Seuraa 
Viestejä9000

Akkukeksinnöllä sijoittajia huijannut on nyt tiensä päässä.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009011 ... 4_uu.shtml

Mutta onhan meillä vielä Utele, http://www.utele.org/ , eli ei tarvitse mennä merta edemmäksi kalaan, jos haluaa tulla huijatuksi.

Eli Antero Mertanen, ("riskisijoittaja neljännessä polvessa") kehui ja kaipasi näitä huijauskeksintöjä, mihin vois sijoittaa, jotta maailma pelastuu.
viewtopic.php?f=5&t=35763&p=956566#p956566

Eli nyt sijoittamaan vain kotimaisiin Utelen innovaatioihin, niin maailma pelastuu ja ylimääräiset rahat eivät polttele taskussa!

Kommentit (14)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Vedonlyönti pystyyn koska Utele -pellet haastetaan oikeuteen?

Tosin tuon aika ei liene ihan lähettyvillä vielä koska tuskin kukaan sijoittaja joka tuonne on rahojaan laittanut, uskaltaa tunnustautua julkisesti typeräksi.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Lehdessä luki: "Rahoituslupaus vaikutti maanantaina alkaneeseen rikosoikeudenkäyntiin."

Toimii taatusti myös toisin päin. Suomalaiset rahoittajat olivat tulleet huijatuiksi, mutta amerikkalainen ei? Jos keksijä on kuluttanut keräämistään runsaasta miljoonasta eurosta keksintöön vain pari promillea, VTT on asian tutkinut ja hötöksi todennut, ihmetellä täytyy, mikäli amerikassa jatketaan rahojen keräämistä.

Minun puolestani amerikkalaiset saavat tietenkin mieluusti sijoittaa Suomeen.

Sepi
Lehdessä luki: "Rahoituslupaus vaikutti maanantaina alkaneeseen rikosoikeudenkäyntiin."

Toimii taatusti myös toisin päin. Suomalaiset rahoittajat olivat tulleet huijatuiksi, mutta amerikkalainen ei? Jos keksijä on kuluttanut keräämistään runsaasta miljoonasta eurosta


UusiSuomi: USA:n suurlähettiläs ihmettelee suomalaisia
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/46621-u ... uomalaisia
Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Barbara Barrett asettuu jonon jatkoksi niiden ulkomaalaisvaikuttajien joukkoon, jotka ihmettelevät suomalaisten kykyä kehittää maailmanluokan tuotteita ja järjestelmiä ja kynemättömyytta markkinoida niitä kansainvälisesti.
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Laittelen tähän Utele -teorian "lyhyesti", ennen kuin ko. sivut katoavat tykkänään. Sivusto, josta lainaukset ovat, on tämä:

http://www.utele.org

UTELE-teoria lyhyesti

Tähän artikkeliin on tiivistetty UTELE-teorian tärkeimmät ydinkohdat. Eri osien tarkemmat kuvaukset avautuvat otsikoista.

Osa 1, Universumin synty

Universumimme syntyi vastakkaisten alkuvoimien törmäyksessä. Käytämme tästä tapahtumasta nimeä BIG POLES eli SUURET NAVAT. Törmäyksen jälkeen Universumi laajeni ja asettui vakiokokoonsa. Universumin sisällä tapahtuu kuitenkin jatkuvaa laajenemista ja supistumista. Tämä Universumin hengitys on dynaamisessa tasapainossa.

Osa 2, Aika

Alkuvoimien törmäys aiheutti suljetun tila-avaruuden, jolloin aika syntyi. Aikaa on vain suljetussa tila-avaruudessa. Ajan vastakohta on ajattomuus, joka liittyy äärettömään avaruuteen. Aika on absoluuttinen käsite eli sillä on aina sama ”nopeus”. NYT-hetkessä aika on nolla. Aikaa voidaan tarkastella vain kahden NYT-hetken välillä.

Osa 3, Antigravitaatio ja Gravitaatio

Gravitaatiolla on vastakohta – antigravitaatio. Gravitaatio ja antigravitaatio vaikuttavat kaikkialla Universumissamme. Gravitaatio ja antigravitaatio muuttuvat toistensa suhteen riippuen siitä, missä päin Universumia ne ovat. Gravitaatio aiheuttaa aineelle gravitaatiomassan (massa- tai antimassa), kun antigravitaatio puolestaan vähentää sitä.

Osa 4, Antimateria

Antimateriaa esiintyy kaikkialla Universumissamme, myös maanpäällä. Antimateria esiintyy atomin ytimen sisällä. Materia ja antimateria voivat esiintyä yhdessä tuhoamatta toisiaan. Atomit ja antiatomit muodostuvat materiasta ja antimateriasta.

Osa 5, Elektroni ja positroni

Kaikki materia ja antimateria muodostuvat ainehiukkasten osalta vain kahdesta hiukkasesta – elektronista ja positronista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kvarkkeja ei ole olemassa. Neutroni ja protoni eivät ole primäärisiä hiukkasia, vaan niillä on sisäinen rakenne. Esimerkiksi protonitila rakentuu aineen osalta positroni-hiukkasesta.

Osa 6, Perusvoimat

Mikro- ja makroäänet ovat primäärisiä ja ensimmäisiä voimia. Ne siirtävät informaatiota ajattomasti. Alkuvoimat ovat Universumimme ensimmäisiä aikaan sidottuja voimia. Alkuvoimat luovat gravitaatio- ja antigravitaatiovoimia, jotka vaikuttavat erikokoisissa kvanteissa kaikkialla Universumissamme. Magneettiset ja sähköiset voimat syntyvät gravitaatio- ja antigravitaatiovoimista.

Osa 7, Energia

Energia on primäärisempää kuin mikään aine. Voima on puolestaan primäärisempää kuin energia. Energia ei luo voimia, vaan se on itse osa voimafysiikkaa.

Osa 1, Universumin synty

Universumimme syntyi vastakkaisten alkuvoimien törmäyksessä. Toisella alkuvoimalla oli laajeneva suunta ja toisella supistuva suunta. Laajeneva alkuvoima pyrki laajentamaan avaruutta rajattomasti, ja supistuva alkuvoima puolestaan pyrki supistamaan avaruutta rajattomasti. Universumin syntyhetkellä vastakkaiset alkuvoimat törmäsivät toisiinsa, jonka seurauksena ne alkoivat rajoittaa toisiaan. Laajeneva voima rajoitti supistuvaa voimaa ja päinvastoin.

Tämän alkuhetken jälkeen alkuvoimat eivät enää laajentuneet ja supistuneet rajattomasti, vaan rajallisesti. Laajentumista ja supistumista tapahtui vain tietyn verran, ja ne alkoivat vuorotella keskenään. Näin Universumimme alkoi hengittämään sisäisesti.

Universumistamme ei tullut äärettömästi laajenevaa tai äärettömästi supistuvaa yksinapaista universumia, vaan tietyn kokoinen ja kaksinapainen. Alkuvoimien törmäyksen jälkeen Universumi asettui dynaamiseen tasapainoon ja nykyiseen vakiokokoonsa.

Käytämme Universumin syntyhetkestä nimeä BIG POLES eli SUURET NAVAT.

Osa 2, Aika

Alkuvoimien törmäys aiheutti suljetun tila-avaruuden, jolloin aika syntyi. Aikaa on vain suljetussa tila-avaruudessa. Ajan vastakohta on ajattomuus, joka liittyy äärettömään avaruuteen. Jatkuvasti laajeneva tai supistuva avaruus on mahdollista vain ajattomuudessa. Jos ei ole mitään rajaa, ei ole aikaa.

Aika ei ole erillinen neljäs ulottuvuus. Se on itsessään 3-ulotteinen tilaulottuvuus, jota ei voi samaistaa kolmen hyvin tuntemamme perusulottuvuuden kanssa. Aika kuvaa suljetun tila-avaruuden sisäistä dynamiikkaa.

Onko aikaa fysikaalisesti edes olemassa, sillä NYT-hetkessä aika on nolla? Aikaa ei ole olemassa omana fysikaalisena ilmiönään. Aika on vain mitta kahden NYT-hetken välillä. Aika on siis intervalli, jota mitataan NYT-hetkestä taaksepäin tai eteenpäin. Esimerkiksi yksi tunti on aika, joka ei ole tässä ja nyt. Tunti alkaa jostakin NYT-hetkestä, ja päättyy toiseen NYT-hetkeen. Se on esimerkiksi tunti tästä hetkestä taaksepäin tai eteenpäin.

Aika on kaksisuuntaista, koska se vaikuttaa suljetussa tila-avaruudessa molempiin suuntiin. Aika on absoluuttinen käsite eli sillä on aina sama ”nopeus”. Tämä johtuu siitä, että suljetun tila-avaruuden hengitys tapahtuu aina samalla nopeudella.

AIKA JA VALONNOPEUS

Valonnopeus ei ole vakio. Maan läheisyydessä valonnopeus näyttää olevan vakio, mutta Universaalisti tarkasteltuna se muuttuu. Aika on siis absoluuttista ja valonnopeus muuttuvaa (vertaa suhteelliseen aikaan ja absoluuttiseen valonnopeuteen).

Osa 3, Antigravitaatio ja gravitaatio

Gravitaatiolla on vastavoima – antigravitaatio. Gravitaatio ja antigravitaatio vaikuttavat kaikkialla Universumissamme. Gravitaatio ja antigravitaatio muuttuvat toistensa suhteen riippuen siitä, missä päin Universumia ne ovat.

Maapallo sijaitsee gravitaatiovoimien suhteen mielenkiintoisessa paikassa. Täällä gravitaatio on hyvin voimakasta suhteessa antigravitaatioon.

Gravitaatio aiheuttaa aineelle massan tai antimassan eli positiivisen tai negatiivisen gravitaatiomassan, kun antigravitaatio puolestaan vähentää sitä. Antigravitaatio aiheuttaa aineelle positiivisen tai negatiivisen antigravitaatiomassan, kun taas gravitaatio vähentää sitä. Sekä gravitaatiota että antigravitaatiota on kahden suuntaista eli positiivista ja negatiivista.

Gravitaation suunta on kohti gravitaatiomassakeskittymää, ja antigravitaation suunta on kohti antigravitaatiomassakeskittymää. Koko Universumi on rakentunut tämän periaatteen mukaisesti.

Osa 4, Antimateria

Antimateriaa esiintyy kaikkialla Universumissamme, myös maanpäällä. Antimateriaa esiintyy atomin ytimen sisällä. Antimateriaa voi olla mm. neutronitilan sisällä.

Antimateriaa on siis tavallisen aineen sisällä. Sitä on meidän työpöydässä, vaatteissa, soluissa jne. Tämä tarkoittaa myös sitä, että materia ja antimateria voivat esiintyä yhdessä tuhoamatta toisiaan. Atomit ja antiatomit muodostuvat materiasta ja antimateriasta.

Antimaterian fysiikka on käänteistä verrattuna tavalliseen materiaan. Samoissa olosuhteissa materia putoaa alaspäin ja antimateria ylöspäin. Antimateria on siis antimassaista (negatiivinen gravitaatiomassa).

PIMEÄ AINE

Pimeä aine on eri asia kuin antiaine eli antimateria. Pimeä aine ja valoaine ovat vastakohtia keskenään eri tavalla kuin materia ja antimateria. Materia ja antimateria molemmat sisältävät sekä pimeää ainetta että valoainetta.

Gravitaatio vuorovaikuttaa pimeän aineen kanssa, ja antigravitaatio vuorovaikuttaa valoaineen kanssa. Gravitaatiomassa (positiivinen tai negatiivinen) on pimeän aineen ominaisuus ja antigravitaatiomassa (positiivinen tai negatiivinen) on vastaavasti valoaineen ominaisuus.

Jos voisimme pitää kädessämme pelkästään pimeää ainetta tai pelkästään valoainetta, pimeä aine tuntuisi painavalta (gravitaatiomassa) ja valoaine tuntuisi hyvin keveältä (antigravitaatiomassa). Tämä johtuu siitä, että täällä maan päällä gravitaatio vaikuttaa huomattavasti voimakkaammin kuin antigravitaatio. Gravitaatio painaa pimeää ainetta voimakkaasti, kun taas antigravitaatio painaa valoainetta hyvin heikosti.

Jos voisimme pitää kädessämme pelkästään materiaa tai antimateriaa, materia painaisi alaspäin (positiivinen gravitaatiomassa), ja antimateria painaisi ylöspäin (negatiivinen gravitaatiomassa). Maapallon gravitaatio vaikuttaa siis molempiin gravitaatiomassoihin, mutta vastakkaisesti.

Ihan tavallisesta aineesta muodostuva esine, esimerkiksi kahvikuppi, sisältää kuitenkin näitä kaikkia aineen muotoja, eli pimeää ainetta, valoainetta, materiaa ja antimateriaa. Tavallinen aine (kahvikuppi) tuntuu kuitenkin painavalta, koska se sisältää pimeää ainetta enemmän kuin valoainetta. Ja se (kahvikuppi) tuntuu painavan nimenomaan alaspäin, koska se sisältää materiaa enemmän kuin antimateriaa.

Osa 5, Elektroni ja positroni

Kaikki materia ja antimateria muodostuvat ainehiukkasten osalta vain kahdesta hiukkasesta – elektronista ja positronista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kvarkkeja ei ole olemassa. Elektroni ja sen antihiukkanen positroni voivat muodostaa hyvin erilaisia kokonaisuuksia asettumalla atomissa eri tiloihin ja eri tavalla toistensa suhteen. Ne voivat muodostaa sekä materiaa että antimateriaa.

Neutroni ja protoni eivät ole primäärisiä hiukkasia, vaan niillä on sisäinen rakenne. Protonitila rakentuu aineen osalta positroni-hiukkasesta. Vastaavasti vety muodostuu aineen osalta elektronista ja positronista.

Neutronitila rakentuu myös aineen osalta näistä kahdesta hiukkasesta. Neutroni on tietenkin ulospäin sähköisesti neutraali, koska sen sisällä on toisilleen vastakkaiset hiukkaset – elektroni ja positroni. Ihan samoin atomin sanotaan olevan ulospäin neutraali, koska se sisältää yhtä paljon elektroneja ja ”protoneita”.

NEUTRIINOT

Neutriinot ovat energiahiukkasia. Ne kuuluvat eetterin rakenteeseen ja dynamiikkaan. Neutriinot vaikuttavat myös kaikessa aineessa, mutta eivät ole varsinaisesti ainetta, koska ne edustavat aineen energia- ja voimaominaisuutta.

Osa 6, Perusvoimat

Mikro- ja makroäänet ovat primäärisiä ja ensimmäisiä voimia. Ne siirtävät informaatiota ajattomasti. Alkuvoimat ovat Universumimme ensimmäisiä aikaan sidottuja voimia. Alkuvoimat syntyivät mikro- ja makroäänistä jo ennen ajan syntyä, mutta törmätessään toisiinsa niistä tuli aikaan sidottuja. Alkuvoimat olivat tärkeässä roolissa Universumin synnyssä, mutta ne vaikuttavat edelleen, ja pitävät yllä Universumin nykyistä rakennetta.

Alkuvoimat luovat gravitaatio- ja antigravitaatiovoimia, jotka vaikuttavat erikokoisissa kvanteissa kaikkialla Universumissamme. Gravitaatiovoimat ovat perusvoimia, jotka ovat esimerkiksi mekaanisien voimien taustalla. Liike-energiaan liittyvä voima on syvimmiltään gravitaatiovoimaa. Tästä johtuen käytämme liike-energian tilalla käsitettä liikegravitaatio.

Myös magneettiset ja sähköiset voimat syntyvät gravitaatio- ja antigravitaatiovoimista.

Osa 7, Energia

Energia on primäärisempää kuin mikään aine. Voima on puolestaan primäärisempää kuin energia. Energia ei siis luo voimia, vaan se on itse voimafysiikan käsite. Energia voi olla positiivista tai negatiivista.

Yleisesti sanotaan, että energia on kyky tehdä työtä. Tämä käsitys ei anna oikeaa kuvaa energiasta. Voimat tekevät työn ja energia on vain mitta sille, kuinka paljon voimat tekevät työtä tai kuinka paljon ne voivat tehdä työtä. Energia on siis voimafysiikan apukäsite, jolla kuvataan voimafysiikan sitä osaa, joka tekee työtä tai voi tehdä työtä.

Energiaa voidaan luoda ja hävittää, mutta voimia ei voi luoda ja hävittää. Universumin voimien kokonaismäärä pysyy samana. Myös Universumin energian kokonaismäärä pysyy samana, koska vastakkaisia energioita syntyy tai häviää napaisesti aina yhtä paljon.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

44 patenttihakemusta joista ei ole maksettu hakemusmaksua, eikä välipäätöksiin ole vastattu. Hakemukset ovat jääneet kaikki lopullisesti unholaan. Samoin ulkomaisten jatkohakemusten teko on tullut mahdottomaksi. Suoraan sanottuna, kuka tuollaisin (julkisiin) referensseihin uskoo ja rahojaan sijoittaa, ansaitsee kyllä tulla huijatuksi. Luulisi sijoittajilla olevan rahaa käyttää asiantuntija-apua.

ovolo
Todistajanlausunto Partasen alumiiniakusta oikeudessa:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009012 ... 4_uu.shtml

Tätä voisi verrata erääseen tännekin kirjoitelleeseen kaveriin, jolla nykyään on mahdollisuus esiintyä täällä vain edustajansa kautta. Olen melko vakuuttunut, että tuon kaltaiset ihmiset ovat täysin vilpittömiä, heillä on voimakas mielikuvitus ja vähäinen todellisuuden taju.

Kaikki tuossa toiminnassa kertoo siitä.

Zäp
Seuraa 
Viestejä2315
vihertaapero
Gravitaatio aiheuttaa aineelle gravitaatiomassan (massa- tai antimassa), kun antigravitaatio puolestaan vähentää sitä.Siitä tuleekin muuten aika veikeitä tuloksia kun antimassa (negatiivinen massa) laitetaan noudattamaan Newtonin toista lakia. Miten käy voiman ja kiihtyvyyden suuntien?

Zäp
Seuraa 
Viestejä2315

Hetkinen... Jos antigrativaatio perustuu antimassaan, niin eihän sillä mitään reptiliaanien emäaluksia edes levitoida. Voimavektori suuntautuu kyllä vastakkaiseen suuntaan kuin maan vetovoima, mutta kiihtyvyys on alaspäin ja alus putoaa kuin kivi... Paskan möivät.

Paasilinnan kirjassahan Rymättylän Aatami keksi eloperäisen akun, ultrakevyen sellaisen. Se on jo kaukaa viisaasti nähty Artolta. Tätä juuri yhteiskuntamme kaipaa, niin helkutisti. Ehkä ratkaisu löytyisi materiaalista, mitä tällä kivellämme ei esiinny. Löytöretkeilijät liikkeelle!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat