Seuraa 
Viestejä45973

...joka todistaa siis salaliiton.

Aiemmin on ihmetelty, missä auton vierellä normaalisti kulkevat Salaisen palvelun turvamiehet oikein olivat, kun Kennedy ammuttiin. No, nyt on löytynyt selitys. Heidät KÄSKETTIIN pois JUURI ennen ampumista.

Hetkeä ennen kun Kennedy ammuttiin, kuljettajana toiminut Salaisen palvelun agentti käskee kollegansa käsimerkillä pois auton luota. Katsokaa kuinka käskyn saanut agentti jää ihmeissään pyörittelemään käsiä.

http://www.youtube.com/watch?v=veGk9Gj2sjU

Juu juu, pelkkä yhteensattuma jne.

Kommentit (8)

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Minusta salaliitot ovat aina lähtökohtaisesti totta, joten mitään todisteita ei tarvita, mutta jos joku sellaisten perään itkee, niin tuo video viimeistään todistaa salaliiton aivan aukottomasti.

Veikkaisin että öö Kennedy halusi texasilaisten saavan parempia kuvia itsestään, ja pyysi itse turvamiehet pois. Kuinka ollakaan samaan aikaan siellä tähtäili kaveri Carcanon kanssa. Vai olisko Castro soluttautunu Salaiseen Palveluun, jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muistuttaisin vielä, ettei tuo video eikä mikään video todista yhtään MITÄÄN, joten jos joku väittää ettei Kennedy muka ampunut itseään, niin voi kyllä pysyä pois täältä sillä tämä on TIEDE-palsta.
Röyh.

Ei kun ne turvamiehet ampu sen kateellisuuttaan, kun Kennedy ei antanu niiden enää roikkua autossa mukana ja päästää "moottoriääniä" .

Samat etupenkillä istuneet agentit valvoivat Kennedyn ruumiinavausta ja tuhosivat siihen liittyviä asiakirjoja.

Ei sillä etteikö enemmistö ihmisistä olisi aina pitänyt teorioita Oswaldist ainoana syyllisenä täysin naurettavina. Mutta nyt voidaan nimetä muitakin.

asdf
ööppöpöpöpöpöööMitäköhän sinäkin oikeasti haet takaa. Ja keksitkö oikeasti järkevän selityksen, miksi presidentin tärkeimmät henkivartijat ohjattiin pois tuossa tilanteessa.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Ei J. Kennedy mikään pulmunen ollut. Laajensi mm. Vietnamin sotaa lisäämällä sinne, jenkkien kannalta katastrofaaliseen sotaan, lisää USA:n joukkoja. Sisäpolitiikassaan oli jo silloin kyllä Obaman linjoilla. Nythän se toteutui, dream. Vaikka hän ei tuota sanaa uskaltanut käyttääkkään. Miten se meni saksaksi julistus: " Ich be ein berliner." Tai sinnepäin.

Mihinpä koira karvoistaan pääsisi. Siat pääsee kinkuistaan eroon joulunaikaan. Marilyn kuoli vielä epämääräisemmissä olosuhteissa. Miksei kukaan ole kiinnostunut hänen kohtalostaan? Salaliittoja löytyy sieltäkin, liittyen Kennedyn sukuun.

jälkeen. Itsemurha suljettiin pois laskuista ruumiista löytyneiden lääkemäärien perusteella (sitä paitsi lääkkeet olivat väärissä paikoissa). Marilyn oli aiemmin yrittänyt itsemurhaa lääkkeillä: hän oli ottanut yliannostuksen ja sitten soittanut jollekin tutulle, joka oli viime hetkellä tullut paikalle pelastamaan hänet. Illan aikana hän oli soittanut ainakin Lawfordille, joka ei ollut tullut paikalle. Siksi on helppo todeta, että sama malli oli toistunut, pelastajaa vain ei kuulunut. Myös tahatonta yliannostusta epäillään kuolinsyyksi. Monet uskovat sen olleen murha. Eräs selitys oli se, että Marilyn olisi aikonut kertoa suhteestaan sekä John F. että Robert Kennedyyn, ja Kennedyt olisivat halunneet vaimentaa hänethttp://fi.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Monroe

http://www.bartcop.com/marilyn-monroe002.jpg

Lierikki Riikonen

Eiköhän Kennedyn kohtalo sinetöity kuitenkin siinä kun JFK halusi lopettaa koko Vietnamin operaation ennen varsinaisen sodan alkamista. Sitä ei USA:n MI-piirit hyväksyneet, heille kun tunnetusti sota merkitsi lähes lupaa painaa rahaa.

Salamurha, jonka takana oli sekä puolustusvoimien, aseteollisuuden että muiden eri organisaatioiden johto.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat