Seuraa 
Viestejä45973

Tiedemiehet ovat todistaneet tieteellisesti, että sattuma on sokea. Kuitenkin, tiedemiehet eivät vielä tässä vaiheessa osaa sanoa, onko sattuma syntymäsokea, vaiko paukauttiko sattuma uudenvuoden ilotulitusraketin silmilleen.

Enivei. Sattuma on todellakin näkövammainen, joten sen ei pitäisi antaa johtaa tiedettä, jotta molemmat eivät kuoppaan lankeaisi. Tiedättehän sen Jeesuksen sananlaskun; Kun sokea sokeaa johdattaa, niin molemmat kuoppaan tippuvat.

Vai onko tiedemiesten jokainen todistus tieteellinen? Voiko olla mahdollista, että ainakin osa tiedemiesten todistuksista johtuu sokeasta sattumasta? Millä tiedemiehet osaavat valita, mikä tieteellinen totuus johtuu tieteestä ja mikä sokeasta, näkövammaisesta sattumasta? Tämä ensinnä.

Toiseksi tulee se tosiasia, että mitkä ovat sattuman attribuutit? Sokeus on yksi sattuman ominaisuuksista!

Benedictus Spinoza sanoi aikoinaan, että ihmiselle riittää, että hän tuntee kaikki Jumalan ominaisuudet, eikä muuta tarvita.

Riittääkö tiedemiehelle, että hän tuntisi kaikki sattuman ominaisuudet, jolloin hänen ei tarvitsisi tuntea enää mitään muuta? Kannattaako se todellakin luottaa sokeaan sattumaan?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat