Seuraa 
Viestejä45973

Koin aivan mahtavan henkisen kokemuksen vanhemman veljeni kanssa joskus 70-luvun alussa, kun tätini järjesti kotonani istunnon keittiön pöydällä, jossa manattiin kuolleiden henkiä eloon spiritismillä. Rekvisiittana muistaakseni oli pöydälle levitetty voipaperi, johon oli juomalasilla piirretty ympyröitä ja jotain kirjoitusta. Lasia liikuteltiin valot pimeänä kynttilänvalossa ja lasista lähti erikoista huminaa.

Tästä tuli 12-vuotiaalle aivan mahtavat kiksit, jonka vaikutus on kulkenut läpi elämäni muistoissani. Haluaisin jakaa tämän kokemukseni ehdottomasti omien lasteni kanssa, mutta en ole löytänyt netistä ohjeita tähän "spiritualistiseen istuntoon".

Onko kenelläkään tietoa mitä tällaiseen istuntoon oikeasti kuuluu? Mitä voipaperiin piirretään yms.?

Kommentit (2)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

http://www.horror-shop.net/product_info ... cts_id/784

http://www.missmix.fi/kommuuni/tipsukka ... ekoohjeet/

"Tutkijoiden mukaan laudan toiminta perustuu siihen, että ihmiset liikuttavat osoitinta tietämättään. Jos ihmisten silmät on peitetty ja lauta käännetty ympäri, osoitin menee silti paikkaan, jossa henkilöt luulevat tietyn kirjaimen tai sanan olevan." http://fi.wikipedia.org/wiki/Ouija

Hauskoja hetkiä lastesi traumatisoinnin parissa! Älä unohda

Hämmentää.

Aina joskus tuollaisia järjestetään jossakin. Toistaiseksi ainuttakaan istuntoa ei ole todistettu toimivaksi muuten kuin huijausmielessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat