Seuraa 
Viestejä45973

Bonanzaa näyttäisi löytyvän Suomesta ainakin kaksi ensimmäistä kautta dvd:llä, mutta onko kellään tietoa mistä saisi esim. Virginialaista taikka High Chaparrallia? Tekisi niin mieli palata aikaan jolloin miehet oli miehiä ja tappaminen ei herättänyt senkään vertaa tunnontuskia kuin nykyaikana. Toki muutakin asiaan liittyvää keskustelua saa käydä.

Kommentit (4)

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

En ole itse nähnyt, mutta Lonesome Doven pitäisi olla hyvä. Suomessa ilmestynyt nimellä Vaarojen maa, on saatavana dvd:lle. Ei ole yhtä brutaalia menoa kuin Deadwoodissa, joten sopii varmaankin paremmin Bonanza-miehelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juu, Deadwood ei kelpaa, kun se on liian moderni. Pidän enemmän tuosta vanhan ajan kuvaustyylistä, jossa kamera pysyy paikallaan ja miehet liikkuvat ruudulla. Myös maalatut taustat ym. studiokuvaus miellyttää silmää ja mieltä. Myönnän toki, että tuskin pystyisin katsomaan enää Bonanzan kaikkia tuotantokausia läpi.

Äskettäin oli Steve McQueenin Wanted: Dead or Alive -boxeja myynnissä melkoisella alennuksella (alimmillaan nelisen euroa muistaakseni). En ostanut, kun katsoin jaksojen olevan puolen tunnin mittaisia ja itselleni ainakin liian lyhyitä pätkiä. Näkyvät vieläkin olevan kaupan netissä, mutta hintaa löytyy sitten normaalisti. Sarjaa tehtiin joskus 1958-1959, laadusta ei tietoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat