Seuraa 
Viestejä45973

Bush lopetti sillä millä hän myös aloitti, rennolla ja maanläheisellä esiintymisellä jolla hänet mahdollisesti valittiinkin presidentiksi. Bush on elävä esimerkki ihmisestä, joka on "hyvä jätkä" pienissä piireissä ja kahden kesken (jopa kovat vasemmistolaisetkin ovat myöntäneet tämän), mutta jonka osaamattomuus jäi tämän "kuoren" jalkoihin ja josta USA ja koko maailma sai kärsiä. Toivottavasti Bushin esimerkki toimi ja samanlaisia virheitä enää ei ilmene ja että suuri yleisökin pystyisi sisäistämään asialinjan, jolla on aina ollut se suurin merkitys, oli se kuinka tylsää tahansa. Tyhmiä rankaistaan ja se saatiin taas kokea todella suurella mittakaavalla.

Lehdistötilaisuus:

http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp ... 0#28619930

Kommentit (8)

Joo, paljonkohan levottomuutta syntyy ammmerikan maassa kun alkaa paljastua presidentti Obamalle tammikuussa koko kuva edellisen hallinnon vääristelystä. Ehkä hän joutuu pitämään aluksi jarrutusta ylivoimaisena ja hämmentävänä. Kompromisseja luultavasti tarvitaan muutosten aloittamiseksi.
Ihmisillä on suuria odotuksia. Poikii varmasti hämmennystä ja sitten syyttelyä. Tämä tapahtuu, kun kaikki mikä on ollut poissa tasapainosta, alkaa kuplia pintaan, mikä on oleellinen osa prosessia.

Saattaa tulla jokin paljastus USA:sta, missä päätellään, että USA tekee haastavaksi Pakistanin ja Intian välisen konfliktin ratkaisemisen yksityisten intressien perusteella.
Ristiriitoja tulee varmasti pintaan.
Alkaa näkyä varmastikin helmikuussa jo miten vanhat rakenteet ovat tulossa loppuunsa.
Joissakin merkittävissä rakenteissa paljastunee lisää korruptiota. Eiköhän lisä paljastuksia ole odotettavissa talousrakenteissa, sellaisissa kuin Kiina ja muut. Eikä luultavasti Eurooppakaan säästy tasapainottomuudelta.
Amerikassa nähdään, miten Kiina on uhka maailman taloustilanteelle. Sen on sallittu saada USA suuriin velkoihin. Kiina saattaa muuttaa asennetta nyt, kun USA on velkainen. Tämä saattaa saada eurooppalaiset kyseenalaistamaan sen motiiveja ja valintoja.
Katsotaanpa mitä paljastuksia alkuvuosineljännes saattaa tuoda FDA:ssa (USA:n ruoka- ja lääkehallinto) kun heitä alkaa lähestyä sellainen uhka, joka ottaa pois heiltä kyvyn tehdä paljon rahaa ihmisten sairastamisella.
Joilla on henkilökohtaisia intressejä FDA:ssa alkavat kamppailla uusia tuulia vastaan. Jopa korruptiopaljastuksia voidaan odottaa.

Todellisia yrityksiä tasapainottaa ja muuttaa USA:n taloutta ei luultavasti tapahdu ennen vuoden neljää viime kuukautta.
Tällä kertaa on enemmän kansainvälistä yhteistyötä, mikä syntyy esiin tulevista syvemmistä totuuksista. Tähän motivoivat ensisijaisesti taloudelliset paljastukset ja tarpeet. (Tulevina vuosina etsitään uudelleenjärjestelyä tukemaan asioita terveemmällä tavalla, tasapuolisemmin.)

Näiden neljän kuukauden aikana tunnustetaan enemmän se, mikä ei toimi. Tämä on keskeinen teema tietoisuuden uusilla tasoilla. Suurempi osa massatietoisuudesta tulee tietoiseksi näistä tasoista.
Tämä aika siis paljastaa myös suuremman totuustason. Kun varjo paljastuu, alamme päästä käsiksi totuuden voimaan. Eikö olekin interesting. Ja tämä vasta alkuneljännekselle. Loppuvuosi onkin sitten yhtä lentoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hallelujaa jne,hyvä kun lähti . Ensin se pääsi tahallisen äänestysvirheen takia pressaksi ja sitten pisti koko mailman sekaisin toivottavasti Obama on sanansa veroinen.

Tämä sopinee tähän aiheeseen.

Vetoomus: Älkää hirttäkö Bushia.

Aikoinaan hirttivät joitakin Saksan johtajista, kun totesivat heidät rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

Tuohon tuomioon puuttuminen olisi anakronismia. Aika ja paikka oli toinen.

Monasti on sanottu, että Eurooppa on suuressa kiitollisuuden velassa Yhdysvalloille, siitä miten se pelasti meidät natsismilta ja kommunismilta.

Tätä kiitollisuutta on sitten käytetty perusteena sille, miksi Euroopan pitäisi hyväksyä Yhdysvaltain asiaton, ylimielinen ja agressiivinen käytös milloin missäkin päin maailmaa.

Euroopalla on moraalinen velka Yhdysvalloille, mutta se ei koostu vain velasta joka on tullut sotilaallisena apuna, vaan myös ja ennen kaikkea siitä, että Yhdysvallat on toiminut esimerkkinä ihmis- ja kansalaisoikeuksien saralla.

Tätä moraalista velkaa voimme maksaa kunnioittamalla edelleen niitä keskeisiä arvoja, joita Eurooppa ja Yhdysvallat on yhdessä puolustanut niin natseja kuin kommunisteja vastaan.
Yhdysvaltain hallitus on periaatteessa syyllistynyt presidentti Bushin aikana vastaaviin rikoksiin kuin Nürnbergin oikeudessa tuomitut ja hirtetyt Saksan hallinnon jäsenet.

Bush on syyllistynyt hyökkäyssotaan.

Bushin hallinto on sallinut kidutuksen ja rikokset ihmisyyttä vastaan.

Bushin hallinto on perustanut keskitysleirejä ja pitänyt ihmisiä vangittuina ilman mahdollisuutta oikeudenkäyntiin.

Bushin sotaretki ja sen aiheuttama kurjuus on verrattavissa kansanmurhaan.

On tärkeää viesti maailman diktaattoreilla ja heille jotka uhkaavat ihmisyyttä ja niitä jotka uhkaavat meidän sivistyksemme ydintä, ettemme voi hyväksyä sitä.

Tämä onnistuu parhaiten, jos asetamme vastuuseen ennen muuta meidän sivistyksemme ja kulttuurimme sisäiset viholliset, jotka tekevät tyhjäksi meidän mahdollisuutemme humaanien arvojen edistämisen.

Jos me emme rankaise niitä, jotka rikkovat näitä perusarvoja vastaan oman kulttuurimme sisällä, olemme menettäneet oikeuden puolustaa demokratiaa, inhimillisyyttä ja vapautta kaikkialle ja ne muuttuvat vain naamioksi hirmuvallan kasvoilla.

Bush ja hänen regime on otettava kiinni ja saatettava vastuuseen toistaan.

Hänet on asetettava tuomioistuimen eteen vastaamaan rikoksistaan ihmisyyttä vastaan.

Mutta vaikka Bushin hallinnon syyllisyys näyttää selvältä, haluan esittää vetoomuksen, ettei Bushia ja hänen ministereitään hirtettäisi samalla tavalla kuin Nürnbergin oikeudenkäynnissä tuomitut, sillä rangaistus on julma ja tavaton, ja alentaa sellaisen käyttäjät samalle tasolle kuin syytetyt.

Haluan ihmisten vetoavan Yhdysvaltain hallintoon, että Bush ottettaisiin kiinni ja saatettaisiin oikeuden eteen, ja sen mukaan, mitä julkisuudessa on näkynyt, hänen syyllisyytensä on yhtä ilmeinen kuin Nürnbergin oikeudenkäynnissä tuomittujen.

Kuitenkin haluan vedota myös siihen, ettei Bushia ja hänen kanssa rikollisiaan hirtettäisi, vaan että heidät tuomittaisiin elinkautiseen vankeuteen rikoksistaan ihmiskuntaan kohtaan.

Petja Jäppinen

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Mutta pistikö puska tosiaan maailman sekaisin? Kuinkapaljon usan presidentillä oikeasti on valtaa? Eiköhän se aika pitkälti tee kuten pentagonissa neuvvotaan ja pressa pelaa sillä aikaa vaikka golffia.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Powell tosin menetti uskottavuutensa sillä hetkellä kun hän esitti YK:lle kuvia Irakin "joukkotuhoaseista". Sitä on hankala paikata, vaikka alkaisi munkiksi.

Lothar

Ei ne kaikki Bushin hallinossakaan ollut sotahulluja, kuten esim. Colin Powell, joka säikähti republikaanien äärioikeistolaistumista ja tuki sittemmin B. Obamaa.
höpöhöpö
Ja "äärioikeistolainen" presi-
denttikö antaisi ennätyssummat aidsin hoitoon ja varoja
eläkeläisten reseptilääkekuluihin ? Talous kasvoi ja työttömyys
väheni aina viime vuoteen asti, yleismaailmallista lamaa ei
Bush tehnyt.Valtionvelka? Sosiaaliturva? Lamasta ainakin periaatteessa voidaan syyttää Bushin hallintoa, sehän pyrki takaamaan kaikille asunnon tarjoamalla luottokelvottomille lainoja (sinänsä tietenkin hyvä ajatus). Jälkiviisas on tietenkin helppo olla, mutta miten selitettiin päättäjille se miten johdannaisilla voidaan välttää se tilanne missä nyt ollaan? Järkeviä selityksiä en ole kuullut vieläkään, mistään, eli tuntuma on, että tilanne jossa olemme oli edessä joka tapauksessa, tilanteen vakavuus liene ollut vain se isoin kysymysmerkki.

Ihan ikävä tulee TuplaWeetä, toivottavasti hänet valitaan YK suurlähettilääksi tai johonkin arvoaan vastaavaan virkaan.Saataisiin vähän säpinää YK:oohon, nythän se järjestö on tyhjän panttina.
Bushin tavoite oli siirtää terrorismi amerikan rajojen ulkopuolelle ja siinä hän on onnistunut erinomaisen hyvin. Amerikkasia lähetystöjä vastaankaan ei ole tehty terrori-iskuja, niitähän oli säännöllisesti ennen World Trade Center iskua, kun Bush pisti töpinäksi niin nekin loppuivat. Kova jätkä se Bush!!

Nyt voin sen paljastaan erään salaisuuden kun Bush on lähdössä eläkkeellä, se salaisuus on se että ennen tuplaweetä tehtiin terroriiskuja amerikkalaisia vastaa. Eli ei terroriiskuja länsimaalaisia vastaan tehdä sen takia että Bush oli pressana. Rättipäät vaan nyt haluaa tappaa niin paljon länsimaalaisia kuin pystytät, ei siihen Bushia tarvita.

Siihen aikaan kun eka wtc isku tehtiin niin suurin osa tälläpalstalla kirjoittavasti vasemmistomilitanteista istui omassa kusilammikossa ja piirteli siihen tikku-ukkoja jotka erehdyttävästi muistuttivat leninsetää. Aivan oikein, se setä joka asuu venäjällä....

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat