Seuraa 
Viestejä45973

Fysiikka on Rene Descartesin mielestä tieteiden juuri! Matematiikka varsi ja kemia käpy tai muu hedelmä!

Biologia on kemiasta se osa, jossa hedelmää ollaan juuri syömässä!

Dynamiitti on siis hedelmä fysiikasta, jolle on laskettu kemiallisesti tarkka yhdistelmätaulukko ja koostumus, ja joka sitten jysähtää, niin kuin Alfred Nobel sen esitti.

Mistä johtuu se, että eräät uskovat logarytmiseen matematiikkaan tavallisen matematiikan sijaan? Eli katsotaan vain kirjainten lukumääriä, aivan kuin niiden kantalukuna olisi vain kirjainten lukumäärä!

Joidenkin mielestä 123 ei ole suurempi kuin 3! Jos pilkut pistää niin se on totta![1,2,3] Tietääkö jokainen teistä matematiikan kulmakiven, että AINA käydään läpi luvut 0-9 ennen kuin lisätään seuraavaa lukua yhdellä, ja kun se tulee täyteen otetaan käyttöön uusi numero? Ei saa täyttää satkuja, jos lisätään ykkösiä, niillä on monikertainen kokoluokka ero, vaikkapa satanen on pienempi sana, kuin kymmenen! Tämä ristiriita saa joidenkin päät kääntymään matematiikasta pois...

Tuo joillekin unohdetaan kertoa, kun nämä ovat 1. luokalla opettelemassa matematiikkaa! Tiedän kenties muutaman, joille niin kävi! Eivät opi sitä ehkä koskaan, jos eivät opi 1. luokalla! Kaikki TIEDE riippuu kuitenkin siitä kuinka fysiikan perustus lasketaan:

On kolme ominaisuutta, aika[T], kiihtyvyys[m/s^2] ja tiheys[kg/m^3] vaikka näyttävät klassisilla yksiköillä kovin erilasilta, ne johtuvat TÄSMÄLLEEN SAMASTA ASIASTA! On yhdentekevää, käytäkö acceleration=t1, density=t2, time=t3, vai käytäkö noita ekoja! Kaikki fysiikan suureet menevät taulukkoon ajan potensseina -7=>+17, tosin kaavoissa voi olla kerralla jopa ajan potenssi-kertalukua 30, jos koroitetaan Planckin vakio toiseen...

Tulen alussa kiihtyvällä(T^1) nopeudella(T^2) vakionopeutta tupakkipaikalle matkan (T^3), sytytän COLTilla tulen... Tupakkipaikan tiheys kasvaa... Aikaa kuluu hellusti... Kiihtyvyys sytyttää sytkärin kivien avulla kipinän, joka sytyttää kaasun... Aika palautuu keuhkoon nopeasti vesihöyrynä... Se aika minkä menetin menemällä tupakille, sain vesihöyrynä keuhkooni! Menikö aikaa vai ei? Mitä pitemmän matkan teen tupakin takia, sitä palkitsevammat savut siitä saa!

Einstein sanoi, että valo kulkee suoraan neljännessä aikaulottuvuudessa! E=m*c^2! E=T^10*T^4, siis tuosta tulee c^2=T^4!

Olen siis kuin Schrödinger, joka kirjoitteli sikarilaatikkonsa kanteen! Älkää toki ostako tupakkia, jos pelkäätte rahojenne puolesta: Ne tuhoutuvat täydellisesti, jos poltatte tupakkia... Huom. Täydellisyys on se sana jota hain!

Kommentit (4)

Asiaa tuossa oli paljon. Omassa perseessäni käy kuitenkin sellainen poltto, että kaiken teoria kaatuu vasta kahdella. Ainakin luonto ja kaikkeus ympärillämme suosii kahta. Luonnon oma kieli, algebra, on perustanut itsensä kahdelle, ja edelleen 2^n:ksi.

-torstai

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
torstai
Asiaa tuossa oli paljon. Omassa perseessäni käy kuitenkin sellainen poltto, että kaiken teoria kaatuu vasta kahdella. Ainakin luonto ja kaikkeus ympärillämme suosii kahta. Luonnon oma kieli, algebra, on perustanut itsensä kahdelle, ja edelleen 2^n:ksi.

-torstai
Pinnat ovat kaksiulotteisia: Kuitenkin kaikkialla ympärillämme on tiloja. Pituuden luonne on se, että se koostuu jostakin lukumääräläjästä, ja näitä läjiä on pistetty yhdelle suoralle, 3 kertaa sisentäen. 1=>1,0=>1,00

Pituutta mitataan yleensä vähintään kahdella desimaalilla.

Imaginäärisyys matematiikassakin avaa uuden ulottuvuuden. Muilla tavoin saisi ulottuvuuksia, vaikkapa kommutatiivisuuden ja assosatiivisuuden manipuloinnilla, tai vain kiinnittämällä ÄÄRETTÖMYYDET seuraavaksi ulottuvuudeksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat