Seuraa 
Viestejä45973

Ei taida pojat ja tytötkään siellä vielä tajuta, että "unipolar momentum" on nyt historiaa

http://news.yahoo.com/s/ap/20090117/ap_ ... ld_at_home

Tuolla taloudella ja armeijalla ei johdeta muuta kuin korkeintaan ydinaseilla varustettua Brasiliaa

http://news.yahoo.com/s/nm/20090118/us_ ... t_cities_1

http://news.yahoo.com/s/ap/20090117/ap_ ... _us_deaths

http://news.yahoo.com/s/ap/20090117/ap_ ... _us_deaths

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lierik
Seuraa 
Viestejä4922
nuubi
Noh jos katsot USA:n missiili arsenaalia niin kyllä se on vielä tällä hetkellä maailman valtias.Tietenkin, kun siellä valitaan niin paljon eri missejä, on jos minkälaista beatua ja joka osavaltiolla omansa.

Lierikki Riikonen

Jenkkejä? Muistuttaa aavikon beduiinien kyläyhteisöä...
Video

Yhdysvalloissa on ollut ennenkin slummeja. Nyt tavalliset ihmiset muuttavat telttakaupunkiin, joka on nimetty Uudeksi Toivoksi (New Hope). Siellä asuu esimerkiksi lääkintäkokemusta omaava henkilö, jolla ei ole työtä mutta hän parantaa teltta-asukkaita. Yksi ravintolayrittäjä meni konkurssiin, erosi ja päätyi telttaan. Telttaväen on vaikea saada työtä, koska vaikka olisi siisti ja nuhteeton, niin kun työnantaja saa tietää että olet asunnoton, työt loppuvat. Ongelmia Uudessa Toivossa on ollut jonkin verran, kun lieveilmiöt iskevät. Jotkut alkoholisoituvat ja ajautuvat huumeiden pariin yms. ja käymälähuolto ei ole aina toiminut. Lopulta yhteiskunta päätti häätää telttakaupungin asukkaat teltoistaan ja uhkasivat jyrätä sen maan tasalla, jos ihmiset eivät lähde. Mutta säälistä yhteiskunta pystytti aidatun alueen, missä on tilaa noin 200 telttakansalaiselle. Kuitenkin ihmiset luokiteltiin niihin, jotka saavat muuttaa aidattuun alueeseen, ja niihin, joiden pitää häipyä.
Video2

Tosin, kun köyhiä kontrolloidaan vaikkakin sitten aidatuilla teltta-alueilla, syrjäytyminen vähenee ja ihmiset saavat uuden alun elämäänsä helpommin kuin sattumanvaraiset kadulla asujat. Kanadassa on asiasta kokemusta:
Video

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat