Seuraa 
Viestejä519

[size=150:bwz0qxih]Koska meitä käsketään ...[/size:bwz0qxih]

Millä mandaatilla ja millä perusteella Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen käskee ihmisiä lopettamaan ruikuttamisen ja ryhtymään sen sijaan hommiin?

Kokoomusta kannattaa kaikista äänioikeutetuista noin 15 %. Se ei riitä käskemään enää ketään, eikä mihinkään. Ehkä sinun pitää kohdistaa käskysi jollekin ryhmälle, ehkä omillesi, niille, joilla todella on pätäkkää ja aikaa lusmuilla tässä yhteiskunnassa sekä murentaa tämän yhteiskunnan viimeisiäkin oikeudenmukaisia pohjia.

Perustuslakiin on tehtävä muutos. Alle 50 %:n äänestysmäärä kaikista äänioikeutetuista ei ole enää laillinen yksissäkään vaaleissa. Sillä niin on tapahtunut jo pitkään monien kuntien kohdalla kunnallisvaaleissa. Tätäkö varten kuntaliitoksia tehdään? Kätketään kansalta lukuja, joiden pitäisi riittää siihen, että kansalle kerrotaan kaikissa viestimissä, ettei vallankäyttönne oikeasti ole enää oikeutettua?

Teihin ei enää uskota. Siitä harvoin puhutaan missään, vaikka tämä totuus olisi todella syytä nostaa vahvasti esiin joka taholla yhteiskuntaa ja erityisesti valtaapitävien aamukahvipöydissä, viestimet mukaan lukien.

Ihmiset ovat raataneet ja painaneet viimeiset 10 vuotta todella niska limassa uhraten mm. perheensä jälkikasvun työn teolle ja rahalle. Onko sinulla Kokoomuksen Katainen hajuakaan siitä, mitä tästä lapsien uhraamisesta työlle seuraa ja mitä se tulee maksamaan yhteiskunnalle tulevaisuudessa? Eikö lasten ja nuorten mielenterveysongelmien huimat kasvun luvut paina mitään missään vaakakupissa? Eivätkö tuhannet loppuunpalaneet ja syvästi masentuneet, psykoottiset kaksi-kolmekymppiset kerro mistään mitään? Ketkä kaikki tässä ollaan uhraamassa, että valkoinen valta saa jatkaa valheitaan ja kieroutuneita vallankäytön toimiaan yhteiskunnan eri tasoilla päiväkotilapsista vanhuksiin?

Vihreiden Cronbergin yhden kerran piipitys siitä, että töitä pitäsi tehdä vähemmän, oli säälittävä teko työministeriltä. Työelämän jatkuvasti vain kiristyvä ja huonontuva suunta, joka vain tuhoaa tätä maata ja ihmisiä, eikä vastineeksi anna tai tuo enää mitään tälle yhteiskunnalle - ei rahan, ei menestyksen, eikä minkään muunkaan merkeissä, tulisi olla megafonilla varustetun Cronbergin sanoma ihmisille. Kuka uskaltaa ja viitsii kertoa totuuden, kun se vallanpitäjien käskystä päätyy vain tuhottaviin materiaaleihin? Vihreiden ei kuuluisi olla tässä hallituksessa. Teidän kuulisi olla peräänkuuluttamassa oikeudenmukaisuutta oppositiossa ja tehden kaikkenne siellä, jotta oikeus taas joskus voittaisi laittomuuden. Olemalla nyt hallituksessa vahvistatte vain toimillanne monenmoisen eriarvoisuuden ja epäoikeudenmukaisuuden kasvamista Suomessa. Eikö se syö vihreää sydäntänne?

Terveen itsetunnon omaava ja tasapainoinen ihminen haluaa ja valitsee kumppanikseen ikäisensä ihmisen. Terveellä itseluottamuksella varustettu ihminen ei tarvitse, eikä ota kumppanikseen itseään 30 vuotta nuorempaa ihmistä. Se, että se on näin, on psykologisesti ja biologisesti todistettavissa, se on tervettä. Niinistön valinta on terveen järjenkäytön ulkopuolella ja kertoo vastuuttomuudesta tätä nuorta naista kohtaan.

Toisaalta Niinistöllä on nyt elämänsä paikka muutokseen. Lämminsydämisenä ja sielutaan kauniina ihmisenä hän voi esim. alkaa runonlaulajaksi. Runot ovat jo valmiina, vain sävellys niihin puuttuu. Valmiin, Niinistön laulaman runoteoksen nimi voisi olla: Kansanmurhaajan balladit.

91-vuotias Suomi ja 100-vuotias eduskunta tarvitsevat pitkäkestoista kuntoutusta, jotta ne voivat vihdoin suoristua ja tervehtyä. Ehjäksi rikkinäinen ei tule koskaan. Pahimmat vinoutumat voidaan suoristaa, joka tosin vie aikaa. Se on Suomen ja tässä maassa olevien ihmisten tärkein tehtävä. Ei talouden vauhtiin saaminen.

Kommentit (4)

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Pirta
Kokoomusta kannattaa kaikista äänioikeutetuista noin 15 %.Mistä olet löytänyt tuon 15%?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Pirta
Kokoomusta kannattaa kaikista äänioikeutetuista noin 15 %.

Koettasit rauccaparca saada edes faktat oikein ennen kuin alat vaahtoamaan... Ao. uutinen on päivätty 21.12.2008, eli pari viikkoa sitten. Tuskin on kymmenellä prosenttiyksiköllä kannatus kerennyt tippua.

"Kokoomuksen kannatus kasvanut

Kokoomus on kasvattanut etumatkaansa verrattuna muihin suuriin puolueisiin. Helsingin Sanomien kyselyssä kokoomuksen eduskuntavaalikannatus on 24,1 prosenttia, SDP:n 21,2 ja keskustan 20,4 prosenttia.

Viime vuoden eduskuntavaalien jälkeen kolme suurinta puoluetta ovat olleet kannatuskyselyissä varsin tasavahvoja. Tuore kysely osoittaa kokoomukselle poikkeuksellisen voimakasta kasvua.

Perussuomalaisten kannatus on kasvanut 6,1 prosenttiin, mikä on kaksi prosenttiyksikköä enemmän kuin viime eduskuntavaaleissa.

MT–STT"
Maaseudun tulevaisuus.

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En kyllä ymmärrä näitä äänestysaktiivisuudesta ruikuttavia. Jos ei ole vaaleissa sopivia ehdokkaita tai puolueita niin ryhtykää ehdokkaiksi ja perustakaa puolueita! Mutta eihän nyky vetelykset saa sen vertaa aikaseksi. Pienestä ne on nykypuolueetkin lähteneet liikkeelle. Itketään vain miksi puolueet eivät aja heidän asioitaan ja kuitenkin jättävät äänestämättä. Ylös perkeleet sieltä tv:n ja netin edestä! Ottakaa se käsi pois perseestä ja toimintaan. Kaikkein kansain laiskurit ja vätykset liittykää yhteen!

PS. Jos et äänestä, niin et myöskään ruikuta politiikasta!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat