Seuraa 
Viestejä8692

Miten saan sivun flash-objektista siirrettyä aakkosnumerista dataa esimerkiksi exceliin? Selaimen copy-paste toimii vain selaintasolla muodostettuun tietoon ja koko ruudun snapshot tuottaa vain ruudun graafisen kuvan.

Kommentit (5)

En tiedä onnistuneeko tekstin kopiointi selaimen flash-objektista millään, selaimessa näkyvä kuvahan on flash-playerin sivulle näkyviin renderoima bittikartta.

Eräs tapa, jota voisi kokeilla olisi tallentaa sivulla oleva flash-objekti kiintolevylle ja yrittää avata se johonkin flash-editoriin. Flash-objektin saa ladattua ja tallennettua koneelle esim. etsimällä se kiintolevyltä selaimen välimuistista (jotain.swf). Tai lukemalla sivun lähdekoodista flash-objektin polku ja tiedostonimi palvelimella ja lataamalla objekti sieltä omalle koneelle. Sen avaaminen editoriin ei kuitenkaan onnistu, jos flash-objekti on suojattu. En tiedä voiko suojauksen purkaa jollain ohjelmalla.

Linuxissa voisit kokeilla seuraavia tallennetulle swf-tiedostolle:
Ehkä Linuxin strings-komennosta voisi olla tässä apua, komento poimii merkkijonot mistä vaan tiedostosta.
Linuxille löytyy myös SWF tool-ohjelma, joka tietääkseni osaa poimia swf-tiedostossa olevat tekstit muokattaviksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Tosin jos vaikka spinon tekniikka toimisikin, niin helpompi tapa olisi silti käsipelin kirjoittaa se teksti tai numerot siitä flashista.

Pienentää vaan sitä vaikkapa muistiota sen verran että se kirjotettava kohde näkyy, ja alkaa sitten näpyttelemään ylös siitä juttuja.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Vierailija

Kiitos avuista. Ihan mielenkiinnosta tekniikkaa kohtaan voisin kokeilla noita Spinin ja DIngdongin ohjeita, mutta bittikartan hyödyntäminen vaatinee kuitenkin päälle jotain hahmottamistyökalua, tekstintulkkausta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat