Seuraa 
Viestejä13176

Tiedän että BB oli käsikirjoitettu ja tekstariäänestyksellä huijattiin rahaa.

Kommentit (12)

Miksi huijata rahaa käsikirjoittamalla, jos kerran ilman käsikirjoitusta samat henkilöt äänestäisivät saman summan? Kai sitä draamaa nyt muutenkin syntyy...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Alpha
Miksi huijata rahaa käsikirjoittamalla, jos kerran ilman käsikirjoitusta samat henkilöt äänestäisivät saman summan? Kai sitä draamaa nyt muutenkin syntyy...Koska huijaaminen on kivempaa. Aina pitää huijata kun vaan on mahdollisuus. Rehellinen toiminta lasketaan työksi eikä siitä voi hykerrellen iloita niinkuin huijaamisesta.

くそっ!

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Myös tämä keskustelupalsta on huijausta. Ainoastaan sinä keskustelet täällä, muiden nimimerkkien takana on Ruukki ja muu Tiede-lehden toimitus. Näin ylläpidetään illuusiota lehden aktiivisesta keskutelupalstasta ja saadaan mainosrahoitusta, joilla ostetaan taukohuoneeseen kahvia ja pullaa.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

asdf

Myös tämä keskustelupalsta on huijausta. Ainoastaan sinä keskustelet täällä, muiden nimimerkkien takana on Ruukki ja muu Tiede-lehden toimitus. Näin ylläpidetään illuusiota lehden aktiivisesta keskutelupalstasta ja saadaan mainosrahoitusta, joilla ostetaan taukohuoneeseen kahvia ja pullaa.Joo onhan se hoksattu, ja jos joku muuko Ruukki, tai lehen toimittajat yrittää jotaki sanova , ne bannathan. Perkkeele.

Ja tässä mokomienki alajujen kans pitäs taas vuosi pärjäillä.
Kaikenlaishen sitä meikäläinenki sekkauvuu ja selevinpäin.
Pirkkeele normaalikuntosena kiertäsin tejät kaikki ja kaukaa.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
asdf
Myös tämä keskustelupalsta on huijausta. Ainoastaan sinä keskustelet täällä, muiden nimimerkkien takana on Ruukki ja muu Tiede-lehden toimitus. Näin ylläpidetään illuusiota lehden aktiivisesta keskutelupalstasta ja saadaan mainosrahoitusta, joilla ostetaan taukohuoneeseen kahvia ja pullaa.Miksi sä valehtelet?

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
asdf
Myös tämä keskustelupalsta on huijausta. Ainoastaan sinä keskustelet täällä, muiden nimimerkkien takana on Ruukki ja muu Tiede-lehden toimitus. Näin ylläpidetään illuusiota lehden aktiivisesta keskutelupalstasta ja saadaan mainosrahoitusta, joilla ostetaan taukohuoneeseen kahvia ja pullaa.On täällä vielä muitakin, bushman sekä kirkon palkkaama nettikeskustelija.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat