Seuraa 
Viestejä45973

Aina oppii jotain uutta näin vanhanakin. Piti ensin miettiä useampaan kertaan että votta vak, ja sitten hain lisäinfoa Wikistä:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Emo_(nuorisokulttuuri)

Emo (tulee tiettävästi englannin kielen sanasta emotional) on 1990-luvulla syntyneeseen nuorisokulttuuriin liittyvä slangityyppinen käsite. Sitä käytetään kuvaamaan emo-musiikiksi kutsuttua tunteikasta rockmusiikkia esittäviä yhtyeitä, niiden stereotyyppisiä ihailijoita tai niihin liittyvää alakulttuuria. Adjektiivina emo-sanaa voidaan käyttää myös kuvaamaan emo-musiikkiin liitettäviä tunnetiloja, kuten onnettomuutta, yksinäisyyttä, masentuneisuutta tai melankoliaa. Erään iskulauseen mukaan "emo is not what you look like, it is what you feel" eli vapaasti käännettynä "emossa ei ole kyse ulkonäöstä vaan tunteista". Tietynlainen emo-musiikin ihailijoille ominainen pukeutumis- ja hiustyyli on kuitenkin olemassa.

Hiphei... Osaisiko joku pro sanoa mikä olisi suomalainen EMO-tyyppinen bändi? Verjnuarmu?

Kommentit (5)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Hassu muotiilmiö tää emo on. Lähinnä nuorten muoti. Lukuunottamatta jotai rokkari pellejä, kuten se tokiohotelli. Saakeli mikä pelle se laulaja.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887

Enpä ole ikinä kuullutkaan mistään EMO:sta.

Mitä tunteellista Negativen musiikissa on, enemmän minussa tunteita rock-musiikissa herättää esim. Kingston Wall.

Ei sen puoleen en ole negativelta kuullut muuta kuin nuo ns. radiohitit, oletan kuitenkin muiden kappaleiden olevan suht. samantyylisiä.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Mulle tulee paha mieli kun näkee näitä emopoikia. Pitäis käynnistää pian joku järjestö tukemaan näitä masiksia. Tunsin aikanaan yhen viiltelijän. Surullinen tapaus.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Ostin viimekesänä Tsekeistä Brutal Assault-festareilta kaverin muksulle t-paidan jossa lukee että "I'm a metal kid, I eat EMO kids for breakfast!" Söpö paita, vaaleensininen ja kaikkee

Hämmentää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat