Seuraa 
Viestejä5662

Aijaa, mää en tiennykkään että meillä skandinaaveilla ja eurooppalaisillakin on oma orja kortti afrikkalaisia ja muslimeita vastaan.

1500-1800 luvun aikana pohjoisafrikan muslimi jengit merirosvosi välimerta afrikan ja euroopan välillä, mutta myöskin tekivät merirosvouksia syvemmille eurooppaan, kuten englantiin ja jopa skandinaviaan asti.

He keräsivät kaikkea arvotavaraa, sekä raiskasi ja tuhosi rannikkokyliä. Sitten myöskin veivät yli miljoona eurooppalaista orjiksi eteläafrikkaan ja ne joutu tekeen kaikennäkösiä rakennuksia, sitten ne joutu nukkumaan jossakin ihmeen isossa kellarityrmässä jonka ulospääsy estettiin aina sitten nostamalla tikapuut pois. Ne jotka ei tehny töitä, niin kidutettiin ja sitten ne alko tekee töitä. Jotkut niskuroijat ristiinnaulittiin.

Naiset taas vietiin haaremiin seksiorjiksi ja synnytyskoneiksi.

Se oli iso luku siihen aikaan.

Sitten kun eurooppa lopetti taistelun keskenään, niin ne muslimi merirosvot päätyivät merenpohjaan kun niitä alettiin metsästämään. Eli siirtomaalaisuus oli täysin oikeutettua eurooppalaisilta, ja minusta afrikkalaisten pitäisi maksaa meille veroa ja antaa meille niiden rikkauksia siitähyvästä että orjuuttivat meitä. Samaten arabitkin joutaisi maksamaan meille hyvityksenä rikoksistaan ja orjuuttamisestaan.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teräs Puh on tutkinut historiaa,se on hyvä juttu.

Mutta ei kait ne musulmaanit meittii täält Turun puolest
sinne ahrikkaan asti orjiks viene?

Historiasta muistan lukeneeni että Krimin sodan aikaan (?)
suomesta olisi joutunut orjia(?) venäjälle.

Pätkiikö muisti?.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Ihmisiä on orjuutettu puolin ja toisin maaliman sivu, kuitenkin vieläkin joku jaksaa vöyhätä siitä kuinka "meitä nyt niin sorsitaan". Jos korvauksia ruvettaisiin makselemaan, taitaisi jokainen kansa olla velallinen jollekin toiselle. Joten eiköhän unohdeta kaikki korvaushöyhötykset ja yritetä ensin muita keinoja rosvouksen lopettamiseksi.

(Älkää minulta kysykö, mitä. En minä ihan niin fiksu ole. Yhteiskuntajärjestyksen ylläpito lienee se ensimmäinen asia?)

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat