Seuraa 
Viestejä45973

Modernissa yhteiskunnassa talouskasvu on entistä vähemmän riippuvainen yksilön panoksesta. Valtaosa ihmisistä on sangen huonosti koulutettuja ja työskentelee aloilla, joille yhteiskunnalle pitkällä aikavälillä on sangen vähän merkitystä.

Yksi esimerkki on esim USA:n ja Euroopan tekstiiliteollisuus. On puhuttu paljon siitä kuin esim Kiinalaiset "ahmivat" lännen tekstiilimarkkinat itselleen, mutta kyse on viimekädessä käytännöllisyydestä. Tekstiiliteollisuudella saattoi olla merkitystä ehkä 1800-luvulla, nykyään se on monessa mielessä pikemminkin taakka kuin hyöty. Tietenkin se herättää voimakkaita tunteita sekä Euroopassa että USA:ssa. Halutaan pitää teollisuuden ala "kotimaisena" Tämä on siis poliittinen päätös poliittisen hyödyn, ei taloudellisen perässä. Kiinaan ja Intiaan ulkoistetaan yleensä aloja, joille lännen ja koko ihmiskunnan kehityksen kannalta on sangen vähän merkitystä. Tekstiiliteollisuus on nykyään auringlaskun ala, siitä ei ole pienintäkään epäselvyyttä! Sen perään itkijät toimivat näin enenmmänkin poliittisista kuin taloudellisista syistä. Lännen "kilpailukyky" ei ole riippuvainen siitä, kuka tekee sinun alushousisi vuonna 2005 tai 2015. On kyse enmmänkin rasismista ja halusta olla antamatta Aasialaisille mitään jolla nämä voisivat edistää itseään ja omaa elintasoaan.

Tulevaisuudessa nano ja bioalalla suoritetut vallankumoukset ovat paljon tärkeämpiä kuin taistelu räteistä ja sokerijuurikkaita. Eurooppalaisten ikääntyneiden, tukiaisten varassa elävien, pääosin pienviljelijöiden ilmipkapina on todella SÄÄLITTÄVYYDEN HUIPPU! Trendi on väistämättä kohti lisääntyvää intergraatiota EU:n maataloudessa. Tulevaisuudessa EU:n sokeri valmistetaan Saksassa ja Ranskassa, halusivatpa SuomiPELLET mitä tahansa! Toki Suomen valtio voi yhä jatkaa sokeriPELLEILYN tukemista, mutta karu tosiasia on että pelleily loppuu sangen nopeasti kun havaitaan, ettei se ole kannattavaa! Tulevaisuudessa yhteiskunnan täytyy päättää, mitä tehdään yksilöillä, jotka eivät kerta kaikkiaan enää tuota mitään hyödyllistä! Sosiaali ja terveydenhoidon palveluihin pitää tietenkin panostaa, sekä muuttaa verotuksen suuntaan työn verotuksesta tuotannon verotukseen. Yhtenä esimerkkinä lännen saamattomuudesta on mm Suomalainen paperi SEKOILU! Tuotanto kasvaa samaan aikaan kun kysyntä vähenee, ja KYLLÄ! Kun lakkoilu samaan aikaan kasvaa, niin myös työpaikat katoavat! Tämä on FAKTA! Paperimies tienaa suunnilleen kaksi kertaa enemmän kuin normaali duunari, joten mitä nämä kaverit oikein odottavat? He työskentelevät auringonlaskun alalla, joka kärsii jo muutenkin ylituotannosta. Senkun lakkoilette PELLET! Lakkoilkaa, lakkoilaa vaan, kunnes ei enää SAA LAKKOILLA! Kohta on alettava rajoittamaan lakko FASISTIEN (ja meidän kaikkien muidenkin)perusoikeuksia, kun ei se näille toopeille tunnu hyvällä menevän läpi! Ja sama koskee myös AKT:n viimeisintä bussi TOILAILUA! Bussit eivät ole välttämättömiä;suurimalla osalla meistä 2000-luvulla on sellainen pikku juttu kuin AUTO! Joten joko bussiyhtiöt saavat palkata OMIIN yhtyiöihinsä määräaikaisia, tai kohta kukaan ei enää palkkaa KETÄÄN, pikemminkin irtisanoo!

Nämä uudistukset tulevat, halusipa lakko PELLET niitä tai eivät! Ja aivan sama koskee mm yleistä asevelvollisuutta;kuka tahansa täysjärkinen ihminen ymmärtää, että vuoden koulutuksen saanut perusjuntti on modernissa sodassa TYKINRUOKAA! Tämä ei perustu "fiilikseen" vaan se on FAKTA! Toki valtiot voivat jatkaa PELLEILYÄÄN jos ne kuvittelevat sen lisäävän kansallista "yhtenäisyyttä" mutta tämä nyt vain kerta kaikkiaan on karu tosiasia! EU:ssa siirrytään jokatapauksessa asteittain kohti yhteistä puolustusta, ja ehkä on parempikin niin! Automaation vallankumous ei ole asia josta sinun kuuluu joko pitää tai vihata;se on FAKTA!!! Ei kukaan kysynyt suurelta(pääosin maanviljelystä toimeentulonsa saavalta)yleisötä 1800-luvulla;haluatteko te teollisen vallankumouksen vai ette? Se vain yksinkertaisesti tuli! Nykyihmiset ja erityisesti duunarit ovat pilalle hemmoteltuja kaiken maailman "oikeuksineen" Näihin "oikeuksiin" kuuluu mm sabotoida toisten ihmisten yritystoimintaa, jos se ei fasisteja mielytä! Jos tätä menoa vielä jatkuu, niin näitä duunarien "oikeuksia" aletaan kohta rajoittamaan! Työtä on tulevaisuudessa entistä vähemmän johtuen globalisaatiosta ja automaation vallankumouksesta. Tämä on FAKTA, ei mielipide kysymys!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Katohan kehveliä, täällähän ne JUOPOT taas PARANTAA maailmaa. Hitto, taidanpa itsekin kumota kupposen GINNYÄ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toinen tuleminen
Modernissa yhteiskunnassa talouskasvu on entistä vähemmän riippuvainen yksilön panoksesta. Valtaosa ihmisistä on sangen huonosti koulutettuja ja työskentelee aloilla, joille yhteiskunnalle pitkällä aikavälillä on sangen vähän merkitystä.

Muutama epäkohta...

1: Uskotko tosissasi että kaikki länsimaalaiset ovat tarpeeksi fiksuja, jotta voisivat kouluttaa itseään pitkälle ja tulla huippuosaajiksi?

2: Entäpä tasa-arvo?

Onko oikeasti niin, että länsimaiden pitää jatkuvasti juosta kehitysmaita karkuun, että saadaan pidettyä täällä ne erikoisemmat, kalliimmat ja kehittyneemmät hommat että saadaan pidettyä elintasokin kalliimpana ja kehittyneempänä? Ja onko kehitysmaiden asema tässä skenaariossasi toimia vain kehittyneempien maiden "työläisinä"? Eli onko tarkoituksenasi luoda eräänlainen kastijärjestelmä jossa länsimaalaiset ovat huipulla, ja tekevät siksi korkeimmin palkattuja töitä sysäten kaiken vähänkin vähempiarvoisen työn alemmille kasteille?

3: Eikö kehitysmaissa ole lainkaan osaajia? Tai oikeutta käyttää näitä osaajia?

Toisen tulemisen jutuissa on aina hauskaa se, ettei tiedä mille osalle tekstistä nauraisi ensimmäisenä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat