmäistä kertaa 50 minuuttia extra-materiaalia, jota et ole nähnyt ja jota kukaan ei ole halunnutkaan nähdä, koska sillä ei ole mitään lisättävää tähän jo entuudestaan megalomaanisen pitkään elokuvaan, joka on suosikkisi mutta jonka ohjaaja on flipannut tai konkurssissa, eikä hän ole enää taiteilija, tai ehkä ei koskaan ollutkaan, mutta joka tapauksessa kuva on remasteroitu ennennäkemättömään loistoon ja diiba daaba kurikan kukka ja ongelmajäte" toivottavasti kiellettäisiin.

Halonen hyllylle Vappuun mennessä!

Taas saatiin sellainen pläjäys sekoa Keeni-paholaismiesteoriaa, että oksat pois heti vuoden alkajaisiksi! Eikä tavuakaan siitä, että suurin osa lapsiin kohdistuvasta väkivallasta on naisten tekemää. (Se tosin EI ole Keenistä...)

Halosen itsensä käärmettä piippuun -metelmällä koko yhteiskunnan idologiaksi ajama nurinkäännetysti fasistinen seko-Keeni-väkivaltaideologia lissä varmaan kohta jo jo väkivaltaa lasten tarhoissakin, ellei ole lisännytkin...

Halonperkele on moraalinen syyllinen koulusurmiin.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... /01/772340

" Joudun tänäkin vuonna puuttumaan suomalaisen yhteiskunnan väkivaltaisuuteen. Olen siitä todella huolissani. Viime vuodenkin aikana moni suomalainen menetti rakkaansa väkivallan uhrina. Kauhajoen koulusurmat viime syyskuussa ja useat muut väkivallanteot eri puolilla maata ovat järkyttäneet meitä kaikkia.

Koulusurmat ja muu julkista huomiota saanut väkivalta ovat valitettavasti vain jäävuoren huippu. Maassamme surmataan vuosittain yli sata ihmistä. Henkirikollisuus on suurelta osin miesten keskinäistä väkivaltaa, mutta kymmenet naiset menettävät vuosittain henkensä lähisuhdeväkivallan uhreina. Raiskaukset ja muu väkivalta on vielä tätäkin yleisempää. Me emme voi emmekä saa ummistaa silmiämme tältä. On saatava aikaan muutos. "

Hourulallaati-lallaati-lallaati-lallaa...

Näin ei todellakaan voi jatkua.

Hei Bushmassa, hyvin puhuttu mutta iso mutta, Kanerva jouti mennä. Tyhmä kuin käki.
Too stupid, let him go.
Ei ollut sopivasti tyhmä, niinku me muut
Henkkoht inhoan sitä runkkaria tasan kybällä!

Minusta olisi kiva, jos esim. Mars planeetalta löytyisi merkkejä elämästä. Siis ehkä jotain soluja tai niiden fossiileita. Jokinhan siellä ylläpitää metaanintuotantoa.

Tämä löytö ei kumoaisi kreationismia, se ohittaisi sen, samoin useimpien uskontojen perustan, kalevalaisenkin kait.

Lisäksi olisi hyvä, jos saisin pillua. Vuosi 2002 oli hyvä, silloin melkein sain.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat