Seuraa 
Viestejä45973

Kertokaa rohkeasti, millaisia ovat omat visionne tulvaisuuden sodankäynnistä?

Itse uskon, että tulevaisuudessa entistä enemmän "pieni on kaunista"
Modernit armeijat ovat ennenkaikkea KALLIITA jolloin niihin on varaa vain "supervalloilla" Tämä saattaa tiivistää mm Euroalueen ja esim Afrikan unionin keskinäistä yhteistyötä.

Yksi alue mihin tulevaisuuden sodassa luultavasti entistä enemmän keskitytään on niin sanottu "pelotevaikutin" Jos vihollisen iskua omalle alueelle ei varsinaisesti voida torjua, voidaan silti uhkailla massiivisella vastaiskulla. MM Iranin stragedia mitä ilmeisemmin perustuu ohjusvoimiin, jotka voisivat kostaa mahdollisen USA-Israel iskun.

Toinen vaihtoehto erityisesti Lähi-Idän kaltaisille suhteellisen köyhille maille kuten Iranille ja Syyrilla on luoda pieniä taktisia ydin ja biologisia aseita, ja asentaa niitä esim Iraqiin ja Israeliin, ja uhata niilä mahdollisen kriisin sattuessa. Tämä on ERITTÄIN pirullinen tapa toimia, mutta toisaalta, ohjushan on vain YKSI tapa toimittaa oma lasti perille, ja näin myös pelotevaikutin saada pidettyä voimassa.

Toinen ala millä luultavasti tulee tulevaisuudessa tapahtumaan hurjaa kehitystä ovat biologiset aseet. Jo 1980-luvulla Etelä-Afrikka aloitti laajan projektin kehittää aseita, jotka tehoaisivat vain mustiin. Projekti epäonnistui eikä sitä jatkettu vuoden 1994 jälkeen, mutta vastaava tutkimusta tehdään varmasti mm Yhdysvalloissa. MM Kiina voisi hyötyä tällaisista aseista tyynellä merellä taistelussa Amerikkalaisia vastaan, koska valtaosa Amerikkalaisista sotilaista ja erityisesti upseereista kuuluu vain yhteen tiettyyn etniseen ryhmään(valkoiset)Vaikka toisaalta jotkut tulevaisuuden aseet ovatkin kalliita, niin ne joukkotuhoaseissa hinta saattaa mm niin sanotun "globalisaation" takia tippua jonkin verran. Sitten mukaan tulevat mm EMP aseet ja sekä mahdolliset "säteilyttäjä" tykit. Mutta millaisia visioita teillä itsellänne on tulevaisuuden sodankäynnistä?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Toinen tuleminen
Kertokaa rohkeasti, millaisia ovat omat visionne tulvaisuuden sodankäynnistä?..................................Matalan intensiteetin sota, jossa teknisesti vahvempi osapuoli ei voi käyttää etuaan hyväkseen, sillä "sotaa" käydään sen omissa kaupungeissa. Viimeksi Pariisissa.

Toinen tuleminen

Itse uskon, että tulevaisuudessa entistä enemmän "pieni on kaunista"
Modernit armeijat ovat ennenkaikkea KALLIITA jolloin niihin on varaa vain "supervalloilla" Tämä saattaa tiivistää mm Euroalueen ja esim Afrikan unionin keskinäistä yhteistyötä...................................Tiivistää? Yhteistyötä?? Herää jo.

Toinen tuleminen

Yksi alue mihin tulevaisuuden sodassa luultavasti entistä enemmän keskitytään on niin sanottu "pelotevaikutin" Jos vihollisen iskua omalle alueelle ei varsinaisesti voida torjua, voidaan silti uhkailla massiivisella vastaiskulla. MM Iranin stragedia mitä ilmeisemmin perustuu ohjusvoimiin, jotka voisivat kostaa mahdollisen USA-Israel iskun...................................Puhut nyt menneisyyden sodasta.

Toinen tuleminen

Toinen vaihtoehto erityisesti Lähi-Idän kaltaisille suhteellisen köyhille maille kuten Iranille ja Syyrilla on luoda pieniä taktisia ydin ja biologisia aseita, ja asentaa niitä esim Iraqiin ja Israeliin, ja uhata niilä mahdollisen kriisin sattuessa. Tämä on ERITTÄIN pirullinen tapa toimia, mutta toisaalta, ohjushan on vain YKSI tapa toimittaa oma lasti perille, ja näin myös pelotevaikutin saada pidettyä voimassa...................................Ei niillä uhata. Käytetään ja ollaan hiljaa.

Toinen tuleminen

Toinen ala millä luultavasti tulee tulevaisuudessa tapahtumaan hurjaa kehitystä ovat biologiset aseet. Jo 1980-luvulla Etelä-Afrikka aloitti laajan projektin kehittää aseita, jotka tehoaisivat vain mustiin. Projekti epäonnistui eikä sitä jatkettu vuoden 1994 jälkeen, mutta vastaava tutkimusta tehdään varmasti mm Yhdysvalloissa. MM Kiina voisi hyötyä tällaisista aseista tyynellä merellä taistelussa Amerikkalaisia vastaan, koska valtaosa Amerikkalaisista sotilaista ja erityisesti upseereista kuuluu vain yhteen tiettyyn etniseen ryhmään(valkoiset)..................................Ei tulevaisuuden sotia käydä sotilaita vastaan.

Toinen tuleminen

Vaikka toisaalta jotkut tulevaisuuden aseet ovatkin kalliita, niin ne joukkotuhoaseissa hinta saattaa mm niin sanotun "globalisaation" takia tippua jonkin verran. Sitten mukaan tulevat mm EMP aseet ja sekä mahdolliset "säteilyttäjä" tykit. Mutta millaisia visioita teillä itsellänne on tulevaisuuden sodankäynnistä?

..................................Vihollinen tunkeutuu maahan ilman taistelua, tuhoaa hiljalleen kaiken, minkä jälkeen joko siirtyy muualle tai kuolee.

Sotilaallisen voiman käytön sivistyksen pelastamiseksi estää pärpättäjien lauma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat