Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (19)

henkiset

Kyllähän se työnäyte on nähty jo viimeisen kuuden vuoden aikana. Loputtomia puheita globalisaatioista ja ties mistä eikä mitään konkreettisia ratkaisuja näihin ongelmiin.

Tuhosi Suomen puolustuskykyä tukemalla voimakkaasti jalkaväkimiina-kieltoa, sanoi ettei tunne suurta mielihalua NATOA kohtaan (onko tämä joku tunteen mukaan tehtävä ratkaisu????) ja vaaransi Suomen ja Yhdysvaltain poliittisia suhteita aukomalla suutaan että hyökkäys Irakiin olisi laiton mikä ei edes pidä paikkaansa.

Ja nyt viimeisenä pisarana mereen on paljastunut että hän on ö-luokan johtaja ja esimies. Varsinainen esimerkki.

Mistä tämä kertoo ja mitä?
MTV:sta, Suomen kuvalehdestä, Johtamistaidon opistosta ja entisistä alaisista se kertoo ainakin heidän mielipiteensä.
Tottahan minullakin surkea pomo, kun se ei tajua kuinka hyvä tyyppi mä olen!
MTV:sta ja Suomen kuvalehdestä se kertoo myös heidän (taustajoukkoineen) pelkoaan seuraavasta presidentistä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"anttoo" kirjoitti:
Mistä tämä kertoo ja mitä? :roll:
MTV:sta, Suomen kuvalehdestä, Johtamistaidon opistosta ja entisistä alaisista se kertoo ainakin heidän mielipiteensä.
Tottahan minullakin surkea pomo, kun se ei tajua kuinka hyvä tyyppi mä olen!
MTV:sta ja Suomen kuvalehdestä se kertoo myös heidän (taustajoukkoineen) pelkoaan seuraavasta presidentistä :wink:

No nyt päästiin asian ytimeen!

Tätä juuri tarkoitinkin. Aivan selkeästi PELKO on suurta ja kouriintuntuvaa.

Mutta näinhän se on aina ihmisillä suurien muutoksien edessä.

Näitä pelkääviä tahoja ja taustavoimia on vain yritettävä ymmärtää?

Presidenttimme Tarja Halosen kannatus on niin vankka että helposti

asioita ymmärtämättömät tahot sortuvat tällaisiin "kotikutoisiin

tutkimuksiin".

Mutta kuten asioita syvällisemmin pohtivat ihmiset voivat havaita

niin tässä lienee nyt juuri kysymys ns.NOLLA-tutkimuksesta.

ps.KANSA ON PUHUNUT, PULINAT POIS! (ja 0-tutkimukset!)

NeoKonservatiivi

Kyllähän se työnäyte on nähty jo viimeisen kuuden vuoden aikana. Loputtomia puheita globalisaatioista ja ties mistä eikä mitään konkreettisia ratkaisuja näihin ongelmiin.Ja edellisten/tulevien presidenttien ratkaisut, keinot ja toimivalta näihin asioihin oli/on?


Tuhosi Suomen puolustuskykyä tukemalla voimakkaasti jalkaväkimiina-kieltoa, sanoi ettei tunne suurta mielihalua NATOA kohtaan (onko tämä joku tunteen mukaan tehtävä ratkaisu????)Eipä ne miinat sieltä mihinkään kadonneet voimaakkaasti tukemalla, joten puolustuskyky tuskin tuhoutui. Tämähän oli Suomelta erittäin negatiivinen periaatteellinen päätös, olla allekirjoittamatta kieltosopimusta.


ja vaaransi Suomen ja Yhdysvaltain poliittisia suhteita aukomalla suutaan että hyökkäys Irakiin olisi laiton mikä ei edes pidä paikkaansa.Mitenkä haluat tämän perustella? Käsitääkseni Irakin miehitys oli ja _on edelleen_ kansanvälisiä lakeja ja YK:n toimivaltaa tarkastellen laiton?


Ja nyt viimeisenä pisarana mereen on paljastunut että hän on ö-luokan johtaja ja esimies. Varsinainen esimerkki.

Ehkäpä olisi mukava saada tarkempaa tietoa, miten on tutkittu ja mitä - ja kenen toimesta. Ja kivahan se olisi tietää sekin, josko löytyy niitä alaisia jotka kokevat johtamisensa positiivisena?

Itse kun kuvalehteä lueskelin, huomasin että eihän tuo johtamistaitojen analyysi tuonut kovinkaan paljon yllätyksiä kenestäkään ehdokkaasta.

Ihan ensimmäinen asia joka siitä tietysti paistaa lävitse, on huomio siitä että kukaan ehdokkaista ei saa kovinkaan hyviä arvioita. Kehitys on mennyt entistä enemmän siihen suuntaan, ettei poliitikoksi enää hakeudu kansakunnan lahjakkain osa. Poliitikon ura on epäkiitollinen, turvaton, julkinen ja turhauttava, kun asiat ympärillä tapahtuvat paljolti ilman omaa panosta niihin. Arvosanat 1, 2 ja 3 viidestä kolmen suurimman puolueen presidenttiehdokkaalle on silti jopa huonompi suoritus, mitä osasin odottaa. Vanhanen ei todellakaan voi tuulettaa artikkelia lukiessaan "olen paras!", koska hänkin on vain keskinkertainen.

Vanhanen on johtajana "ihan OK", kuten hän on ollut pääministerinäkin. Eipä huomannut johtaja-analyysi hänestä mitään muuta erikoista, kuin että Matti oli ilmeisesti ymmärtänyt arvioinnin väärin, kun oli rustannut lähes joka kohtaan itselleen parhaat mahdolliset arvosanat.

Niinistö sai juuri sellaiset arviot kuin oli odotettavissa: älykäs mies, jonka perisyntinä on se että hän todella on liian älykäs. Hän on kärsimätön, koska on tottunut siihen että tietää muita paremmin, eikä se tee välttämättä kaikkiin kovin hyvää vaikutusta.

Halonen ei arvioinut itseään pyydettäessäkään, koska hänen vaaliteemana näyttää olevan linja:"ei sanota mitään mistään, ettei menetetä kannatusprosentteja". Halonen ei ole tehnyt koko presidenttikauden aikana oikeastaan mitään muuta, kuin ohittanut valiokunnan muutamassa nimityksessä, joista tietysti kuuluisimpana tapaus Sinikka Salo. Siksi ei ole millään tasolla yllättävää (EU-taistelujoukkojen ja jalkaväkimiinojen jälkeen), ettei hän omaa kovinkaan kovaa auktoriteettia presidentin linnassa. Ainoa yllättävä asia kyselyssä on, että Halonen on paitsi virassaan kohtuullisen saamaton, niin ainakin jotkut hänen alaisistaan pitävät häntä jopa hieman vittumaisena ihmisenä. Nämä tekijät yhdessä antavat hänestä todella ikävän kuvan, jota minusta hänellä itselläänkään ei olisi todellakaan varaa vähätellä tuohon sävyyn.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3335
Mummo
Onko presidentin tärkein tehtävä olla "kiva"?

Ei, vaan uskottava, mutta presidentin ominaisuutena se on ihan kivaa.

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

Puolustusvoimien ylipäällikkö haluaa riisua miinat, kun on niin hirveää, jos ryssä astuu miinaan.

Onko journalismin taso laskenut, vai onko minusta tullut huomaamattani paljon viisaampi? Jälkimmäinen on äärimmäisen epätodennäköistä.

Parempi jättää Hesaria ja muutamaa muuta sanomalehteä lukuunottamatta lehdet lukematta, välttyy saamasta jokapäiväistä itkupotkuraivaria, jonka saa iltapäivä ym. lehtien tarkoitushakuisia, yksipuolisia ja provokatiivisia artikkeleja lukemalla.

Eikös tämä Lue.fi ole entinen Se-lehti, ainakin se-lehti hakusanalla päätyi Lue.fi sivulle. Se-lehteä lukemalla sai mielentilasta riipuen joko röhönaurut tai psykoosin. Ala-arvoisempaa journalismia en ole vielä suomesta löytänyt.

Froze
Maamiinat ovat erittäin järkevä ja halpa puolustusmenetelmä.

Mutta viisas johtajamme pelkää niiden aiheuttavan vaaraa paimentolaiskansoille.

henkiset
Koirat haukkuu , karavaani kulkee....
Noh noh.. Kyllähän se Halonen nyt on aika ikäviä asioita räkättänyt, mutta että oikein koira...

L
Seuraa 
Viestejä7979

-GZ-

Heität off-topicia:

Käsitääkseni Irakin miehitys oli ja _on edelleen_ kansanvälisiä lakeja ja YK:n toimivaltaa tarkastellen laiton?

Ja lisäksi eksyt harhapoluillasi. Menee väärin oikeastaan kahdessakin kohtaa.

1. Liittouma ei miehitä Irakia. Liittouma avustaa Irakin demokraattisesti valittua hallintoa tämän omasta pyynnöstä maan turvallisuuden ylläpidossa.

2. Liittoumalla on Turvallisuusneuvoston mandaatti tähän avustukseen, jota juuri jatkettiin äänin 15-0. TN:n päätöksetähn ovat määritelmänkin mukaan kansainvälistä oikeutta.

-GZ-
Mitenkä haluat tämän perustella? Käsitääkseni Irakin miehitys oli ja _on edelleen_ kansanvälisiä lakeja ja YK:n toimivaltaa tarkastellen laiton?

Ihan vaan mielenkiinnosta kysyisin, että mihin tämän käsityksesi perustat?

Nimittäin, jos kyse on siitä ettei lupaa saatu uudelle sodalle, niin huomautan vain, ettei uutta sotaa edes tarvittu. Saddamin hallinto rikkoi räikeästi rauhansopimuksen ehtoja, joten sillä sopimuksella ei ollut mitään virkaa enää vuosiin, ja tulitaukoa pidettiin yllä vain armosta, sillä ei ollut mitään tekemistä minkään sopimuksen tai lain kanssa, sillä Saddamin hallinto rikkoi kaikki sopimukset jo kauan sitten.

Esim. nämä "asetarkastajat", heidän tehtävänsä ei todellakaan ollut etsiä aseita, vaan heidän tehtävänsä oli toimia todistajina kun aseita hävitettäisiin. Mutta kun asetarkastajat pääsivät Irakiin oli irakilaisilla jo ihan toinen ääni kellossa... Yht'äkkiä mitään aseita ei koskaan ollutkaan, ja ne mitä oli, oli ehditty jo tuhoamaan.

Mielestäni ei tarvita mitään ruudinkeksijää huomaamaan että tässä yhtälössä on jotain vialla. Miksi aseet piti tuhota kauhealla kiireellä _ennen_ tarkastajien saapumista? Vai tuhottiinko aseita ensinkään?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat