Seuraa 
Viestejä1013

Onko tämä nyt sitten tiedeaihe?
Eipä ehkä mutta sivuaa tämä kulttuuria ja yhteiskuntaa. Ohuesti.

Kattelin erästä tyhmää amerikkalaista juttua moottorikelkkamiehestä, joka yritti vaakakierrettä kelkallaan hyppyristä, jossa ei kierrettä ollut. Ei onnistunut eikä äijälle tainnut käydä kuinkaan. Harmi sinänsä.

En jaksa näitä ymmärtää. Mitäpä se mulle kuuluu tuo amerikkalaisten pöljyys mutta kun samanlaista roskaa tehdään myös meillä. Kaikenlaisia älyttömiä temppuja joissa tavaraa tuhotaan, mustelmia tulee ja luitakin katkeilee.

Yhteiskunta sitten paikkaa nämä sankarit taas ratakuntoon, meidän kaikkien kustannuksella.
Kärsisivät kolhut nahoissaan edes omalla kustannuksellaan.
Sitten vielä kehuskellaan, vahvalla aksentilla,kuinka monta kertaa on ollut kipsiä kintuissa ja kuinka paljon on rautaa luihin pitänyt upottaa.

Onhan niillä vakuutukset?
No, voi ollakkin, mutta vakuutuskorvaukset kans maksetaan porukassa. Eli minunkin pitää tavalla tai toisella osallistua noiden pöljien itselleen tekemien vammojen korvaamiseen.

Pointtini on se, että me kuluttajat, eli noiden äärimmäisen typerien ohjelmien katsojat, ollaan vielä tyhmempiä. Jos noita ei kukaan katsoisi, kukaan ei maksaisi mainosajasta ja tuo laji kuolisi sukupuuttoon omia aikojaan.

Tämmönen ******aa, tällä kertaa.

---

Kommentit (20)

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887

Olet oikeassa.

Tulevaisuudessa ihmisten tulisi asua kallioluolassa eristettyinä kolmen neliömetrin huoneisiin jottei mitään pahaa pääsisi tapahtumaan.

Tottakai päivällä ihmiset suorittaisivat 16tuntisen työpäivän, kansantalouden parhaaksi. Sunnuntaisin vain 12 tuntia.

Haloo!!!

Ihmisille tulee taata mahdollisuus itsensä toteuttamiseen, vaikkapa moottorikelkalla. (katsoin myös ohjelman lopun)

Tai ainahan voi säästää ja nyhjätä omassa boksissaa illat ja lojua netissä, ettei vain mitään sattuisi.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Jägermeister
Seuraa 
Viestejä1013
JuurikinNiin
Olet oikeassa.

Tulevaisuudessa ihmisten tulisi asua kallioluolassa eristettyinä kolmen neliömetrin huoneisiin jottei mitään pahaa pääsisi tapahtumaan.

Tottakai päivällä ihmiset suorittaisivat 16tuntisen työpäivän, kansantalouden parhaaksi. Sunnuntaisin vain 12 tuntia.

Haloo!!!

Ihmisille tulee taata mahdollisuus itsensä toteuttamiseen, vaikkapa moottorikelkalla. (katsoin myös ohjelman lopun)

Tai ainahan voi säästää ja nyhjätä omassa boksissaa illat ja lojua netissä, ettei vain mitään sattuisi.
Pientä ironiaa havaitsen.

Voi siellä kallioluolassa saada reumatismin.

Minulle on tietysti yhdentekevää, jos joku näitä extreme-lajeja harrastaa tai katselee niiden harrastamista.

Se, mikä on niin syvältä, on se, että joudun pieneltä osaltani osallistumaan kustannuksiin, vaikka en tuosta pidä. Lievästi sanottuna.

---

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä28535

Aina on miehiä, jotka haluavat tehdä sankaritekoja. Lohikärmekset on keskiajan jälkeen tapettu, nyt sankaroidaan mopolla tai moottorikelkalla. Ja naiset tykkää...

Hyvässä lykyssä toki saadaan Darwin award.
http://www.darwinawards.com/

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Jägermeister
Kaikenlaisia älyttömiä temppuja joissa tavaraa tuhotaan, mustelmia tulee ja luitakin katkeilee.

Yhteiskunta sitten paikkaa nämä sankarit taas ratakuntoon, meidän kaikkien kustannuksella.
Kärsisivät kolhut nahoissaan edes omalla kustannuksellaan.
Eli minunkin pitää tavalla tai toisella osallistua noiden pöljien itselleen tekemien vammojen korvaamiseen.
Jos sairaalakulut ovat 500 euroa vuodessa, jokaisen suomalaisen osuus on alle 0,01 senttiä.
Laita tilinumerosi, siirrän sinne 5 senttiä, mikä riittää kattamaan menetyksesi yli 100 vuodeksi, duudsoneita on neljä.
Pyydä lisää jos elät yli 100 vuotiaaksi.
Heidän vuositulot ovat 1,5 miljoonaa euroa, niistä kai maksetaan veroja sen verran että he maksavat sairaalakulunsa ihan itse.

Juu, ja luonnollisesti tulee kieltää alkoholi ja tupakka. Ainakin osa alkoholin käytöstä ei ole kohtuullista ja tuottaa usealle riippuvuuden. Yhteenkin ryyppykertaan voi kuolla! Tupakointi on vielä pahempi riippuvuuden aiheuttaja ja kansanterveydelle tulee kuluja.

Oikeastaan rasvainen ruoka epäterveellisyydessään pitäisi kieltää. Suuri osa supermarkettien ruokavalikoimasta tulisi poistaa. Kahvikaan ei ole välttämätöntä, ja siihen on koukussa valtaosa väestöstä! Karkit tuhoavat hampaat ja tulee lisää hammaslääkärikuluja. Urheilijat loukkaantuvat silloin tällöin, toivottavasti omalla vastuullaan.

Tarvitseeko jatkaa?

Lihavia ihmisiä (joiden kaikkien lihavuuksien syitä emme voi mitenkään aina tietää) on haukuttu ja höykytetty tässä vuosien varrella niin paljon, että syytäkin jo vaihteeksi haukuskella jotakuta muuta ryhmää. Itse itsensä huvikseen telovat ovatkin mitä mainioin kohde. On se nimittäin niin ääliömäistä touhua se.

Jackassia jaksoin aikoinani katsoa MTV:ltä ihan mielenkiinnolla, mutta kaikki touhu ei ollutkaan masokistista itsensä satuttamista, oli muitakin temppuja (kuten Partyboy). Jostain syystä nämä suomalaiset eivät sitten ilmeisesti ole muuta keksineet kuin pyrkiä satuttamaan itseään mahdollisimman paljon. Juu en ole pahemmin touhujaan seurannut, mutta tällaista väkisinkin kuullut.

En nauti ihmisten satuttamisesta niin paljoa että jaksaisin sellaista katsoa, silloin kun se on todellista... Nehän voisivat toki moisesta maksaa, jotka siitä nauttivat. Enhän minäkään maksata esim. sitä muilla että menen suosikkiravintolaani syömään. Eli se maksaa kuka huvittuu/nauttii.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
Qadesha
Eli se maksaa kuka huvittuu/nauttii.


Duudson-Jackass-touhusta toki maksavat kuluttajat leffalippuina ja oheistuotteina. Tavallaan myös mainostajat, koska mainosrahoitteisilta kanavilta näitä tulee.

Itse katson tosi vähän televisiota yleensäkin, joten eivät kovin tuttuja ole Duudsonit, mutta kyllä heidän menonsa jotenkin siedettävämpää pelleilyä on kuin kaikenmaailman yllätyshullut/pelkokertoimet. Jälkimmäisissä mennään naama vakavana turvavaljaiden ja -köysien varassa lääkintämiesarmeijan seuratessa ja juontaja hehkuttaa, kuinka "temppu on todella vaarallinen!" Jackassit ja Duudsonit hekottavat itsekin omalle typeryydelleen; niissä ei ole mitään äijäilyn eikä rehvastelun makua vaan ihan peittelemätöntä kakaramaista hölmöilyä ja niiden temput on joskus oikeastikin vaarallisia.

Vaikka terveydenhoitojärjestelmämme toimii niin, että minunkin verorahoistani osa menee myös duudsonien ruhjeiden paikkailuun, ei tule mieleen valittaa. Jos jostain pitäisi valittaa, niin humalaisten aiheuttamista terveyskustannuksista teloessaan itseään ja sivullisia tai muuten elämäntavoillaan terveytensä pilanneiden hoitojen maksamisesta.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Typerimpänä minä näen nämä gustafssonit ja kumppanit, jotka tunkee sankareina jonnekin vuorten rinteille ja arktisille alueille. Ensinnäkin ko. alueille koituu suunnatonta ekologista haittaa heidän touhuistaan roskaamisen ja eroosion muodossa, ja lisäksi yhteiskunta saa jatkuvasti olla pelastamassa näitä sankareita helikoptereitten ja laivojen jne. avulla. Niinku perhana, olishan se hienoa jos maapallolla olisi edes yksi nypäle jossa ihminen ei koskaan ole käynyt, mutta sitten joku ääliö pärähtää sinne hengitys höyryten, lyö lipun sen nokkaan ja antaa sille jonkin typerän nimen "Sisuvuori" tai "Jenkkivuori" tai "Juomunäkkivuori", ja parhaassa tapauksessa saadaan lähettää helikopteri ja lääkäriryhmä veronmaksajien rahoilla hakemaan se sieltä pois.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aweb
Typerimpänä minä näen nämä gustafssonit ja kumppanit, jotka tunkee sankareina jonnekin vuorten rinteille ja arktisille alueille. Ensinnäkin ko. alueille koituu suunnatonta ekologista haittaa heidän touhuistaan roskaamisen ja eroosion muodossa, ja lisäksi yhteiskunta saa jatkuvasti olla pelastamassa näitä sankareita helikoptereitten ja laivojen jne. avulla. Niinku perhana, olishan se hienoa jos maapallolla olisi edes yksi nypäle jossa ihminen ei koskaan ole käynyt, mutta sitten joku ääliö pärähtää sinne hengitys höyryten, lyö lipun sen nokkaan ja antaa sille jonkin typerän nimen "Sisuvuori" tai "Jenkkivuori" tai "Juomunäkkivuori", ja parhaassa tapauksessa saadaan lähettää helikopteri ja lääkäriryhmä veronmaksajien rahoilla hakemaan se sieltä pois.Pallollamme on sadoittain paikkoja jossa ihminen ei ole käynyt. Mitäs jos te puunhalaajat lähtisitte vaikka Marsiin? Kun kun tuo ihmisvihanne ei ole hyväksi ihmiskunnalle ja eikä tuo aivotoiminta tai yleensä ajattelu näytä toimivan. Uskovaiset samaan rakettiin ja muut turhan itkijät.

Pysykää duudsonit pohojalaasina.
Suomalaisille munakarvahuumori uppoaa täysin.
Maailmanvallootus huonommalla englannilla kuin pääministerillä tökkii pahasti. Notta.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Tsarion /
Mitäs jos te puunhalaajat lähtisitte vaikka Marsiin?Siihen sitä veronmaksajien rahoja vasta hassautuisikin.

Sinä ilmeisesti sitten hirveästi ihailet näitä extreme-sankareita? Selitäpä minulle sitten, missä se sankaruus piilee, kun sitten kun sankarilla iskee hätä ja koti-ikävä niin aina ne tietävät, että pelastusjoukot lähtevät yhteiskunnan varoilla ja laitteilla hätiin heti kun satelliittipuhelin piippaa? Että nyt täällä olis taas lumivyöry ja kymmenen jätkää odottaa esillekaivamista, tulkaa nyt heti, on kiirus. Ja sitten tullaan ja kaivetaan. Miksei niitten voi antaa selvitä omin nokkinensa, pakkoko sinne oli alun alkaenkaan tupata?!

Sellainen minun silmissäni on sankari, joka menee erämaahan ja tulee sieltä sitten pois kun tulee, jos tulee, ja ihan ilman yhteiskunnan apua. Minun mielestäni kaikkein toivottomimpiin maailmannurkkiin tunkeutuvilta seikkailijoilta pitäisi tällainen apu automaattisesti evätä. "Ole siellä nyt sitten kun sinne kerran halusit. Ai että jalka poikki vai? No voi voi, olisit pysynyt täällä, täällä meillä on sairaalat ja kaikki."

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720
Aweb
Tsarion /
Mitäs jos te puunhalaajat lähtisitte vaikka Marsiin?Siihen sitä veronmaksajien rahoja vasta hassautuisikin.

Sinä ilmeisesti sitten hirveästi ihailet näitä extreme-sankareita? Selitäpä minulle sitten, missä se sankaruus piilee, kun sitten kun sankarilla iskee hätä ja koti-ikävä niin aina ne tietävät, että pelastusjoukot lähtevät yhteiskunnan varoilla ja laitteilla hätiin heti kun satelliittipuhelin piippaa? Että nyt täällä olis taas lumivyöry ja kymmenen jätkää odottaa esillekaivamista, tulkaa nyt heti, on kiirus. Ja sitten tullaan ja kaivetaan. Miksei niitten voi antaa selvitä omin nokkinensa, pakkoko sinne oli alun alkaenkaan tupata?!

Sellainen minun silmissäni on sankari, joka menee erämaahan ja tulee sieltä sitten pois kun tulee, jos tulee, ja ihan ilman yhteiskunnan apua. Minun mielestäni kaikkein toivottomimpiin maailmannurkkiin tunkeutuvilta seikkailijoilta pitäisi tällainen apu automaattisesti evätä. "Ole siellä nyt sitten kun sinne kerran halusit. Ai että jalka poikki vai? No voi voi, olisit pysynyt täällä, täällä meillä on sairaalat ja kaikki."
No niihän se olisi ihan eri asia seurata jonkin sellaisen viidakkoon tms. muuten hankalaan paikkaan menevän miehen tai naisen reissun vaiheita ja selviytymistä siellä paikan päällä ihan omine apuineen. Ottaisivat mukaan matkaan sitten käärmeiden vastamyrkyt yms. tarvittavat välineet ja yöpyminenkin teltassa ja tavaroita mukana ne kaikkein tärkeimmät vain, mitkä jaksaa repussa selässään kantaa. Ruokansakin ottaisivat sitten luonnosta osittain ja samalla tulisi sitten katsojille opetettua paljon eräilystä yleensäkin ja omillaan pärjäämisestä siellä luonnon keskellä. Apua ei tulisi kuvaajilta ja muilta kuin pahimmassa hengen hädässä.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Tähän liittyen olen joskus ajatellut vaikkapa karhunmetsästystä. Nykyäänhän karhu ammutaan vaikkapa haaskalle tehokkaalla kiväärillä, ei siinä nallella ole hirveästi mahkuja. Sitten poseerataan ja ollaan niin ylpeitä suursaaliista.

Mutta kun homma tehtäisiin niin kuin ennen vanhaan. Karhukeihäs kouraan ja puukko vyötäisille. Sitten vain katselemaan karhunpesää ja sorkkimaan otso hereille.

Se kaveri joka siltä reissulta palaisi karhun tappaneena ja vielä hengissäkin voisi jo vähän mainitakin että tehkääpä perässä.

Aweb
Typerimpänä minä näen nämä gustafssonit ja kumppanit, jotka tunkee sankareina jonnekin vuorten rinteille ja arktisille alueille. Ensinnäkin ko. alueille koituu suunnatonta ekologista haittaa heidän touhuistaan roskaamisen ja eroosion muodossa, ja lisäksi yhteiskunta saa jatkuvasti olla pelastamassa näitä sankareita helikoptereittenKiipeilylupa maksaa 25000 dollaria, nepali saa aika hyvät tulot, joilla kattaa varmaan pelastamiskustannukset.
Jos ei kukaan kiipeä vuorelle, onko sillä väliä jos siellä on roskia, ei ne kiikareilla maasta erotu.
Kun joku maksaa enemmän veroja kuin te tienaatte, ei tarvitse miettiä kuka maksaa mitäkin.
Rahaa voi tehdä monella tavalla, köyhät, joille 0,01 senttiä vuodessa on iso raha, eivät tätä vielä ole ymmärtäneet.

Tsarion /

Pallollamme on sadoittain paikkoja jossa ihminen ei ole käynyt. Mitäs jos te puunhalaajat lähtisitte vaikka Marsiin? Kun kun tuo ihmisvihanne ei ole hyväksi ihmiskunnalle ja eikä tuo aivotoiminta tai yleensä ajattelu näytä toimivan. Uskovaiset samaan rakettiin ja muut turhan itkijät.Luontorakkaana tietenkin toivoisin että puunvihaajat lennähtäisivät sinne Marsiin, missä voisivat vihdoinkin saada orkkuja siitä autuudesta ettei ole ikäviä puita, metsiä, puistoja ja viidakoita tiellä haisemassa. Esim. kun kunnon suomalainen ostaa omakotitalon tontteineen ja havaitsee että keskellä tönttiä jököttää herrajjestas hyvinkin rehevä ja kaunis puu, niin nurinhan se pitää saada.

Viidakot puolestaan ovat ikävästi tiellä kun pitää saada pystyyn soijaviljelmiä jotta kaaroissaan kaahailevat voivat kuvitella olevansa luontoystävällisiä lorottaessaan biopolttoainetta tankkiin. Ja onhan sitten tietenkin nämä kaikki sorkkaeläimet, ikävä kyllä, joiden etenemistä metsät myös hidastavat.

Suomessa kun ollaan niin itkemme sitä ettemme pääse laittamaan jokaista mahdollista puuta selluksi eli paskaksi, kun ei sitä kysyntää sitten kumminkaan taidakaan maailmalla moiselle mössölle kauheasti olla? No - en ole asian asiantuntija, joten älkää tästä hirttäkö... (Kumminkin hirtätte, mutta sama se.)

Jumalauta Marsissa olisi erittäin oivat paikat ihmisille jotka eivät voi sietää senttiäkään vihreää silmissään. Eläisitte sitten vaikka jollain tableteilla tai öyläteillä, tai mitä nyt sitten ravintopuristeita marssinauteille keksitäänkään vaikka Coca Cola Companyssa tai Mäk Tonaltsilla. Saisitte kaikki olla duudsoneita oikein sydämenne kyllyydestä, elvistellä videolähetyksissä Maahan kuinka teillä futaa ja kulkee.

Ja uskovaiset, ne ne vasta olisivat onnessaan saadessaan "uuden maan ja uuden taivaan". Mitä siitä että se olisi punainen.

asdf
Qadesha
Eli se maksaa kuka huvittuu/nauttii.


Duudson-Jackass-touhusta toki maksavat kuluttajat leffalippuina ja oheistuotteina. Tavallaan myös mainostajat, koska mainosrahoitteisilta kanavilta näitä tulee.

Itse katson tosi vähän televisiota yleensäkin, joten eivät kovin tuttuja ole Duudsonit, mutta kyllä heidän menonsa jotenkin siedettävämpää pelleilyä on kuin kaikenmaailman yllätyshullut/pelkokertoimet. Jälkimmäisissä mennään naama vakavana turvavaljaiden ja -köysien varassa lääkintämiesarmeijan seuratessa ja juontaja hehkuttaa, kuinka "temppu on todella vaarallinen!" Jackassit ja Duudsonit hekottavat itsekin omalle typeryydelleen; niissä ei ole mitään äijäilyn eikä rehvastelun makua vaan ihan peittelemätöntä kakaramaista hölmöilyä ja niiden temput on joskus oikeastikin vaarallisia.

Vaikka terveydenhoitojärjestelmämme toimii niin, että minunkin verorahoistani osa menee myös duudsonien ruhjeiden paikkailuun, ei tule mieleen valittaa. Jos jostain pitäisi valittaa, niin humalaisten aiheuttamista terveyskustannuksista teloessaan itseään ja sivullisia tai muuten elämäntavoillaan terveytensä pilanneiden hoitojen maksamisesta.
Meinasin tukehtua pullaani silloin kun tuli sitä mainosta missä se yksi jätkä räjäyttää jotain takanaan ja marssii sitten "kovan näköisenä" suoraan eteenpäin muka ilmeenkään värähtämättä. Aikuisten pitää saada leikkiä...

Tositeiveitä ei ole juurikaan tullut katsottua, koska aina kun vahingossa näkee jokusen sekunnin, niin siellä joku hienoperselauma itkee saaressa että se ja se sanoi häijysti byääh. Lisäksi kaikki nuo Pig Brotherit sun muut vaikuttavat epäloogisilta, koska niihin tuodaan ilmeisesti jatkuvasti lisää porukkaa kesken kaiken sisään? Noin ylipäätään en ymmärrä tositeiveiden logiikkaa enkä suosiota. Ainoat tosi-tv:t joita olen seurannut oli joku kilpa missä miesten piti esiintyä naisena, plus Supernanny. Jälkimmäistä sitten sitäkin suuremmalla mielenkiinnolla.

Totta töriset että humalikkojen, esmes rattijuoppojen ja kumppaninsa hakkaajien edesottamuksista ja näiden viulujen maksamisesta pitäisikin pitää jöötä ja ininää...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat