Seuraa 
Viestejä45973

Vakava aihe. (Löytyi netistä)

http://www.adressit.com/hoitoa-kaikille

Kommentit (4)

Naltsukka
Vakava aihe. (Löytyi netistä)

http://www.adressit.com/hoitoa-kaikille

Hoitoa kaikille varallisuudesta riippumatta!

Suomeen säädettiin v. 2006 voimaan tullut lääkkeiden hintalaki, jonka mukaan Suomeen myytävien lääkkeiden tukkuhinnan on alennuttava 5%, jotta se saa KELA korvattavuuden.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että kela ei korvaa mm. syöpälääkkeitä jotka ovat elintärkeitä. Jos lääkeen ostamisen vaihtoehtona on kuolema ei lääketehtaiden tarvitse alennuksia jaella koska kaikki joilla on varaa ostavat.
Mutta kuinka monella suomalaisella on varaa maksaa esim. 2 kk hoitojaksosta jopa 40 000€.

Toisin sanoen suurin osa suomen kansalaisista on hoitojen ulkopuolella köyhyytensä takia.
Nykyään on useita lääkkeitä ja hoitoja syöpiin joiden hoidon on julkinen terveydenhuolto lopettanut ja lähettnyt potilaan saattohoitoon kuolemaan. Näin tapahtuu tällä hetkellä suomessa jatkuvasti. Tässä kohtaa olisi aika hakeutua yksityiseen hoitoon mutta siihen ei normaalilla suomalaisella ole varaa. Ne joilla varaa on saattavat elää vielä kymmeniä vuosia.

Jos haluat että sinua tai läheisiäsi hoidetaan varallisuudesta riippumatta kun kohtaat vakavan sairauden allekirjoita adressi.

Päivitys: Adressin keräys päättyy 10.03.2009 jonka jälkeen se luovutetaan Suomen peruspalveluministeri Paula Risikolle.

Harri Pekkinen (harripekkinen@suomi24.fi)
Nosto, ettei unohdu.

Vierailija

Terveydenhuollon tasapuolisuus on todella vakava asia. Vasemmisto jaksaa muistuttaa kuinka suuri sen merkitys oli yhteiskuntasopimuksen syntymisessä viime vuosisadan alun vaikeiden aikojen jälkeen. Mielestäni sopimus tarkoittaa sitä, että yhteiskuntarauha taattiin hyväksymällä tietyt tasa-arvokäsitteet, joihin liittyy myös heikommista huolehtiminen. Epätasa-arvo terveydenhuollossa on itseasiassa tämän sopimuksen vesittämistä ja vähittäistä siirtymistä uudenlaiseen yhteiskuntatilaan. Kansalaisten terveydenhuollossa pitäisi nyt ottaa perusasiat esille ja unohtaa tämä markkinatilanteen perässä tapahtuva pilkkujen viilaaminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
#1 Mikael Jungner dokumentti
Hei
Kannattaa katsoa tämä dokumentti aiheesta

http://areena.yle.fi/toista?id=1763621

Siinä näkyy miten hyväksi syöpähoidot ovat kehittyneet yksityisellä puolella.
Lainaus Mikael Jungnerilta julkisen puolen lääkärin sanoma oli "Ensin sinulta leikataan munat sitten sinä kuolet" hän ei kuitenkaan tyytynyt tähän vaan kääntyi yksityisen lääkärin puoleen ja parani. Olisi hienoa jos meillä kaikilla olisi mahdollisuus tähän kun sairastumme.
Harri Pekkinen (Vantaa, 11.1.2009 15:54)
http://www.adressit.com/keskustelu/7323

sigfrid
Kansalaisten terveydenhuollossa pitäisi nyt ottaa perusasiat esille ja unohtaa tämä markkinatilanteen perässä tapahtuva pilkkujen viilaaminen.Adressi kiertämään. Se luovutetaan 10.3.2009 peruspalveluministeri Paula Risikolle. Mitä enemmän nimiä, sitä enemmän vaikuttavuutta (luulisin)

http://www.adressit.com/hoitoa-kaikille

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat