Seuraa 
Viestejä45973

Kysymys on että mitä nykyinen Usan presidentti saa tietää kun hän tulee tulevaan virkaansa. Ajattelin vaan koska presidentti mandaatti on 4 vuotta.. ja se on maximissaan 2 mandaattia. Että jos area 51:llä ois jotain informaatiota mitä ei sais tavallisille kansalaisille paljastaa. Niin miten nuo informaatiot sitten säilyy salassa? Jos kerta joka neljäs vuos vaihtuu presidentti.

Sivut

Kommentit (24)

Tuskinpa presidenteille mitään UFO yms. tietoja juurikaan paljastetaan. Muistaakseni sekä Clinton että Carter yrittivät kyllä näitä tietoja hankkia, mutta tuloksetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Missä on vessa
Nöhönassu-koodinimensä
Älä koske tuohon jutut
Sinun ei tarvitse tietää niistä mitää jutut
Älä kysy tyhmiä jutut
Kellä eukko käy terapiassa, koska voi juoruta jotain
Miten käy jos itse alkaa käydä terapiassa

eikait ny pressa mitään syvimpiä salaisuuksia saa tietää, se olis melko typerää. Luulisin että olennaisimmat tiedot lähinnä, ja sitten jos tilanne (esm. joku kriisi tms.) vaatii, niin varmaan jotkut johtavat tahot puolustusministeriössä/muissa yksiköissä sitten raottaa verhoa senmukaan kuin on tarpeellista.

Eiköhän tän saman kaavan mukaan mennä ihan joka maan presidenttien kohdalla.?
Presidentti on väistyvä henkilö ennemmin tai myöhemmin, eikä ole varmuutta siitä että jatkaisi jossain "merkityksellisessä" virassa vastaisuudessakin presidenttikauden jälkeen.
Pitäviä ja 100% varmoja takeita suun supussa pysymisestä hallintokauden päätyttyä tuskin siis on, presidenttikin on ihminen loppupeleissä.

Tää ei oo nyt mitään salaliitto-teorisointia, vaan ihan peruslogiikkaa. Eikö valtion ja ylintä päätösvaltaa käsissään pitävien tahojen intressien kannalta olisikin järkevintä toimia k.o. tavalla? Kuka nyt "pelkälle" keulakuvalle kaikkea paljastaisi?
Liian riskaabelia veikkaisin ma..
Mutjoo, eihän sitä koskaan tiedä, niin paha varmalla mitään sanoa

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Jos illuminaatti, elikkä USA:n todellinen johto luottaa Obamaan
niin saattaahan sitä jotaki tietoaki Hänelle varissa.
Mutta epäilen suuresti, Obamahan toki on Illuminaatin jäsen, mutta ei samaa kastia kuin maan todellinen taloudellinen johtajakasti.
Eikä Obaman kannatte kovin pullikoijja tuota johtokastia vastaan, saattaa olla eessä Kennedyjen kohtalo.

nuubi
Olis sitten kiva tietää että kuka sen määrää että kuka saa tietää sen salaisen informaation.Eiköhän asevoimat ja tiedustelupalvelut ole UFO-asioista vastuussa. Ellei sitten ole salaisempia organisaatioita jotka näistä huolehtivat, mikä on kyllä aivan hyvin mahdollista. Ellei ilmiön luonteen huomioon ottaen jopa todennäköistä...

Puudeli
Tuskinpa presidenteille mitään UFO yms. tietoja juurikaan paljastetaan. Muistaakseni sekä Clinton että Carter yrittivät kyllä näitä tietoja hankkia, mutta tuloksetta.Mistäs moista olet kuullut? Ihan hepuilta itseltäänkö?

Puudeli
Barbaari
Obamahan lupasi julkistaa ufokansioita.Lähde?

Kyse on sellaisista ufokansioista, joita britit ovat parhaillaan pistämässä nettiin: "Nainen soitti ja kertoi nähneensä lentävän lauseen. Poliisipartio totesi sen olevan Kuu." "Mies hälytti poliisin. Alien olikin anoppi."

Olisikohan Obamalla edessä valuutanvaihto Kanadan ja Meksikon kanssa. Taustahäärääjät lienevät pian kypsiä luomaan yhteisvaluutan.
Bush ei sellaista sopimusta jostain syystä allekirjoittanut.
Silloin saisi kyytiä paljon pimeää dollari-businestä maailmalla. Olisi lopun alkua monille keplottelijoille ja mafioille.

Saas nähdä kuinka nopeesti tuo spekuloitu Amero tulee kehiin.?
Ihan loogiselta etenemis-suunnalta vaikuttais valuutan kehityksen suhteen tuo.. aika näyttänee

ville-v
Puudeli
Barbaari
Obamahan lupasi julkistaa ufokansioita.Lähde?

Kyse on sellaisista ufokansioista, joita britit ovat parhaillaan pistämässä nettiin: "Nainen soitti ja kertoi nähneensä lentävän lauseen. Poliisipartio totesi sen olevan Kuu." "Mies hälytti poliisin. Alien olikin anoppi."Selvää on ettei kaikkea julkisteta, mutta kiinnosti tuo lupaus nyt joka tapauksessa, saattaa siellä jotain asiaakin olla joukossa.

ainahan saa luvata ja kun lupaa etukäteen niin asiakirjatkin on sen mukaisia että oksat pois. ikävää että amerikan presidentillä on niinkin suuri valta kotimaassaan ettei hhän sitä aina itsekään ymmärrä.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Minullakin olisi jonkinverran salaisena pidettävää UFO-tietoa, en siitä presidentille kerro. Tiäremiähelle olen luvannut kertoa kahdenkesken, mutta kun hänellä on muka liian pitkä matka Tampereelta Ouluun, vaikkei siihen junalla mene kuin jotain reilut neljä tuntia junalla. Lentskarilla paljon vähemmän.

Lierikki Riikonen

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Eiköhän ne ole CIA:n takana ne salaisimmat asiakirjat. Sen puljun pomon homma kun tuntuu olevan elinikäinen eli kerran pestiin vastaan otettuaan tyypit ei siitä eroa vaan eläköityvät siellä. Ja niinhän se on Suomessakin. "Salaisimmat kansiot" on SUPOn takana.

Hämmentää.

Vatkain
Eiköhän ne ole CIA:n takana ne salaisimmat asiakirjat. Sen puljun pomon homma kun tuntuu olevan elinikäinen eli kerran pestiin vastaan otettuaan tyypit ei siitä eroa vaan eläköityvät siellä.Hä?

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Lazlo
Vatkain
Eiköhän ne ole CIA:n takana ne salaisimmat asiakirjat. Sen puljun pomon homma kun tuntuu olevan elinikäinen eli kerran pestiin vastaan otettuaan tyypit ei siitä eroa vaan eläköityvät siellä.Hä?

Puhuinpa paskaa niin että humina kävi! Kiitos korjauksesta! Oliko se sitten FBI? Pitää vissiin tällä kertaa tarkistaa ennen kuin väitän mitn!

Joo se oliki se toinen. Niillon nyt vasta kuudes pomo menossa: "Robert Mueller was nominated by President George W. Bush and became the sixth Director of the Federal Bureau of Investigation on September 4, 2001." http://www.fbi.gov/libref/directors/directmain.htm

Hämmentää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat