Sivujen hostaaminen Jenkkeihin

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mennäänkö Suomen vai Jenkkien lainsäädännön mukaan jos hankkii Jenkeistä hostin sivuille ja kirjoittaa sinne mitä tahtoo Suomeksi?

Kommentit (4)

Vierailija

Jenkkien. Yleensäkin aina maassa maan tavalla. Ja tämähän kerrotaan myös palvelusopimuksessa mikä pitää hyväksyä.

Tämä ei silti vapauta sinua Suomen lailta. Mitä Suomessa tekee, siihen pätee myös täkäläiset lait.

Vierailija

Tarkoitan lähinnä tätä sananvapausongelmaa, joka Euroopassa on vähän tulkinnanvarainen. Vois vaan tässä parin kuukauden lomalla koulujen kohta loputtua suomentaa huvikseen vaikka Roguescin

Toope
Seuraa 
Viestejä23172
Liittynyt23.7.2006

Tuore Homma-foorumi laitettiin jenkkiläiselle palvelimelle juuri inkvisiittorien (Illman, Puumalainen ja Suurpää) pelossa. En tiedä, onko pelkoon aihetta, mutta eräät ulkomaalaispolitiikkaa arvostelleet tahot luottivat enemmän amerikkalaiseen sananvapauteen kuin eurooppalaiseen.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Vierailija

Niin minäkin luotan. Euroopassa ja pääasiassa muuallakin maailmassa ihmisoikeudet yleensä ovat käsite, josta voidaan pahoina hallituskausina tai kuvitteellisten pommi-jooseppien aina tinkiä. Sananvapaushan meilläkin on, rikoslain puitteissa..

Uusimmat

Suosituimmat