Näe juutalaisten terrori suorana.Gazan suora web-kamera

Kommentit (10)

Vierailija
iso-eemeli
juuri nyt näkyy,kun juutalaiset sorruttavat kaivinkoneella siviilejä talojen sisään.aika härskiä..Aika rauhallista tuolla näyttäisi olevan tällä hetkellä. Vaihteleeko tuo kuvakulma muuten vai onko Israelilla lentäviä traktoreita?

Vierailija

No johtuisiko tuo mitenkään siitä, että Hamas kokoajan uhkaa tuhota Israelin? Juutalaiset ovat sivistyneitä ihmisiä. Kyllä siinä kuka tahansa hermostuu ja tekee virheitä jos naapuri kokoajan uhkailee. Syytä Hamas terroristijärjestöä älä syytä Israelia ja israelilaisia, jotka ovat Hamasin uhreja.

Vierailija

Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Uutinen olisi se, että "tänään lähi-idässä ei tapahtunut mitään".

Tuota samaa ollut vuodesta 1948. Ja sitten joku punavihreä natsi ihmettelee, että miksi ihmisiä ei kiinnosta.

Vierailija

Tänks hyvä linkki. Kukon kiekumista kuului just ...Muistaakseni kyseessä sama aikavyöhyke kuin Suomessa eli kukko lauloi siellä varttia vaille viisi...Nyt kuului sarrrja ja mullahit kutsuu rukouksiin kajareitten kautta tuolla.
Surrealistista. KK/tms laulaa välilllä ja minareettien kajareista kuuluu rukoukset...

Vierailija
anti-stalinist
No johtuisiko tuo mitenkään siitä, että Hamas kokoajan uhkaa tuhota Israelin? Juutalaiset ovat sivistyneitä ihmisiä. Kyllä siinä kuka tahansa hermostuu ja tekee virheitä jos naapuri kokoajan uhkailee. Syytä Hamas terroristijärjestöä älä syytä Israelia ja israelilaisia, jotka ovat Hamasin uhreja.Mutta miksi uhkailevat?

Uusimmat

Suosituimmat