Seuraa 
Viestejä45973

Miehet, mikäli teidän pitäisi valita yksi ominaisuus naisessa, joka saa teidät ns. syttymään, mikä se olisi?

Naisille suunnattu äänestys on tuonut jo ihan mukavasti vastauksia, niin laitetaan mielenkiinnosta nyt miehillekin oma. Muokkasin äänestysvaihtoehtoja hieman. Ehkä tuo viimeinen vaihtoehto, eli pirteys ja sosiaalisuus, olisi voinut olla myös naisille suunnatussa äänestyksessä vaihtoehtona. Toisaalta se on kuitenkin lähellä huumorintajua.

Sivut

Kommentit (230)

Toope
Seuraa 
Viestejä28597

Kokonaisuus tietenkin ratkaisee, eli todella vaikea valita yhtä vaihtoehtoa. Mutta kun käsky kävi niin laitoin huumorintajun. Olen sen verran naurettava, että naisella on huumorintajua oltava.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sapetix
Tässä esimerkissä kaikki "turn-on" piirteet:
a) huumorintaju
b) älykkyys
c) itsevarmuus
d) ulkonäkö
e) raha/status
f) huomaavaisuus
g) seikkailunhaluinen luonne
h) luotettavuus, turvallisen oloinen persoona
i) kiltteys/herkkyys luonteessa
j) pirteys/sosiaalisuus

???http://www.youtube.com/watch?v=kR5ZoTRxu7M&feature=related
Juristitytär varmaankin sitten on 2xnamia,jos on äitiinsä tullut.
Sairas murhaaja.. Sairas murhaaja
tapattekste nuoria tyttöjä?

Ei hitto

aattelinki jotta millohan liene putkahtaa vastine.

joo no tietty se kokonaisuus/persoona merkkaa eniten, kaikki on loppupeleissä yksilöitä, pinnan allakin (vaikkei aina uskoiskaan). Kuitenkin kolme hyvin selkeetä tärkeetä ominaisuutta listassa on: älykkyys (tumpelo mimmi syö puolet sisästä kaunetta, niiko seksikkyyttäkin), seikkailunhaluisuus (ei voi hirvee jäykkis/ummikko olla jos meinaa miuta sietää), ja ulkonäkö (esteetikko ei voe luonteelleen mitään).

ei sen enempää, ko vähempääkään

..btw aika friikki toi videon mummeli huh

Sellanen samanlainen temperamentti kuin mulla. Noista itsevarma. Suhteessa mun mielestä pitää olla tasavertasia joten sen naisen pitää olla niin älykäs ja kyvykäs että mä osaan arvostaa sitä. Ei saa myöskään olla liian ruma. Mielellään suhteellisen epäsosiaalinen, mutta osaa käyttäytyä ns. 'edustustilaisuuksissa' tarpeeksi asiallisesti.

Dr Lazer
aattelinki jotta millohan liene putkahtaa vastine.

Odotin sellaista vastinetta, jossa on vaihtoehtoja malliin "tissit", "perä", "yläpää", "alapää"

Tämähän on koko lailla mahdoton kysymys, koska kokonaisuus ratkaisee. Ensin huomio - yllätys, yllätys - kiinnittyy ulkoisiin tekijöihin, kuten ulkonäköön ja ääneen, tapaan liikkua jne.

Askel askeleelta menee. Huumorintaju, älykkyys, inhimillisyys jne. tulevat esiin vasta hetken rupattelun jälkeen, ja se todellinen luonne vasta ajan kanssa.

Ehdoton turn off olisi helpompi: karkea kiroilu, ilkeys, äijämäinen kilpailuhenkisyys, uhoaminen ja rintakarvat.

Pakko sanoa, että ulkonäkö, koska se on ensimmäinen jonka huomaa ennen kuin sanaakaan on vaihdettu. Jos luonne sitten osoittautuu ikäväksi, on se ykkös-"turn-off".

Kokonaisuus ratkaisee, kuten moni täällä on jo maininnutkin. Nythän puhun siis pitkäaikaisesta seurustelukumppanista, parisuhteiden saralla muun olen sulkenut repertuaareistani pois.

Pistetäänpäs piirreluetteloa:
Rehellinen, luotettava, huumorintajuinen, välitön, ei pikkumainen nipottaja, aktiivinen harrastaja, kutakuinkin nätti, hellä ja empaattinen, "älykäs" ja ehkä taiteellinenkin - ei kuitenkaan mikään maanisdepressiivinen taiteilijatyyppi - ja niin edespäin.

Pitäisi myös olla yhdistäviä piirteitä elämäntavoissa eikä hyvä musiikki- tai leffamakukaan olisi pahitteeksi. Voisin varmaan tehdä joitakin oletuksi ihmisestä, joka sattuu olemaan sarjan "Sinkkuelämää" suuri fani .

Embuske kirjoitti:

...äijämäinen kilpailuhenkisyys, uhoaminen ja rintakarvat.

Taidat vain olla epävarma omasta miehisyydestäsi .

Ensin huomio - yllätys, yllätys - kiinnittyy ulkoisiin tekijöihin, kuten ulkonäköön ja ääneen, tapaan liikkua jne.

Niinpä. Itselläni voi tuo ääni toimia sellaisena karkoittimena, siis jos kuulen naisen, jolla on ikävä ääni tai puhetyyli niin mieluusti pysyttelen etäällä - toisaalta, niin kyllä muutenkin kun naisestuksen olen jättänyt jo pois .

Sakarias
Niinpä. Itselläni voi tuo ääni toimia sellaisena karkoittimena, siis jos kuulen naisen, jolla on ikävä ääni tai puhetyyli niin mieluusti pysyttelen etäällä - toisaalta, niin kyllä muutenkin kun naisestuksen olen jättänyt jo pois .
Joo oon huomannut saman. Monta kertaa oon kattellu hyvännäkösiä naisia, jotka onki muuttunu rumiksi kuultuani niiden narisevan ja monotonisen äänen.

Lothar
Häpeävätköhän rumat naiset ulkonäköään, aihetta ainakin olisi.Minkäs sille voi minkälaiseksi on syntynyt, ethän sinäkään pysty muuttumaan älykkääksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat