Seuraa 
Viestejä9177

Joo sain Kajon kirjan , Kettusen kannettava joululahjaksi.
Joo just'sen missä Kettunen kantaa roskapönttöä.

Mietin mihin kirjaa vois hyövyllisimmin käyttää ??

Mutta sitte välähti , sehän on kohtalaisen hyvvää vessalukemista.
Niimpä veinki kirjan veshhan, ja aina pöntöllä istuissa luin
jutun pari.
Nyt sitte tarkastin asian, on menossa sivu 79, elikkä ei niin kovin suuret tarpeet ole ollu hyysikässä istuskella.
Elikkä ei ole paskatauti vaivannu, jos maha on ollu kovalla on pienet ivalliset naurunpyrskähykset avittanhet, no niin ulostusta. Elikkä näin saapi hyövyttömän tuntosestaki joululahjasta , helposti hyövyllisen tuotteen.

Kiitos vaan Kettusen Kajolle !

Kommentit (9)

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473

Sain jokunen vuosi sitten joululahjaksi Jari Tervon Siperian Tango kirjan, voihan hemmetti että oli kenkkua luettavaa, Tervon kirjoitustyyli ei todellakaan käy meikäläiselle on se niin töksähtelevää ja muutenkin outoa.
Tänä jouluna sitten pukin kontista paljastu samaisen hepun Troikka, en ole vielä uskaltanut aloittaa sen lukemista, en ainakaan uskalla aloittaa sitä vessassa, voi käydä vielä niin, että suoli menee täysin ummelle.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Pokasaha

Tänä jouluna sitten pukin kontista paljastu samaisen hepun Troikka, en ole vielä uskaltanut aloittaa sen lukemista, en ainakaan uskalla aloittaa sitä vessassa, voi käydä vielä niin, että suoli menee tyystin ummelle.Osta Kettunen ulostuslääkheksi, usko minua se helpottaa.

Kiitos Kettusen !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473

Pitääpä hankkia tuo Kettusen tuotos, aikoinaan seurasin Kettusta televisiosta, ohjelma oli tosi mainio, minua nauratti, mutta vaimoa ei, kummalakohan meistä on huumorintaju pielessä.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Joo enmie Kettusta moiti, tai aliarvojoi.
Eellisekerran mulla oli vessaluettavana joku runokirja.
Mikälie saksalainen runnoilija. Kovin siinä oli kuivija juttuja
ei niistä paskapantissa tuskaisena pöntöllä kiemurtelevalle
vanhalle ukolle juuri lohtuva ollu.

Ja kirjastoki kerjäs sitä kirjaa monestin takasin, mie sanoin että palautan kuhan saan luettua.
No viimen se viiminen sivu tuli tavattua. ja vein kirjan kirjasthon , no tietenki soli maksettava sakot sun muut " lähestymiskulut" kaikkeja sitä keksithänkhän.

Ihmetteli miten mie olin kuukausitolkulla jaksanu niitä kuivia runoja tavata, no murahin jotaki ja otin kirjan
muovipussista ja nakkasin tiskilolle.

Siinä se se kirjaston " nirppanokkanen ämmäki" muikisteli ja nokkaa piätteli. Niimpä mie kysyin, että ihanko itsemurhaa tuollatyylillä yrität ?
En mutta kirja suorastans lemuaa.
Mitä äläny höpötä ,mikäse tavallisessa runokirjassa lemuais ?
Paska ; oli karjasu vastauksena, ja entinen herttanen kirjastotäti oli muutunu karjuvaksi ja leivuavasilmäiseksi tuliseksi ämmäksi,on se runoudella arvaamaton voima !!

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Mulle ei oikein avautunut tuo uusin Kettunen. Liekö huumorintaju muuttunut ajanmittaan, vai eikö se vaan sitten ollut niin hauska kuin ne aiemmat. Muistaakseni niitä vanhempia lukiessa sai naureksia ääneen melkein joka sivulla, mut nyt tuosta ei oikein irronnut kuin vaivautunutta hymähtelyä Alivaltiosihteerin kirjat ja Vuorisen juoppohullut kolahtaa paljon paremmin.

X

Aslak, kysäsepä niitä Kajon aiempia kirjoja jos koslus tunturinkupeessa käy kirjastoporo. Oli vielä lentomielisempi kirjoittaja nuorempana, jaksoi äimistellä enämpi.

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473
Mummo
Aslak, kysäsepä niitä Kajon aiempia kirjoja jos koslus tunturinkupeessa käy kirjastoporo. Oli vielä lentomielisempi kirjoittaja nuorempana, jaksoi äimistellä enämpi.Kirjastoporo, lapissa sitä toteutetaan todella vihreää aatetta kun jo kiertävä kirjastokin on poron kyydissä.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Mjaa, ajattelin, että kirjastoporo olisi ekologinen ratkaisu.

Tunturin juureen tupsahtaisi Mirjam Kuosmasen nuorempi Look-a-like Mokkula peskin suojassa ja seuraavalla viikolla on Aslakin kirjatoivomukset ahkiossa. Mutta miten kukakin.

Kun elettiin kahdeksankymmenlukua ja Kekkosen kalmo oli tuskin kylmennyt, ajelin omalla kantti-Ladallani kehätien ruuhkassa kustannuspaikalleni, kuten joka aamu. Silloin oli vain Yleis- tai Rinnakkaisohjelma, eikä näistä nykyisista nähty edes painajaisia.

No, avasinpa autosuhderadion ja siellä vilpittömänääninen nuorimies puhui silkkaa montypythonia. Ihan onnenkauppaa, etten töksäyttänyt bemarinperään.

Lumouduin oitis ja silloin vielä sikiämättömät lapseni ovat jakaneet Kajohtasuuden kanssani. Pappa on vähän osoittanut mieltään ja saahan se. Me ollaan sallivia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat