Seuraa 
Viestejä45973

Tieteen päivillä käytiin päivän paineja t.s. tasokkaita väittelyitä keskeisistä tieteen kysymyksistä.

Tällä palstalla älyykkyys on suosituimpia ikuisuusaiheita. Ylen Areenassa on kuultavissa aivan erinomainen painitaltijointi aiheesta. Molemmat väittelijät ovat arvostettuja tieteilijöitä ja hyviä puhujia.

Kirsti Longan pitkähkö alustus on aivan erinomainen katsaus älykkyyden tutkimukseen ja testaukseen. Alustus soveltuu jopa insinööreille ja nörteille, mutta sitä kuuntelee mielikseen alalle koulutettukin. J-P Roos lähestyy sosiaalitieteilijänä kohdetta myös evoluution ym. vinkkelistä.

Ohjelman kesto on tunti ja rapiat, joten se kannattaa ladata vaikka iPodiin ja kuunnella omassa rauhassa.

Kaikki he, jotka eivät asuinpaikkansa, työnsä tai leponsa takia pääse kuuntelemaan yliopiston Studia Generalia -luentoja, nyt on tarjolla herkkua.

http://areena.yle.fi/toista?id=1773135

Kommentit (3)

Kaikki älykkyydestä

Mahtipontinen otsikko. Tosiasiassa noissa suppeissa ja monin paikoin sekavissa puheenvuoroissa ei esitetty mitään sellaista, mitä ei oltaisi jo kertaalleen käsitelty tällä foorumilla.

Ja voi Roos parkaa. Miksi helvetissä hän änkeää esiintymään asiantuntijan roolissa, vaikka ei ole perehtynyt asiaan riittävän hyvin? Varsinkin alkupuheenvuoron kuunteleminen oli silkkaa kärsimystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Otsikoin tarkoituksella yliampuvasti, jotta palstalaisten kiinnostus heräisi. Sinä Echi olet tietenkin älykkyysasiantuntija vailla vertaa, mutta salli popularisoidun tiedon tavoittaa myös vähemmän valaistuneet sielut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat