Seuraa 
Viestejä45973

> > Vatanen on nyt talvisota-asiantuntijakin.
>
> Voihan vittu, kyllä myrkyn lykkäsivät
>
> " The Soviet Story poikkeaa taustaltaan
> dokumenttielokuvan valtavirrasta.
>
> Tukijana on ollut Riikan kaupunki, ja
> pääsponsorina europarlamentin
> keskustaoikeistolainen UEN-ryhmä. Ryhmän meppejä
> esiintyykin dokumentissa. (Mukana on myös toisen
> ryhmän Ari Vatanen kertomassa talvisodasta.)
>
> Siellä on täysin kajahtaneita sekoja koko Rysseli
> täynnä, niin noskeja kuin noita ruutipappojakin...

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/01/ ... 98474.html

" Le Figaro: Vatanen ei enää päässyt euroehdokkaaksi Ranskasta

julkaistu tänään klo 01:46

Ranskalaisen Le Figaro -lehden mukaan europarlamentaarikko Ari Vatasen uusi ehdokkuus Ranskasta on estetty. Le Figaron nettilehden mukaan UMP-puolueen johto jätti Vatasen pois vaalilistoilta, vaikka Vatanen oli aktiivisesti kärkkynyt uutta ehdokkuutta.

Vatanen valittiin europarlamenttiin vuoden 2004 vaaleissa konservatiivisen UMP-puolueen Kaakkois-Ranskan vaalilistalta. Silloinen presidentti Jacques Chirac halusi ralliuransa takia Ranskassa hyvin tunnetun Vatasen ehdokkaaksi.

Hänen ehdokkuutensa edellisissä vaaleissa ja uloskampeamisensa nyt uskotaan liittyvän Ranskan oikeiston sisäiseen valtakamppailuun. UMP-puolue oli toissa vuoden presidentinvaaleihin saakka jakautunut kahteen vallasta taistelevaan leiriin, toisaalta Chiracin kannattajiin ja toisaalta nykyisen presidentin Nicolas Sarkozyn kannattajiin.

Ranskalaisen päättäjille suunnatun erikoislehden La Lettre A:n mukaan Sarkozylle myötämielinen puoluejohto alkoi kammeta Vatasta syrjään jo viime marraskuussa. Sarkozyn on määrä paljastaa eri alueiden vaalilistojen johtajat perjantaina.

Europarlamenttivaalit järjestetään kesäkuussa 2009.

YLE Uutiset / Raine Tiessalo "

Oli aikakin gaullistien krassata luteita lipustaan.

Kommentit (6)

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Mitä se Vatanen sai aikaan EU:ssa? Ranskan tai kenenkään muittenkaan yhteisön maitten suhteen. Matti (nykäs) pitäisi sinne valita, pysyisi ainakin Suomen iltapäivälehtien otsikoissa varmasti. Muutenkin on kansaivälisesti joviaali ja tunnettu. kanssa. Nostaisi EU-parlamentin profiilia varmasti.

Lierikki Riikonen

lierik
Mitä se Vatanen sai aikaan EU:ssa? Ranskan tai kenenkään muittenkaan yhteisön maitten suhteen. Matti (nykäs) pitäisi sinne valita, pysyisi ainakin Suomen iltapäivälehtien otsikoissa varmasti. Muutenkin on kansaivälisesti joviaali ja tunnettu. kanssa. Nostaisi EU-parlamentin profiilia varmasti.Joo. Tasa-arvo-Matti voisi sieltä kätevästi käydä joskus Reeperbahnillakin, esiintymässä.

Mutta Kokoomus tarjoaa nyt kuitenkin Vataselle ehdokkuutta Suomesta.

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politii ... 99101.html

" Kokoomus kosiskellut Vatasta EU-ehdokkaaksi

julkaistu tänään klo 08:54, päivitetty tänään klo 09:19

Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen toivottaa Ari Vatasen tervetulleeksi kokoomuksen ehdokaslistalle kevään eurovaaleissa. Tujunen kertoo, että ehdokkuudesta on jo keskusteltu Vatasen kanssa.

Ranskalaisen sanomalehden Le Figaron nettilehden mukaan Ari Vatanen ei pääse ehdolle europarlamenttiin Ranskan UMP-puolueen listalta. Vatanen oli aktiivisesti halunnut uutta ehdokkuutta.

Ari Vatanen kertoi avustajansa välityksellä YLE Uutisille, ettei vielä tahdo kommentoida lehtitietoa tai ehdokkuutta kokoomuksen listalla Suomessa.

Hänet valittiin europarlamenttiin vuoden 2004 vaaleissa konservatiivisen UMP-puolueen Kaakkois-Ranskan vaalilistalta. Silloinen presidentti Jacques Chirac halusi ralliuransa takia Ranskassa hyvin tunnetun Vatasen puolueen ehdokkaaksi.

Hänen ehdokkuutensa edellisissä vaaleissa ja uloskampeamisensa nyt uskotaan liittyvän Ranskan oikeiston sisäiseen valtakamppailuun. UMP-puolue oli toissa vuoden presidentinvaaleihin saakka jakautunut kahteen vallasta taistelevaan leiriin, toisaalta Chiracin kannattajiin ja toisaalta nykyisen presidentin Nicolas Sarkozyn kannattajiin. Ranskalaisen päättäjille suunnatun erikoislehden La Lettre A:n mukaan Sarkozylle myötämielinen puoluejohto alkoi kammeta Vatasta syrjään jo viime marraskuussa.

Sarkozyn on määrä paljastaa eri alueiden vaalilistojen johtajat perjantaina. Europarlamenttivaalit järjestetään kesäkuussa 2009.

YLE Uutiset "

Kokoomus on kaukana oikealla gaullisteista, eikä sillä suunnalla selvästikään toivota ainakaan tämän jälkeen Kokoomuksen menestystä.

Jos olisi se Carla Bruni ehdokkaana, niin mä voisin käydä eurovaalien aikaan turistireisulla Ranskassa ja äänestämässä sitä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lierik
Mitä se Vatanen sai aikaan EU:ssa? Ranskan tai kenenkään muittenkaan yhteisön maitten suhteen. Matti (nykäs) pitäisi sinne valita, pysyisi ainakin Suomen iltapäivälehtien otsikoissa varmasti. Muutenkin on kansaivälisesti joviaali ja tunnettu. kanssa. Nostaisi EU-parlamentin profiilia varmasti.Jos on oikeistolla huonoakin huonommat ehdokkaat, niinjuuri sitä on vasemmistollakin:

Eero Heinäluoma ei lähde Demarien euroehdokkaaksi.

Taitaa tulla heille varsinainen rupulista, kuten vasemmistoliitollekin:

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... /01/787179

http://vasemmistoliitoneurooppa.fi/ehdokkaat-2009.

Toope
Seuraa 
Viestejä28546
Arkkis
Eero Heinäluoma ei lähde Demarien euroehdokkaaksi.

Taitaa tulla heille varsinainen rupulista, kuten vasemmistoliitollekin:

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... /01/787179

http://vasemmistoliitoneurooppa.fi/ehdokkaat-2009.


Vasurien lista näyttää todella köyhältä. Tosin onhan siellä toki vakoil..., äh eikun maanpett..., tai siis ei mitään. Kunhan hämäsin.

Aino-Kaisa on kyllä nätti.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Juppejänis
Seuraa 
Viestejä504
napo
Vatanen sentään ajoi rallia ja mainosti maitoa.
Kotomaasta tyrkyllä rattijuoppo.Se rattijuoppo on ehkä vain 15 kertaa fiksumpi kuin Vatanen, joka on ansioitunut vain autoilun mannekiinina ja lastenkasvattajana...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat