Seuraa 
Viestejä443

Joka panee 'Maan' asiat kuntoon? Tarkoitan pallomme Maan sekä USA:n asiat kuntoon.

Luulisi 'tumman' presidentin saavan sympatiaa niin arabeissa kuin myös afroaasialaisissakin? Ellei 'ammuta' ennen aikojaan?

Politiikkaa pannaan kuitenkin uusiksi George Bushin jälkeen toden teolla?

Olisipa Obama odotusten arvoinen kansanjohtaja, valtiomies ja supersankari?

K.K.

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

Kommentit (15)

Obaman tuleminenhan on jo ennustettu, sillä hän on Maya-kalenterin päättyessä tuleva suuri johtaja joka luo Urantia-kirjassakin mainitun tuhatvuotisen valtakunnan. Hän syntyi ennustusten mukaisesti naisesta ja hänen isänsäkin on mies. Ennustusten mukaisesti Obama, kuten Nooakin, elää 618 vuoden kypsään ikään ja lentää tähtiin suurella aluksellaan Heenokin ja Metusalemin kanssa.

Aamulla näin ikkunasta kolme pulua, jotka lensivät etelään. Uhrasimme Suurelle Alkuräjähdykselle kuparia ja alumiinidioksidia ja saimme näin tiedon siitä, että Unix-kalenterin vuosisata on tosiaan pian päättymässä ja uutta maailmanjärjestystä rakennetaan ja tähtilaivan aika on käsillä.

Tämä tapahtuu ensimmäisen kerran vuonna 2012 ja viimeisen kerran vuonna 2038, aivan kuten on ennustettu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
K.K.
Seuraa 
Viestejä443

USA:n kansan ahdinko on kova.. Vapahtajaa tarvitaan päästämään kansa piinasta... Yhteiskuntatilaus on melkoinen?

Barac Obama on astumassa suuriin saappaisiin... Ja kansa odottaa ihmettä tapahtuvaksi?

Odottavan aika on pitkää... Toivottavasti odotus palkitaan hyvinvoinnilla, rauhalla ja onnen tunteella?

K.K.

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

Korpi
Uuden messiaan tulo käsittääkseni tarkoittaa hyvin ikäviä aikoja hevosmiehineen ja maanjäristyksineen.http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Oba ... 5245609763

" Obaman Meksikon-matkan avustaja sai sikainfluenssan kaltaisia oireita

30.4.2009 22:35
AP

WASHINGTON. Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman taannoisen Meksikon-matkan turvajärjestelyissä avustanut työntekijä on saanut sikainfluenssan kaltaisia oireita. Myös avustajan kolme perheenjäsentä sairastui.

Valkoisen talon tiedottaja Robert Gibbs totesi kuitenkin, ettei tartuntariski koske Obamaa.

"Tämä henkilö ei lentänyt presidentin lentokoneella", Gibbs sanoi torstaina. Avustaja ei Gibbsin mukaan myöskään missään vaiheessa ollut lähellä presidenttiä. Valkoinen talo ei julkistanut avustajan nimeä.

Avustaja saapui Meksikoon huhtikuun 13. päivänä ja sairastui kolme päivää myöhemmin. Hän palasi Yhdysvaltoihin reittilentokoneella. Gibbs ei tiennyt oliko tapauksesta tiedotettu muille samalla lennolla olleille.

Obamalla ei ole Gibbsin mukaan ollut minkäänlaisia oireita eikä lääkärintarkastus ole ollut tarpeellinen. "

Toope
Seuraa 
Viestejä28546

Jos Obama on messias, pystyy hän halutessaan parantamaan sikainfluenssaan sairastuneet, joten ei mitään hätää.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

On toisenlaisiakin mielipiteitä. Eräässä kirjoituksessa häneen viitataan kuin hän olisi anti-Johannes Kastaja antikristukselle. Tähän viittaa esms. se, että Johannes Kastaja syntyi tasan 6 kuukautta ennen Jesseä.

Nimimerkin ”Westsider” saama ilmoitus Obamasta v. 1962

Vuoden 1962 alussa minut temmattiin "toiselle levulille" (tasolle) ja kuulin sanomattomia sanoja, joita ihmisen ei ole lupa puhua. Kuulin sanottavan: "On syntynyt suuri maailman johtaja." Kun kysyin, missä? "Keniassa, mutta tulee esiin Amerikassa", oli vastaus. Sain ymmärrykseeni, että tarkoitettiin Antikristusta.
Aika näyttää, miten on. Paljon on luvattu vielä minunkin nähdä.

_ _ _ _ _ _ _

Jouko Pihon kommentti 8.4.2009

Westsiderin saama ilmoitus viittaa mitä ilmeisimmin Yhdysvaltain presidenttiin Barack Obamaan, joka syntyi 4.8.1961 Keniassa, vaikka toisin valheellisesti väitetään.

En usko, että Obama on Antikristus. Mutta Obama on todennäköisesti Antikristuksen edeltäjä, joka valmistaa hänelle
tietä, kuten Johannes Kastaja oli Jeesuksen edeltäjä ja tienraivaaja.

Jeanne Dixon näki aikoinaan näyn, että maailmaan syntyi superjohtaja 5.2.1962. Jos Dixonin näky (vaikka se oli okkultistinen) pitää paikkansa ja Antikristus syntyi todellakin 5.2.1962, niin siinä tapauksessa Antikristuksen edeltäjä Barack Obama syntyi 6 kuukautta aikaisemmin kuin Antikristus itse. Mikä tässä on hyvin mielenkiintoista on se, että Johannes Kastaja syntyi myös 6 kuukautta aikaisemmin kuin Jeesus.


Lähde:
http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10c.htm

Miten sikainfluenssa sai alkunsa ? Miksi sitä sanottiin sikainfluenssaksi, vaikkei sitä esiintynyt sioissa ?

Sikainfluenssa esiintyy Barack Obaman seurueessa ja se sai alkunsa Meksikossa Yhdysvaltalaisesta sikalasta.
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /05/869784

Sika-influenssa -nimen vuoksi Egyptin köyhien koptikristittyjen siat teurastetaan viimeiseen sikaan asti. Nyt virus on A-influenssa, mutta liian myöhään valitettavasti.
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?o ... t&Itemid=6
http://www.hs.fi/videot/1135245593988?k ... set&sivu=1

Väittävät, ettei Obama ole muslimi, mutta hänellä saattaa silti olla sympatioita siihen suuntaan..
http://urbanlegends.about.com/library/b ... muslim.htm
http://voices.washingtonpost.com/fact-c ... uslim.html

..koska juuret ovat siellä..
http://network.nationalpost.com/np/blog ... roots.aspx

Päätelkää itse, kuinka tuo on. Tuon tämän vain näkemyksen oppositiosta.

OBAMA :"MY MUSLIM FAITH" --- Minun muslimiuskoni ????
http://www.youtube.com/watch?v=XKGdkqfBICw

OBAMA muslimikaavussa 2006
http://www.britam.org/hop/obama3.html

Jeanne Dixonin okkultistisen näyn päivämäärä... wikipediasta... 5.2.1962 SUURI KONJUKTIO - antikristuksen syntymäpäivä ?

February 4–5 – During a new moon and solar eclipse, an extremely rare grand conjunction of the classical planets occurs (it includes all 5 of the naked-eye planets plus the Sun and Moon), all of them within 16° of one another on the ecliptic. At the precise moment of the new moon/solar eclipse, 5 celestial bodies (the Sun, Moon, Mercury, Venus, and Jupiter) are clustered within 3° of each other, with the Earth in close conjunction with them. Taken in totality, this grand conjunction includes the Sun, Moon, Mercury, Venus, Mars, Jupiter, and Saturn, with the Earth also in alignment with the Sun and Moon at the exact moment of the new moon/solar eclipse (8 celestial bodies in total).Selitys.. 5 astronomista taivaan kappaletta + 1 kappale olisi yhtämonta kuin on kulmia Daavidin tähdessä. Se yksi on kuitenkin hieman epäsynkassa, joten niitä on vain 5 eli kuin kulmia Pentagrammissa (vrt Pentagon). Niitä 2 näkymätöntä ei voida laskea mukaan, sillä ne ovat "Pimeänä". 8 olisi täydellisyys, mutta vain 6 niistä "loistaa" ja näistä "loistavista" 1 on sivussa linjasta ja 5 linjassa.

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/05/ ... origin=rss

NÄKÖKULMA: Armeija mukaan Egyptin sikajahtiin
julkaistu tänään klo 02:31

Kuva: Reuters-TV
Muqattamin vuorella, Kairon liepeillä, leijuu imelä mädäntyneiden roskien lemu. Roskat on kipattu talojen edustoille, jossa naiset ja lapset lajittelevat ne kierrätykseen. Siellä täällä kasoja tonkii mustankirjavia sikoja, sulassa sovussa vuohien ja kanojen kanssa. Siat ovat koptikristittyjen roskankerääjien kierrätysoperaation elintärkeä osa, sillä ne syövät orgaanisen jätteen. Siinä sivussa ne tuovat perheelle elannon, jahka ne ovat tarpeeksi pulleita teurastettavaksi.

Torstaina näiden viattomien Puttejen ja Nasujen elämä muuttui dramaattisesti, kun Egyptissä päätettiin aloittaa sikojen joukkoteurastus. Yksikään muu maa ei ole ryhtynyt näin dramaattisiin toimiin sikainfluenssan leviämisen estämiseksi.

Paitsi että maan viranomaiset ovat ymmärtäneet sikainfluenssan tartuntamekanismin täysin väärin. YK:n ruoka- ja maatalousvirasto on yrittänyt turhaan selittää egyptiläisille, että virus ei suinkaan ole peräisin sioista, vaan se on vaarallinen sekoitus sika-, lintu- ja ihmisinfluenssaviruksia. Sikojen tappaminen on siis suuri virhe.

Egyptin ylimitoitettua toimintaa selittää se, että maassa on vielä tuoreessa muistissa muutaman vuoden takainen paniikki lintuinfluenssasta. Egyptissä on todettu yhteensä 67 lintuinfluenssatartuntaa, joista 23 on kuollut. Siipikarjaa pidetään ihmisten kodeissa, joten ei ihmekään että tartuntoja ilmaantui. Valtio määräsi silloin satojatuhansia siivekkäitä teurastettavaksi. Nyt Egyptissä siis ilmeisesti luultiin, että sikainfluenssa leviää samalla tavalla eli jos ihmiset ovat tekemisissä sikojen kanssa.

Egyptissä on eri arvioiden mukaan 250 000 - 400 000 sikaa. Niiden kasvattajat kuuluvat Egyptin koptikristittyyn vähemmistöön (heitä on noin kymmenen prosenttia väestöstä eli kahdeksan miljoonaa), sillä heitä ei koske muslimien sianlihan syöntikielto. Pekonia ja kinkkua voi ostaa muutamasta kaupasta Kairossa, mutta possunliha tai itse elikot eivät näyttäydy kaupungin arjessa - niitä pitää osata etsiä.

Nyt poliisi etsii kuumeisesti näitä likaisina pidettyjä eläimiä ja jopa armeija on kutsuttu mukaan teurastustalkoisiin. Urakka keskittyy Suur-Kairon alueelle, jossa arvioidaan olevan 170 000 sikaa 1 400 sikatilalla - tai takapihalla.

Egyptiläislähteiden mukaan viranomaiset ovat röyhkeästi takavarikoineet sikoja ja hakanneet vielä kaupan päälle sikafarmareita, jotka ovat vastustaneet elikoiden kaappausta. Jotkut sikafarmarit ovat yrittäneet hädissään piilotella sikoja, sillä kukapa nyt haluaisi luopua elinkeinostaan ilman korvausta?

On nimittäin epäselvää millaisen korvauksen sikansa menettäneet kasvattajat saavat. Valtion lehtien mukaan he voisivat saada korvausta 135 euroa, kun taas riippumattomaton al-Masri al-Yawm -lehden mukaan korvauksia ei makseta. Joidenkin tietojen mukaan farmarit saisivat pitää lihat (liha on kuulemma syöntikelpoista, mutta jostain syystä siat pitää tappaa) - tai sitten lihat pakastetaan ja myydään eteenpäin. Joka tapauksessa sian omistaja häviää. Sikafarmaria potuttaa vielä enemmän tieto siitä, että terveysviranomaisten testaamat teuraaksi joutuneet siat ovat kaikki olleet täysin terveitä.

Maatalousministeriön viranomaiset ovatkin myöntäneet, että kyseessä on keino ’siistiä’ sikojen kasvatusta. Sioille aiotaan nyt kuulemma rakentaa hienot tilat pois asutuksen keskeltä, jotta niiden ei tarvitse tonkia roskia. Kahden vuoden kuluttua sikakanta on kuulemma entisellään, kunhan ne saavat nauttia eurooppalaistyylisestä sikalaelämästä.

Kyseessä näyttää siis olevan enemmänkin kasvojen kohotus kuin terveysuhan hätävarjelu. Viranomaiset näkevät sikojen pitämisen takapihalla takapajuisena ja likaisena. Sitä se onkin, mutta se on monelle perheelle ainoa selviytymiskeino. Kun kärsijänä on vielä syrjitty kristitty vähemmistö, ’uudistuksen’ läpiajaminen on helpompaa kuin jos kyseessä olisivat vaikka muslimifarmareiden lampaat. Kristittyjen ja muslimien välit ovat kiristyneet 2000-luvulla usein väkivaltaisuuksiksi - niin myös nyt. Sikoja hakemaan tulleita poliiseja on heitelty tiiliskivillä ja pulloilla. Ainakin 50 ihmistä on saanut vammoja.

Saa nähdä muuttuuko taktiikka nyt kun influenssan nimi muutettiin Influenssa A:ksi. Naapurissa Israelissa (jossa on löytynyt yksi tartunta) virusta kutsutaan Meksikon influenssaksi, koska sika ei ole kosher eli juutalaisen lain mukaan puhdas. Sika-sanan käyttäminen ei siten ole soveliasta.
Muslimit ovat ottaneet vallan niin Euroopassa kuin Amerikassakin. Eurabia ja United States of Arabia.

On päivänselvää että ns. sikainfluenssa on tekemällä tehty ja niittää sitä samaa julmuutta mitä Amerikoiden ja sen liittolaisten sotaretket maailmalla. Maailmanlaajuinen lama on myös tekemällä tehty ja Obaman rooli maailmantalouden "nostajana" on näytelmän käsikirjassa, jotta hänet saadaan näyttämään hyvässä valossa, rauhantekijänä. Hänellä on oleva suuri rooli Lähi-idän valerauhassa.. Mutta en kirjoita nyt enempää. Lukekaa kirjoituksia, ennenkaikkea Raamattua/Tooraa, mitä siellä sanotaan lopunajoista. Danielinkirjat ovat esim. hyvä paikka aloittaa VT:ssä.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720
abskissa
Lääkkeet!Äläs nyt, tämähän kuuluu foorumin sarjaan "Vauhkoontunutta kiihkoilua", josta seuraavissa jaksoissa julkaistaan ehkä kirjoitus aiheesta:

"Naapurilla pyykkipäivä", joka käsittelee seuraavia asioita
-Kuinka nähdä naruilla kuivuvat lakanat ja pyyhkeet turbaanina, kaftaanina ja burkhana.
-Peräkammarista kajahtaa eli joukkohysterian alkeet syrjäkylän aikamiespojille.
-Kuukauden mimmi: Raija Huikkanen(60 v.) kertoo mieskokemuksistaan ja saivartelee vähän muustakin (halukkaille maksua vastaan mahdollisuus ostaa hänen käytettyjä pesemättömiä alusvaatteitaan).

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Stinger
abskissa
Lääkkeet!Äläs nyt, tämähän kuuluu foorumin sarjaan "Vauhkoontunutta kiihkoilua", josta seuraavissa jaksoissa julkaistaan ehkä kirjoitus aiheesta:

"Naapurilla pyykkipäivä", joka käsittelee seuraavia asioita
-Kuinka nähdä naruilla kuivuvat lakanat ja pyyhkeet turbaanina, kaftaanina ja burkhana.
-Peräkammarista kajahtaa eli joukkohysterian alkeet syrjäkylän aikamiespojille.
-Kuukauden mimmi: Raija Huikkanen(60 v.) kertoo mieskokemuksistaan ja saivartelee vähän muustakin (halukkaille maksua vastaan mahdollisuus ostaa hänen käytettyjä pesemättömiä alusvaatteitaan).


..vai vauhkoontuneita.. ei vielä, ei vielä. ..vasta kun kommentoit tätä postausta.. Katsoppas seuraavat "tosi" (hipsuihin siksi, että ymmärtäisit vitsiksi) videopätkät :

Seuraavissa Obama on mm. Hitler, Darth Vader..
http://www.youtube.com/watch?v=FblQR8Ze ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=iNU8PPw0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=eS2rJP-u ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=D-gwCY_s ... re=related

Ota tämä vähän enempi todesta sitten.. Älä sitten tule sanomaan, ettei varoitettu...
http://www.youtube.com/watch?v=f7w9z2Xa7Wg
http://www.youtube.com/watch?v=_xJO4fr7 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=jHJ93FvG ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Xld4P4nz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=0CV8Xt2V ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=AQIqA2wk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=wuN6Oibm ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=5BnLozS- ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=z0ht3Wg7 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=uctj7JAw ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ISTRU_Ab ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=RmlEmRTc ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=rAYC2Yax ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=2bWKaSqk ... re=channel

Niin.. että Obama ei ole Messias, mutta ei myöskään Antimessias. Hän on kuin Johannes Kastaja Jeesus Kristukselle, hän joka valmistaa tien.. Antikristuksen nimeä ei ole tiedossa, mutta hyviä ehdokkaita kyllä on maailmalla tarjota.. Juuh.. en vauhkoonnu, eikä teidänkään tarvitse jos asiat on kunnossa tuonne Kaikkivaltiaaseen päin.. Jos ei ole, niin on hyvä aika aloittaa. Jos ei ole omaa Kirjaa, niin netissä voi lukea.. http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible

Kuten sanottua, monia ehdokkaita anti-messiaaksi on tarjolla.. Paras ehdokas sellaiseksi eli Anti-messiaaksi tullee ehkä olemaan sopivasti suuren konjunktion aikana syntynyt Ahmed Ahmat eli Maitreya.

Jeanne Dixon koki itse 5.2.1962 aamulla voimakkaasti, miten antikristus syntyy. Ja hän nimenomaan kertoi asiasta julkisuudessa noihin aikoihin. Tämä varteenotettavin antikristus eli ahmat ahmed, mitä myös maitreyaksi kutsutaan, on syntynyt 5.2.1962 aamulla 7 aikoihin. Hänen profeettansa Benjamin Creme on hänestä saarnannut arviolta 30 miljoonalle ihmiselle. Ja tämän tyypin pitäisi ilmestyä juuri silloin kun talous romahtaa.
Obaman tytärtä haukuttiin rasistisesti republikaanien tukemilla nettisivuilla

"Ilotyttö", "Gheton roskaväkeä", "Milloinhan hänelle tehdään ensimmäinen abortti". Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman 11-vuotiasta Malia-tytärtä haukuttiin edellä mainituilla tavoilla lähellä republikaanista puoluetta olevan Free Republic -verkkosivuston keskustelupalstalla.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200907 ... 2_ul.shtml

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat