Seuraa 
Viestejä45973

Naisen orgasmitiheys kasvaa kumppanin tulojen noustessa, Newscastlen yliopiston psykologi Thomas Pollett tiivistää tulokset tuoreesta tutkimuksesta, johon osallistui yli 1500 miehen kanssa parisuhteessa elävää kiinalaisnaista.

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200901198939384_lz.shtml

Ajatuksia aiheesta?

Itse olen totaallisen väsynyt tällaisiin uutisiin, enkä jaksa sen enempää kommentoida... toistaiseksi.

Sivut

Kommentit (80)

Tämähän tarkoittaa, että mun pitäis olla aivan jumalattoman rikas

edit:

Alfa-uros.... tsiisus.... menkää jo alfa-uroot himaan...

Siihen kunnolla naimiseen mitään Alfaa tarvita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jägermeister
Seuraa 
Viestejä1013
Shriek
Naisen orgasmitiheys kasvaa kumppanin tulojen noustessa, Newscastlen yliopiston psykologi Thomas Pollett tiivistää tulokset tuoreesta tutkimuksesta, johon osallistui yli 1500 miehen kanssa parisuhteessa elävää kiinalaisnaista.

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200901198939384_lz.shtml

Ajatuksia aiheesta?

Itse olen totaallisen väsynyt tällaisiin uutisiin, enkä jaksa sen enempää kommentoida... toistaiseksi.
Jaksoit kuitenkin edes tuon verran.
Ei hassumpaa ottaen huomioon totaalisen väsymisesi tuon tapaisiin uutisiin.

---

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916

Ei tuo tilastollisessa mielessä mikään ihme ole. Rikkaimmat miehet ovat tavoiteltuja, ja sellaisen saadakseen naisen tulee uhrata resurssejaan kovaan sosiaaliseen kilpailuun, ja jos hän lopulta rikkaan sitouttaa, tilanne on seksuaalisestikin paljon palkitsevampi kuin sillä, joka ottaa helpon perusreiskan "varman päälle" pelaamalla. Toisaalta lienee myös niin, että ne miehet, joilla on runsaasti valinnanvaraa puolisoidensa suhteen, suosivat (tilastollisesti) seksuaalisesti aktiivisia naisia, joilla ei ole liikoja estoja ja orgasmiongelmia.

ronko7eus
Alfa-uros.... tsiisus.... menkää jo alfa-uroot himaan...

Siihen kunnolla naimiseen mitään Alfaa tarvita.

Niin enhän mä sitä väittänytkään.

Mihinkähän sitten perustuu se idea että putkimiehet saavat daamien röörejä rassattavaksi, naiset himoitsevat asfalttityömaan ja raksan äijiä... Näistä kun kai tuskin kukaan rahoillaan rellestää. Ehkä putkimies jos omistaa itse firmansa, mutta toisaalta emme ole USA:ssa missä heillä kuulema on myyjän markkinat.

Noin ylipäätään ehkä meidän ei kannattaisi rypeä jatkuvassa masokistisessa suossa sen vuoksi mitä alfaurokset ja -naaraat tekevät tai eivät tee ja mitä kaikkea kivaa heillä on. Kateus ja katkeruus vain ylläpitää harhaa siitä että pitää olla mammonaa niin penteleesti että voi olla onnellinen. Ennen vetäisin itse vaikka tumppuun kuin yhtyisin äijään joka on rikas (tai kuuluista tai omaa valtaa), mutta jollainlailla vastenmielinen (haisee, ruma kuin rupikonna, kohtelee kuin paskaa...) Mao, se tunkinjatke...

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
Qadesha
Mihinkähän sitten perustuu se idea että ... naiset himoitsevat asfalttityömaan äijiä...Eikö tuo ole aika selvä. Talvet kotona je kesät hankkimassa hyvää liksaa. Nehän tekevät ympäripyöreitä koko kesän. Mikä sen mukavampaa kesäleskelle.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
Qadesha
Mihinkähän sitten perustuu se idea että putkimiehet saavat daamien röörejä rassattavaksi, naiset himoitsevat asfalttityömaan ja raksan äijiä.En sitten tiedä, missä määrin valtavirtatoimintaa rakennusreiskojen kiksauttaminen herrojen naisille on, vaikka kyseessä lieneekin kirjalisuudessa hyvin kaluttu aihe. Noin perstuntumalta voisin luulla, että seksi selkeästi eri sosiaaliryhmään kuuluvan kanssa on sikäli antoisampaa, että se on vapaampaa kaikenlaisesta sosiaalisesta kilpailusta ja kommervenkeistä, jotka osaltaan aina vaikuttavat kun naidaan "säädystä", vaikka sitten ihan tilapäisesti. Miehethän käyttävät tuohon tarkoitukseen ilotyttöjä.

Kannattaa kuitenkin huomata, että vaikka remonttireiska voi kelvata hienostodaamille salarakastajaksi, aviomieheksi ja talouden turvaksi ei sellaisilla ole käyutännössä juurikaan mahdollisuuksia.

Ennen vetäisin itse vaikka tumppuun kuin yhtyisin äijään joka on rikas (tai kuuluista tai omaa valtaa), mutta jollainlailla vastenmielinen (haisee, ruma kuin rupikonna, kohtelee kuin paskaa...)Varmaan moni muukin nainen on kanssasi samaa mieltä. Mutta miksi ihmeessä sitten käytännössä kaikkien rikkaiden miesten saatavilla pörrää koko ajan lauma nättejä ja seksikkäitä naisia tyrkyttämässä sulojaan?

On aivan eri asia kadehtia rikkaita ja myöntää realistisesti, että rikkaus tuo kaikilla elämänalueilla valtavasti sellaisia mahdollisuuksia, joita ilman rahaa on hyvin vaikea tai mahdotonta saavuttaa. Toki rikkaus tuo murheensakin, ja perusonnellisuustaso tuskin on rikkailla oleellisesti korkeampi kuin ihmisillä keskimäärin, ainakaan niillä, jotka ovat rikkautensa omilla liiketoimillaan luoneet. Stressin syyt ovat vain erilaisia, mutta samat välittäjäaineet rikkaankin aivoissa tuhojaan tekevät.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
Mummo
Jos ei ole rahaa, voit parantaa tsäänssejäsi haravoimalla.No hyvänen aika. Chilini ovat vieläkin varsin vetreitä, yksi pukkaa jopa hedelmää keskellä talvea, ja onpa vaimokin viime aikoina hieman lisännyt kiinnostustaan. Olisiko noilla joku korrelaatio? Mitä tulee kasvien kasvatukseen laajemmin, pahoin pelkään, että keväällä kiistat kasvihuoneen jakamisesta voivat johtaa päinvastaiseen kehitykseen.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
asdf
Mummo
Jos ei ole rahaa, voit parantaa tsäänssejäsi haravoimalla.

Oho! Entäs lumityöt, kai nekin kelpaa?Ei niistä ole apua, sanoo nimim. kokemuksen syvä rintaääni. Ennemmin kannattaa antaa vaimon juuttua autolla hankeen ja sankarina hinata sitten traktorilla hangen läpi ennen auraamista.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Jos se on silleen että kuin mies menestyy työelämässä se kasvattaa itsevarmuutta myös muilla elämän osa-alueilla ja miehestä tulee itsevarmempi myös sängyssä. Itsevarmuus kiihottaa ja kiinnostaa naisia ja itsevarma on yleensä myös määrätietoinen. Kuvittelisin että nuo on suotavia ominaisuuksia myös sänkyhommissa. Menestyminen sänkyhommissa tuolisää itsevarmuutta ja menestystä myös duunissa. Syntyy semmonen positiivinen kierre.

Hämmentää.

Rikkaat & kauniit. Hm... Ehkä ne sitten vaan kuuluvat yhteen; rikkaat pörräävät kauniiden ympärillä ja kauniit rikkaiden ympärillä. Kummankin ihmislajikkeen edustajat ovat tottuneet siihen että erityisavullaan porskuttavat läpi elämän. Rikas tietenkin turvallisemmin mielin, koska taitava rikas sijoittaa varansa niin että varallisuus riittää kuolinhetkeen asti, kauneushan voi kadota matkan varrella.

Mutta jos ei se rikas olekaan kummoinen rakastaja niin sitten haetaan erillisrakastaja raamien mukaan, ei rahapussin. Kuinkahan moni rikas mies ihan rutiinilla selvityttää isyytensä varmuudella syntyneiden jälkeläisten suhteen.

Njoo, tuntuu että vaivaamme vanhaa taikinaa.

Neutroni
asdf
Mummo
Jos ei ole rahaa, voit parantaa tsäänssejäsi haravoimalla.

Oho! Entäs lumityöt, kai nekin kelpaa?Ei niistä ole apua, sanoo nimim. kokemuksen syvä rintaääni. Ennemmin kannattaa antaa vaimon juuttua autolla hankeen ja sankarina hinata sitten traktorilla hangen läpi ennen auraamista.Meinaakko ettei daami osaa sen vertaa laskea yksi plus kaksi ettei tajuaisi alkaa huutaa kuin hyeena että haatanan juutas, mikset aurannut sitä prkl tietä ennen kuin päätin lähteä autolla ostoksille...?

Kaikki sankartyöt komistavat miehiä. Hämähäkin häädöstä voi aloittaa.

Jonkun lehden kyselyssä palomiehet äänestettiin ylivoimaisesti seksikkäimmiksi. Asvalttipoikien himoittavuus väheni romahdusmaisesti kun ne typerät huomioliivit tulivat pakollisiksi

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
Qadesha
Meinaakko ettei daami osaa sen vertaa laskea yksi plus kaksi ettei tajuaisi alkaa huutaa kuin hyeena että haatanan juutas, mikset aurannut sitä prkl tietä ennen kuin päätin lähteä autolla ostoksille...?Kyllä tuo on tuttu virsi, varsinkin kun minä olen laiska tekemään tuollaisia hommia ennen kuin se on välttämätöntä (se auto todella jää kiinni) mutta kai se jotenkin pelästyttää, kun se auto jää hankeen. En noista naisihmisten aivoituksista aina ota selvää. Ehkä hommaa lieventää se, että meillä tontin topografiasta johtuen se auto yleensä hyytyy kotiin palatessa, jolloin harvemmin on niin kiire.

Neutroni
Ei tuo tilastollisessa mielessä mikään ihme ole. Rikkaimmat miehet ovat tavoiteltuja, ja sellaisen saadakseen naisen tulee uhrata resurssejaan kovaan sosiaaliseen kilpailuun, ja jos hän lopulta rikkaan sitouttaa, tilanne on seksuaalisestikin paljon palkitsevampi kuin sillä, joka ottaa helpon perusreiskan "varman päälle" pelaamalla. Toisaalta lienee myös niin, että ne miehet, joilla on runsaasti valinnanvaraa puolisoidensa suhteen, suosivat (tilastollisesti) seksuaalisesti aktiivisia naisia, joilla ei ole liikoja estoja ja orgasmiongelmia.Itselläni tulee aivan ensimmäisenä mieleen kontekstisidonnaisuus, koska on aivan selvää, että tällaisia Kiinassa tehdyillä tutkimuksilla ei voida suoraan kertoa, miten tilanne olisi suomalaisten kohdalla. On tietenkin odotettavaa, että iltalehti ei sellaisesta mitään kerro, vaan mässäilee jälleen kerran seksiin liittyvillä kirjoituksilla.

Toiseksi, Kiinan kulttuurissa toinen osapuoli tulee ennen itseä lähes missä tahansa sosiaalisessa kanssakäymisessä. Ei siis lainkaan yllätä, että siellä nainen saa orkun rikkaalta mieheltä, vaikka se tarkoittaisi todellisuudessa sitä, että nainen vain vikisee ja pingottaa ruumista miehen vuoksi kohteliaisuudesta. Mikäli joku ei usko väitettäni, niin voi ajatella vaikkapa Kiinan muuria, jota tuskin olisi koskaan pystytetty ilman ulospäinsuuntautunutta ja solidaarista asennetta. Esimerkkejä tietysti löytyy muitakin.

Sen kyllä voin myöntää, että tuo tutkimus voi pitää paikkansa, koska uskon, että valtaosa parisuhteista ei ole intiimejä. Sellaista tehdään enemmän normien vuoksi, jotta voisi kokea itsensä lopullisesti mieheksi tai naiseksi. Tuosta intimiteettiyden puutteesta kertoo sekin, että kykeneekö miesosapuoli edes havaitsemaan, jos nainen teeskentelee orkkua. Uskon, että valtaosa ei kykene, eikä heitä voisi vähempää kiinnostaa. Usein mies vain miettii oman kalunsa kokoa, jolla ei taas ole hirveämmin tekemistä sen kanssa, osaatko käsitellä naistasi hyvin.

Olen itse valitettavasti joutunut orkun feikkaamista todistamaan ja se herättää mielessäni lähinnä surua. En sure itseäni huonona rakastajana, vaan toista
osapuolta. Sillä ihminen, joka ei osaa tehdä eroa normaalin sosiaalisen kanssakäymisen ja intiimisen kanssakäymisen kesken, ei pysty ikinä nauttimaan parisuhteessa syvemmällä tasolla ja laajemmassa skaalassa. Tällainen lukkiutunut keskiverto ihminen tuskin kykenee intimiteettiydestä nauttimaan ilman onnistuneesti annettua seksuaaliterapiaa.

Kiinalaiset ovat todennäköisesti arvoiltaankin konservatiivisempia kuin mitä länsimaissa ollaan. Elämänkumppanin etsiminen tai hankkiminen tapahtuu varmaan enemmän länsimaisen 1800-lukulaisesti kuin 2000-lukulaisesti. Suurkaupungeissa asiat voivat olla lähempänä länsimaita. Tästä tietenkin seuraa se, että nainen on hyvä saada naimisiin rikkaan miehen kanssa. Tämä senkin seikan takia, että kiinassa säännöstellään syntyvyyttä. On varmaan vanhemmille tärkeää, että heidän lapsensa saa loppuelämälle parhaan mahdollisen lähtökohdan.

Yhden lapsen politiikan ja perinteisen poikalasten suosimisen on pelätty johtavan tyttölasten tappamiseen suuressa mittakaavassa. Tätä ei olla kuitenkaan laajamittaisena havaittu. Poikalasten syntymiä rekisteröidään enemmän, mutta osin tämä johtuu tyttölasten rekisteröimättömyydestä (rekisteröimätön lapsi ei ole oikeutettu koulutukseen) ja laittomaan käytäntöön
suorittaa abortteja ultraäänitutkimuksilla selvitetyn sukupuolen perusteella.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Yhden_lapsen_politiikka

On selvää, että tuollainen poikalapsen suosiminen kilpailuttaa miehiä, josta seuraa, että mahdollisesti rikkain ja sosiaalisesti vaikutusvaltaisin mies saa naisen kuin naisen. Lisäksi tuo seikka, että rekisteröimätön nainen ei saa koulutusta, ei johda muuhun kuin siihen, että rikkaaseen mieheen on tyydyttävä. Mikäli naisen elämä sitten on tällaisen miehen rinnalla muun elämän suhteen mutkatonta, on todennäköisempää, että hän feikkaa myös orgasmitkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat