Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Tiedän että BB oli käsikirjoitettu ja tekstariäänestyksellä huijattiin rahaa.

Kommentit (12)

Miksi huijata rahaa käsikirjoittamalla, jos kerran ilman käsikirjoitusta samat henkilöt äänestäisivät saman summan? Kai sitä draamaa nyt muutenkin syntyy...

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
Alpha
Miksi huijata rahaa käsikirjoittamalla, jos kerran ilman käsikirjoitusta samat henkilöt äänestäisivät saman summan? Kai sitä draamaa nyt muutenkin syntyy...Koska huijaaminen on kivempaa. Aina pitää huijata kun vaan on mahdollisuus. Rehellinen toiminta lasketaan työksi eikä siitä voi hykerrellen iloita niinkuin huijaamisesta.

くそっ!

asdf
Seuraa 
Viestejä11859
Liittynyt16.3.2005

Myös tämä keskustelupalsta on huijausta. Ainoastaan sinä keskustelet täällä, muiden nimimerkkien takana on Ruukki ja muu Tiede-lehden toimitus. Näin ylläpidetään illuusiota lehden aktiivisesta keskutelupalstasta ja saadaan mainosrahoitusta, joilla ostetaan taukohuoneeseen kahvia ja pullaa.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

asdf

Myös tämä keskustelupalsta on huijausta. Ainoastaan sinä keskustelet täällä, muiden nimimerkkien takana on Ruukki ja muu Tiede-lehden toimitus. Näin ylläpidetään illuusiota lehden aktiivisesta keskutelupalstasta ja saadaan mainosrahoitusta, joilla ostetaan taukohuoneeseen kahvia ja pullaa.Joo onhan se hoksattu, ja jos joku muuko Ruukki, tai lehen toimittajat yrittää jotaki sanova , ne bannathan. Perkkeele.

Ja tässä mokomienki alajujen kans pitäs taas vuosi pärjäillä.
Kaikenlaishen sitä meikäläinenki sekkauvuu ja selevinpäin.
Pirkkeele normaalikuntosena kiertäsin tejät kaikki ja kaukaa.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
asdf
Myös tämä keskustelupalsta on huijausta. Ainoastaan sinä keskustelet täällä, muiden nimimerkkien takana on Ruukki ja muu Tiede-lehden toimitus. Näin ylläpidetään illuusiota lehden aktiivisesta keskutelupalstasta ja saadaan mainosrahoitusta, joilla ostetaan taukohuoneeseen kahvia ja pullaa.Miksi sä valehtelet?

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007
asdf
Myös tämä keskustelupalsta on huijausta. Ainoastaan sinä keskustelet täällä, muiden nimimerkkien takana on Ruukki ja muu Tiede-lehden toimitus. Näin ylläpidetään illuusiota lehden aktiivisesta keskutelupalstasta ja saadaan mainosrahoitusta, joilla ostetaan taukohuoneeseen kahvia ja pullaa.On täällä vielä muitakin, bushman sekä kirkon palkkaama nettikeskustelija.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9347
Liittynyt18.8.2008
markent
Käsityötä täytyy arvostaa. Siinä on aina mukana osa tekijän persoonaa.

Oliko BB:ssä mukana käsityötä.

En tiennytkään. Olisin saaattanut vilkuilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat