Seuraa 
Viestejä45973

Kuulemma seuraava on jokin miehen ruumiinosa...

***** pyytää palkankorotusta seuraavista syistä:

-Tekee ruumiilista työtä
-Työskentelee syvyyksissä
-Menee pää edellä joka paikkaan
-Sillä ei ole lomaa viikonloppuisin eikä juhlapyhinä
-Sille ei makseta ylityökorvausta
-Sen työpaikalla on huono ilmastointi ja se työskentelee korkeissa lämpötiloissa sekä sen työ altistaa tartuntataudeille

Anomus hylätään:

-Ei tee yhtämittaista kahdeksantuntista työpäivää
-Nukahtelee työnsä ääreen
-Ei aina toimi johtoryhmän käskyjen mukaan
-Ei pysy sille osoitetulla virkavapaalla, vierailee silloin muualla
-Ei ole oma-aloitteinen, sitä on painostettava töihin
-Ei aina noudata turvallisuusmääräyksiä
-Jää eläkkeelle 65-vuotiaana
-Ei kykene työhön tuplavuoroissa
-On nähty saapuvan töihin kantaen kahta kassia

Sivut

Kommentit (22)

Savolaista terminologiaa:

anteeksi = oho

en sanonut mitään = mittee siinä toljotat?

ilman pilaaminen = iliman pilluu

polkupyörä = munamankeli

sydämen rytmihäiriö = pumpun rylykkyväminen

teelusikka = melekutin

seksi = sänkypolokka

ryhmäseksi = mulukkutalakoot

viehättävän näköinen = haaskan näkönen

viesti kännykässä = tuuttaaksen jäläkeen ala huoastoo!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Savolaine sano hämäläiselle Helsingin rautatieasemalla:
"Lainaa mulle sata euroo nii mä pääsen kotihin!"
Hämäläine siihe:
"Mulla ei oo ku viiskyt euroo."
Siihe savolaene:
"No, anna se, nii sitte et jää mulle velekaa ku sen siiskyt euroo!"

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Sähköpostissa saatua:

MITEN MÄ PRIORISOIN??

Sanotaan että on terveellistä syödä omena päivässä, ja banaani että saa kalsiumia. Pitää myös syödä appelsiini, että saa C-vitamiinia! Ja on pakko juoda kuppi vihreää teetä päivässä (ilman sokeria ettei sairastu diabetekseen), jotta kolesteroliarvo laskee. Pitää myös juoda kaksi litraa vettä (ja pissata saman verran, joka tuplaa vessassa käytettyä päivittäistä aikaa). Unohtamatta 2 dl jogurttia, joka pitää nauttia jotta vatsalaukun bakteerikanta pysyy terveenä, kukaan ei kyllä oikein tiedä mitä nämä bakteerit ovat, mutta sinulla TÄYTYY olla niitä vähintään miljoona tai voit huonosti! Sinun pitää myös nauttia lasi punaviiniä päivässä jottet saa sydäninfarktia. Ja lasi valkoviiniä suojataksesi hermostoasi! Ja lasi olutta (en nyt kuitenkaan muista miksi, mutta hyötyä siitä on!). Mutta jos nautit nämä kolme samanaikaisesti voit saada aivohalvauksen, tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä et tule huomaamaan sitä. Jokaisen kuuluu myös nauttia pähkinöitä ja papuja/herneitä joka päivä. Iso kasa pähkinöitä/papuja/herneitä. Sinun pitää syödä 4-6 kertaa päivässä, kevyitä aterioita, mutta älä unohda, että joka suupala pitää pureskella vähintään 36 kertaa. Vain tähän menee päivässä 5 tuntia!

Ja sitten vielä: joka aterian jälkeen pitää pestä hampaat, eli harjaa hampaat syötyäsi omenan, jogurtin, banaanin, pähkinät/pavut. Tätä voit tehdä niin kauan kun sinulla on hampaat tallella, äläkä unohda hammaslankaa, hammasvettä ja ienhierontaa. Samalla kun teet tätä voit siivota vessan, ehkä asentaa sinne CD-soittimen tai teeveen, sillä ajatellen kaikkea vettä jonka juot ja hampaidenpesukertoja, tulet todennäköisesti viettämään paljon aikaa vessassa. Pitää myös nukkua 8 tuntia vuorokaudessa ja olla töissä toiset 8 tuntia, plus syömiseen menee siis 5 tuntia. Nämä tekee yhdessä 21 tuntia.

Jäljelle jää 3 tuntia, jos oletetaan ettei matkalla töihin tai kotiin ole liikenneruuhkia. Tilastojen mukaan ihmiset katsovat teeveetä noin 3 tuntia päivässä. Tämä ei toimi sillä jokaisen pitäisi kävellä vähintään 1/2 tuntia päivässä (pieni vinkki: kävele 15 minuuttia ja käänny ympäri, muuten lenkkiin menee kokonainen tunti). Sinun pitää myös ennättää tavata ystäviäsi, sillä he ovat kuin kasveja ja tarvitsevat päivittäistä hoivaa ja huolenpitoa. Kaiken tämän lisäksi, sinun pitää myös olla valveutunut ja lukea vähintään kaksi sanomalehteä päivässä sekä muutama iltapäivälehti lisäksi saadaksesi tarpeeksi laajan näkemyksen maailmanmenosta ja pysyäksesi kriittisenä. Sinun pitää myös harrastaa seksiä päivittäin, ilman että siitä tulee arkista ja leipiintynyttä, eli sinun pitää olla innovatiivinen, luova ja joka kerta sinun pitää vietellä partnerisi uudestaan. Tämä vie aikaa. Ja tässä emme ole edes maininneet tantrista seksiä. Sinun pitää myös ennättää antaa aikaa perheellesi, mopata lattiat, tiskata, pestä pyykkiä, puhumattakaan kaikki askareet jotka joudut tekemään jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä. Kun lasketaan yhteen kaikki yllä mainitut asiat, niihin kuluu 29tuntia.

Ainoa ratkaisu on yhdistää toimintoja! Esim. käydä kylmässä suihkussa ja avata suu, näin saadaan nautittua kaksi litraa vettä päivittäin. Samalla kun poistut kylpyhuoneesta hammasharja suussa voit harrastaa seksiä partnerisi kanssa, joka vuorostaan katsoo teeveetä ja lukee päivän lehtiä sillä aikaa kun sinä moppaat lattioita. Ja kun sinulla on vielä toinen käsi vapaana, voit soittaa ystävillesi ja sukulaisillesi.
Juo tämän jälkeen viiniä (tarvitset sitä!). Sitten jos sinulle jää 2 minuuttia yli, lähetä tämä viesti ystävillesi (joita piti päivittäin vaalia), samalla kun syöt omenaa, joka todetusti on terveellistä. Nyt minun pitää lopettaa, sillä omenan, jogurtin, oluen, ensimmäisen vesilitran ja kolmannen ateriani (sisälsi pähkinöitä/papuja/herneitä), en enää tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Sen kuitenkin tiedän, että minun pitää käydä vessassa NYT! Saatan säästää muutaman minuutin, jos pesen hampaani samalla!!

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Jaska oli tympääntynyt menemään töihin joka päivä kun hänen vaimonsa oli kotona. Eräänä päivänä hän päätti, että vaimon on aika tietää, mitä hän joutuu kärsimään.

Joten hän rukoili: 'Rakas Jumala, joudun menemään joka päivä töihin ja raatamaan kahdeksan tuntia sillä välin kun Sanna vain pysyy kotona. Haluan hänen tietävän, mitä joudun käymään läpi hänen ja lasten vuoksi. Voisitko mitenkään antaa meidän vaihtaa kehojamme, vaikka vain
päiväksi. Aamen.'

Jumala toteutti suuressa viisaudessaan Jaskan toivomuksen. Seuraavana aamuna Jaska heräsi Sannana. Hän haki lehden, teki aamiaisen perheelle, herätti lapset, asetti kerho- ja kouluvaatteet esille,vahti pukeutumisen ja aamupalan syömisen, pakkasi pienimmille lapsille eväät
kerhon retkeä varten, vei vanhimmat kouluun ja palasi nuorempien kanssa kotiin.

Hän laittoi pesukoneen pyörimään, vaihtoi pienimälle kuivat vaatteet kastuneiden tilalle, keräsi kuivapesua vaativat vaatteet, vei ne pesulaan, kävi vakuutusyhtiössä, vei pienemmät lapset kerhoon, kävi tekemässä ruokaostokset ja ajoi kotiin. Hän purki ruokakassit, maksoi laskuja ja tarkasti tiliotteen. Hän siivosi kissanhiekat ja pesi koiran, joka oli kurannut itsensä takapihalla.

Kello oli jo yksi, joten hän sijasi kiireesti vuoteet, ripusti pyykit, siivosi kylpyhuoneen, imuroi, pyyhki pölyt ja moppasi keittiön lattian. Hän ajoi hakemaan lapsia koulusta ja kerhosta, keskusteli heidän kanssaan päivän tapahtumista kotimatkan aikana, selvitti yhden riidan ja antoi vanhimmalle luvan osallistua diskoon illalla.

Kotona hän antoi lapsille välipalaa, komensi heidät tekemään läksynsä, levitti silityslaudan ja silitti edellisen päivän pyykit. Klo:16.00 hän alkoi laittaa ruokaa, pesi perunat, laittoi ne kiehumaan ja pesi vihannekset salaattiin, leivitti porsaanleikkeet ja paistoi ne.

Päivällisen jälkeen hän siisti keittiön, pisti astiat koneeseen, vei vanhimman lapsen koululle diskoon. Paluumatkalla hän toimi erotuomarina kahdelle nuorimmalle, jotka tappelivat takapenkillä. Kotiin päästyään hän laittoi lapset kylpyyn, valmisti heille iltapalan, valvoi hampaiden pesun, peitteli ja luki iltasadun.

Sitten hän vei koiran lenkille, haki vanhimman lapsen diskosta, antoi iltapalaa, kuunteli illan tapahtumia ja komensi lapsen pesulle ja nukkumaan. Hän meni itsekin suihkuun ja kaatui sänkyyn. Eihän hän tietenkään voinut kieltäytyä rakastelemasta, hänen oma vartalonsahan sitä halusi, vaikka nykyinen keho olisikin nukkunut paljon mieluummin.

Seuraavana aamuna herättyään hän välittömästi rukoili polvillaan sängyn vieressä: 'Rakas Jumala, en ymmärrä, mitä oikein ajattelin. Olin väärässä, kun kuvittelin Sannan olevan laiskana kotona kaiket päivät. Ole Niin kiltti ja anna meidän vaihtaa takaisin!'

Jumala vastasi suuressa viisaudessaan: 'Poikani, minusta tuntuu, että opit läksysi ja olen iloinen vaihtaessani tilanteen ennalleen. Sinun täytyy vain odottaa yhdeksän kuukautta - tulit raskaaksi viime yönä.'

______________________________________
[size=85:1suhzo99]mikähän tekee vitsistä paremman - sekö että siinä on
a) Jumala, B) mies c) nainen...[/size:1suhzo99]

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Seksi vs Kalastus

Seksin ja kalastuksen eroja:

1. Vaikka olisit kuinka viskissä, voit useimmiten kalastaa.

2. Löysempikin vapa käy kalastukseen.

3. Kalastuslehtiä ei tarvitse piilottaa.

4. On täysin hyväksyttävää maksaa ammattilaiselle siitä, että saa kalastaa hänen kanssaan.

5. Kymmenessä käskyssä ei puhuta kalastuksesta mitään.

6. Jos kaverisi ottaa sinusta kalastuskuvia tai videota, ei tarvitse pelätä niiden päätyvän esim. nettiin.

7. Kalakaverisi ei välitä siitä kenen kanssa olet kalastellut aiemmin.

8. Voit kalastaa myös tuntemattomien kanssa.

9. Kun näet tosi taitavan kalastajan, ei sinun tarvitse potea huonoa omatuntoa siitä, että haluat kalastaa hänen kanssaan.

10. Jos vakio kalakaverisi ei pääse, voit kalastaa jonkun toisen kanssa.

11. Kukaan ei väitä, että sokeudut, jos kalastelet yksiksesi.

12. Kun kalastat ammattilaisen kanssa, ei tarvitse pelätä, että hän olisi siviilipoliisi.

13. Ei ole olemassa kalastuksesta välittyviä tauteja.

14. Kukaan ei oleta sinun kalastavan vain saman kaverin kanssa koko elämäsi aikana.

15. Kukaan ei oleta sinun luopuvan kalastuksesta, vaikka kaverisi lopettaisi.

16. Kalakaverisi ei sano: " Ei kai taas? Juurihan me viime viikolla kalastettiin. Etkö ikinä ajattele muuta kuin kalastusta?"

Seksin ja kalastuksen yhtäläisyyksiä:

1. Yksin kalastaessa tahtovat kädet väsyä kun oikein tulee ...

2. Joskus homma on märkää ja sotkuista.

3. Onnistuneen saannin päälle on mukava vetäistä savut.

4. Ihan pikainenkin reissu saattaa tuottaa tyydyttävän tuloksen.

5. Jos koko ajan saa häipyy hommasta paras hohto jännitys.

6. Kumiset asusteet ovat hyvä suoja, mutta heikentävät nautintoa.

7. Krapulassakin voi harrastaa ja tuo ainakin hetkellisen helpotuksen.

8. Luvankin kanssa mukavaa, mutta jostain syystä jotkut sortuvat luvattomillekin vesille, kai se jännitys ja uuden kokeileminen.

9. Voidaan harjoittaa rannalla/rannalta tai veneessä/veneestä.

10. Sopivassa seurassa pitemmän päälle mukavampaa kuin yksin harrastaessa.

11. Kokemusten karttuessa myös apuvälineiden käyttö lisääntyy.

12. Uusia tapoja ja paikkoja mukava kokeilla aina välillä.

13. Lämpimällä säällä mukavampi harrastaa, kylmällä säällä tahtoo munatkin jäätyä (vanha suomalainen sanonta, kansanperinnearkisto).

14. Välineen pituus ei ratkaise, vaan taitava käyttö, väittävät ainakin lyhyttä vapaa käyttävät.

15. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja saamamahdollisuudet ovat huomattavasti paremmat.

16. Liian nuoriin ja pieniin yksilöihin sekaantujat ovat alhaista sakkia ja kaiken arvostelun alapuolella.

17. Mukavaa hommaa, kun vaan pääsis useemmiin harrastamaan, tuppaa vaan oleen vaimosta kiinni.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Jostakin syystä nämä vanhatkin jutut Savon murteelle väännettynä jaksavat naurattaa...

Savolaesäetin kirje

Rakas poekanj

Kirjotan tämän kirjeen hyvin hittaasti, kun tiiän ettet ossoo lukkee kovin noppeesti.

Myö ee asuta ennee siinä samassa paekassa ku sillon ku lähit kottoo. Isäs luki lehestä jotta usseimmat onnettomuuvet sattuu 30 km:n sätteellä kottoo, sen tähen myö muutettiim muualle.

En voe lähettee sullen uutta osotetta kun se tamperelaesperhe, joka asu tiällä ennen, vei osotekiliven mukanaan jotta heijän ee tarviis muuttoo ommoo osotettaan.

Tämä asunto on oekeen mukava. Tiällä on pesukonekkii. En oo ihan varma toemiiko se kunnolla. Viime viikolla laetoen pyykit konneeseen ja vejin nupista enkä oo nähny pyykkilöetä sen koomin.

Siä ee oo tiällä ollenkaan hullumpi. Viime viikolla sato kaks kertoo, ensiks sato kolome päevee ja toesella kerralla neljä.

Tuavetti -setäsj sano jotta takki jonka pyysit lähettämmään on nappineen kaaheen paenava ja sen lähettäminen oes tullunna kovin kalliiks.

Niinpä myö leekattiin napit irti ja laetettiin ne taskuihin. Takki on tulossa moternisti sähköpostina.

Jussilta jäe eellen aaton avvaemet aaton sissään. Kerettiin jo olla huolissammo kun kesti ylj kaks tuntija ennenkun Jussi sae meijät ulos aatosta.

Elli-siskosj sae eellen lapsen, en vielä tiijä onko se tyttö vae poeka joten en tiijä ootko nyt setä vai täti. Laps näättää ihan veljeltäs.

Teuvo-setä putos kiljutynnyriin par viikkoo sitten. Sitä yritettiin kiskoo ylös mutta hiän taestel urheesti vastaam. Ruumis poltettiin viime pyhänä eekä sitä suatu sammumaa ennenku palokunta kututtiin appuun.

Kolome entistä kaverias kuolj viime viikolla. Avolava-aato suistu jokkeen ja uppos. Raano ajo ja hiän piäs ikkunasta turvaan mutta muut kaverit istu lavalla eevätkä suaneet perälaatoo aaki.

Tämmöistä tasasta tänne kuuluu eekä mittään kummempia tapahu kute ee ennenkään.

Terveesin Äetis

PS. Minun pit laettoo vähä rahhoo mukkaan mutta kirjekuorj olj jo kiini.

Runoilija vei vuoden puurtamisensa tuloksen, rakkausrunokokoelman kustantajalle julkaisua varten.
Kustantaja luki runot läpi ja sanoi sitten:
- Ihan hyviä runoja muuten, mutta kyllä sinun on saatava näihin enemmän lämpöä ja hehkua, koska nämä ovat rakkausrunoja!
Runoilija kysyi:
- Mitä ehdottaisit minun tekevän tälle kokoelmalleni?
Kustantaja:
- Laita ne saunan uuniin!

Tarkkailija
- Mikä on nyt parasta Tampereella?

- Ohitustie.
Mikä on Parasta Tampereella?
Jääkiekkomatsit: Tappiolla Tappara, Ilkeä Ilves Ilvehtii!

Mitä eri alojen miehet toteavat rakastelun/sen yrityksen jälkeen...

Mäkihyppääjä: "Tiedän, pituutta olisi saanut olla lisää."

Jääkiekkoilija: "No mä vaan roiskaisin sinnepäin ja tällä kertaa sattui menemään sisään."

Jalkapalloilija: "Kyllä tuollaisesta paikasta oli jo pakko pistää sisään."

Formulakuski: "Sille ei mahda mitään että vehkeet pettävät."

Formulaselostaja: "Mahtavaa! Elämme historiallisia hetkiä! Tätä ei ota meiltä kukaan pois!"

Hiihtäjä: "Väärä voitelu, ei siinä silloin ole enää paljon mahiksia."

Rallikuski: "Väärä kumivalinta pilasi kaiken."

Huippu-urheilija 1: "Kun ei jaksa, niin ei jaksa..."

Huippu-urheilija 2: "Heti alusta asti tunsin että nyt tää ei lähteny meneen niin kuin oltiin suunniteltu."

Olympia-urheilija: "Tottakai olen pettynyt! Sitä kun on harjoitellut tätä hetkeä varten 4 vuotta ja sitten mikään ei onnistu."

Maanviljelijä: "Minähän sanoin ettei tämä onnistu ilman tukea."

Lääkäri: "Tämä on tällä selvä. Voitte pukeutua."

Portsari: "No, yritetäänpä sitten ensi kerralla uudestaan sisään."

Makuuhuonegolfia...

1. Pelaaja saa käyttää vain omia välineitään pelissä, tavallisesti yhtä mailaa ja kahta palloa. Välineet on puhdistettava ja hyväksyttävä ennen peliä ja kentän omistajan tulee tarkastaa ja hyväksyä välineet.

2. Toisin kuin tavallisessa golfissa, pelin tarkoituksena on saada maila reikään ja pitää pallot sen ulkopuolella. Kentän omistaja pidättää oikeuden säädellä varren pituutta, jottei kentälle aiheutuisi vahinkoa.

3. Pelihimon lisäämiseksi mailan varren tulee olla jäykkä. Kentän omistajan tulee tarkistaa mailan jäykkyys ennen pelin alkamista.

4. Pelin tarkoituksena on käyttää niin monta lyöntiä kuin on mahdollista, kunnes kentän omistaja on tyytyväinen. Pelaajia muistutetaan pelaamaan oikeaa reikää, jonka kentän omistaja osoittaa.

5. Pidetään huonona tapana pelata reikää heti kentälle saapumisen jälkeen. Kokeneet pelaajat ihailevat kenttää kiinnittäen erityisesti huomiota hyvin muodostuneisiin bunkkereihin. Poikkeuksellisen hyvänä pelitapana pidetään reiän pelaamista useampaan kertaan ottelun aikana.

6. Pelaajia kielletään mainitsemasta muita kenttiä joilla he ovat viime aikoina pelanneet.

7. Mikäli kenttä on väliaikaisesti kunnostettavana on pelaajan esitettävä muita pelitapoja.

8. Pidetään pelin etiikan vastaisena paljastaa pelin tulos muille pelaajille, samoin kuin pelanneensa kentällä.

9. Kentän omistaja on ottelutuomarina valittaessa parasta pelaajaa. Kentän omistaja määrittää myös pelimaksun.

10. Pelaajien jotka eivät tunne kenttää ennestään on syytä käyttää suojaa mailansa päällä.

11. Kentällä pelaa korkeintaan yksi pelaaja kerrallaan. Mikäli kysymyksessä on joukkue kukin jäsenistä pelaa kentän läpi vuorotellen.

Tuomari sanoi syytetylle käräjäoikeudessa:
- Te siis vetoatte humalatilaanne siinä asiassa, että olette täällä syytettynä anoppinne murhayrityksestä?
Syytetty:
- Kyllä. Ja humalatilaani vetoan myös siinä asiassa, että ammuin ohi!

(Eräs naistuttavani lähetti seuraavan viestin)

Biologian ihmeitä:

- Ruoan matka suusta vatsaan kestää 10 sekuntia.
- Ihmisen hius kestää 3:n kilon painolastin.
- Miehen penis on kolme kertaa pidempi kuin peukalo.
- Lonkkaluu on yhtä kovaa kuin sementti.
- Naisen sydän lyö nopeammin kuin miehen sydän.
- Ihmisen jalkapohjassa on noin sata miljardia bakteeria.
- Nainen räpyttää silmiään kaksi kertaa nopeammin kuin mies.
- Käytämme kolmeasataa lihasta vain pysyäksemme pystyssä.
- Naiset ovat jo lukeneet tämän meilin, mutta miehet mittaavat vieläkin peukaloaan

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat