Seuraa 
Viestejä10305

Ihmettelenpä vaihteeksi Jokeria.

Aikanaan Jokerissa oli 2 eri numerosarjaa. Nyt yksi, joka toimii molempiin suuntiin.

Kahdella oikein osuneella loppu- tai alkunumerolla saa tipan kipurahaa.

Kun numeroita oli 2, sain aika usein loppu- tai alkunumerot osuman. "Uudistuksen" jälkeen muistelen saaneeni kerran tai kaks.

Tuntuu erikoiselta. Mielestäni osumia pitäis tulla suht. samoin kuin vanhassakin. Lotossa on noita 4-oikein lohdutuksia tullut entiseen tahtiin.

Joskus tuntuu, että immeisen elämässä on noita erilaisen tuurin kausia (ei voi todistaa/todistamiskelvoton epäily), mutta että näin valikoiden.

Kommentit (1)

Piha6
Seuraa 
Viestejä1039
syytinki
Joskus tuntuu, että immeisen elämässä on noita erilaisen tuurin kausia (ei voi todistaa/todistamiskelvoton epäily), mutta että näin valikoiden.Niin se just on - Todistamaton, mutta tosiasia.

Ja tuurilla, ainakin minun tuurilla, näytää olevan yleensä vuorokausiperiodi. Jos ja kun aamulla joku asia menee pieleen, niin sitten päivän kuluessa moni asia menee pieleen. Sitten kun se kääntyy, niin teit niin tai näin, niin aina onnistuu. Olen tämän saman toki havainnut toisillakin.

No eilekin kun pelasin Afrikan-tähteä, niin timantin löytäjä ehti jo lähelle kairoa kun meikä vaan epätoivoisena käänteli tyhjiä esiin. Sitten madagaskarilta lyötyi se hevosenkenkä, ja niin vaan kävi että täpärästi lopulta ohitin voitossa kiinni olevan.
Aikanaan hiitokilpailussa kävi ihan päinvastoin, kummallista. Älkää vaan sanoko että sattumaa, tai kertokaa sitten saman tien mitä se sattuma on ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat