Seuraa 
Viestejä45973

Ensi sunnuntaina on isänpäivä. Miten sitä palstalaisten mielestä olisi mukavinta viettää, noin nimenomaan isää ajatellen?

Entä isänpäivälahjat? Mitä itse annat tai mitä toivoisit saavasi lahjaksi?

Mummo
taas kerran pähkäillen

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (57)

Eikös ne perinteiset isänpäivälahjat ole sukat tai kalsarit? Ehkäpä jopa sukat ja kalsarit!
No ei vaine. Täytyy muistaa, että isäkin on ihminen.

Herkkuaamiainen sänkyyn on ehdoton juttu ja mielellään lisukkeena kuohuviinilasillinen. Onnittelulaulu kuuluu luonollisestikin asiaan ja suudelma kerrran vuodessa on paikallaan. Lahja on valittava tarkoin. Synttärilahjaksi miehelleni viimeksi antama koira oli loistava idea, vaikka itse sanonkin, sillä koirasta on iloa ennen kaikkea minulle itselleni No, onhan se mieskin siitä otuksesta aika otettu... Ehkä nyt voisi harkita lahjaksi sellaista harjattuteräs kuorista jää/viileä/pakastinkaappi- yhdistelmää, voisivat sitten lähettää jälkikäteen laskun miehelleni!

Kuulostaa hyvälle - minun mielestäni

Vien iskälle kortin ja fasun sinistä suklaata. Tiputan ne postiluukusta koska isipappa tiukkaan sävyyn totesi " että prkl meillä mitään vastaanottoa ole, tekstiviesti riittää".

ja minähän en usko.

Jos oikein villiksi aion, annan vielä paketin lenkkimakkaraa lahjan päälle. (inside vitsi meidän perheessä)

Vaari saa sipuliteemakkaraa ja ruisleipää. tämäkin on perheen sisäinen "vanha vitsi":D

T: omantakeinen isänpäivä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lehdissä julkaistaan aina ennen isänpäivää gallupeja, joissa kysytään että mitä isänpäivä ihmisille merkitsee. Yksi haastateltava oli minun isäni ja oikein sain lehdestä lukea, ettei isänpäivä merkitse minun isälleni yhtään mitään. Sen jälkeen en ole mitenkään noteerannut isänpäivää, en osta lahjaa, en soita enkä mene käymään.

En tietääkseni ole kenenkään biologinen isä, sen sijaan noita kasvatti- ja kummilapsia on kertynyt muutama. Omaa isääni olisin tahtonut muistaa käymällä katsomassa, mutta kiireet estävät joten on tyydyttävä puhelinsoittoon. Mitä tähän virtuaali-isyyteeni tulee, en toivo mitään huomionosoituksia, ja arvostan kovasti sitä iltapäivälehdessä mielipiteensä ilmaisseen isän toivetta saada edes kerran kylmä olut aamun ensimmäiseksi juomaksi.

Jospas tänä vuonna askartelisin HK blööstä ja sinapista kakun, jonka tarjoilisin oluttuopin kera Papalle!

Mummo
joka ei osaa leipoa

geena
Lehdissä julkaistaan aina ennen isänpäivää gallupeja, joissa kysytään että mitä isänpäivä ihmisille merkitsee. Yksi haastateltava oli minun isäni ja oikein sain lehdestä lukea, ettei isänpäivä merkitse minun isälleni yhtään mitään. Sen jälkeen en ole mitenkään noteerannut isänpäivää, en osta lahjaa, en soita enkä mene käymään.

Hmm.. Minunkaan isälleni Isänpäivä ei merkitse mitään.
Tämä ei kyllä tarkoita sitä, etteikö hän olisi isä, oikeastaan Isolla Iillä. Hänen mielestään Isänpäivä on kaupallista hömppää eikä tarkoita tällä, etteikö isyys merkitsisi hänelle mitään.

Oikeastaan koko päivä on yhtä tarpeellinen kuin Ystävänpäivä.

Toki muistaminen on OK, mutta muistamatta jättäminen ei välttämättä tarkoita rakkaudettomuutta.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

No käykää ees issäänne kattomassa.
Eikä se pieni nappoleooni ole pahaksi.
Ja ne ijän ikhuiset villasukat, ja kalsarit.
Sitä helskutin sammppakaljaa, ei kannatte isille
ventää, se mennee kuitenki lavuaarhin.
Vaikka mie olen kyllä pojille sanonu, mie
en tuommosija akkamaisija höpötyksiä pahemmin kaipaa.
Saattaa se kuitenki tuntua mukavaltako tulevat.
Na käristyksen mie killa niille raukoille tehen.

Issäinpäivä joo

Meijä Viljo saa kans ne villasuka ja kalsari, ovakki noi mennävuotise jo kovi kulunei ja parsitui, siit hää sitt ilotte kovi paljo ja kaua.
Voi mää käyrä Forssas Alkos ja osta tota Aslakin mainostama konjamiiniki ja iso pullo, kyl hää nii hyvä isä o lapsill ollu ja aviomiäs kans.

Mielenkiintoista!

Onkohan yleisemminkin niin, että isät eivät niin nimikkopäivästänsä perusta, mutta eivät henno sitä sanoa, koska vaimo ja lapset ovat siitä niin hökellyksissään?

Mukuloitten ollessa pieniä isänpäivä oli heille tärkeä, lapsesta on kovin mukavaa olla myös lahjoja antava osapuoli. Tuossa Pappaa aiheesta haastatin, niin hän oli hiukka samaa mieltä kuin muutkin isät. Nyt häntä säälittää pienituloiset opiskelijaMukulat, että haaskaavat häneen vähiä rahojaan.

Oijoi! No, tulevat kyllä syömään porukalla ja se on aina hauskaa.

Mummo
niin tai näin, aina väärinpäin. Makkarakakun taidan kumminkin laittaa

Iskälle...
Varmaan pitää sen autoon ostaa joku pieni tuning-palikka tai sitten joku tietsikkahommeli. Ehkä semmonen usb-tikkumuisti.

Mummo; duunaa semmonen makkara-siili! Tiiätsä, silleen prinssinakkeja lenkkiin pystyyn.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3335
s&s&s
Herkkuaamiainen sänkyyn

Aamun tehdessä muutenkin nousuaan. Kun kersat vielä nukkuu. SE!

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1474

Halaus lapselta ja lapsenlapsilta riittää ihan hyvin, se lämmittää mieltä ja
jos antavat jonkin lahjan niin ilolla otan vastaan olipa se mitä tahansa.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Mummeli
Päiväunet
Iltakävely
Yösyönti
Aamunainti

Prkl mummo, olet elämäni nainen <3
Iltakävelyn vois kylläkin vaihtaa vaikka ilta"ajeluun", mutta muuten naulan kantaan...

Owned
Mummeli
Päiväunet
Iltakävely
Yösyönti
AamunaintiPrkl mummo, olet elämäni nainen <3
Iltakävelyn vois kylläkin vaihtaa vaikka ilta"ajeluun", mutta muuten naulan kantaan...

Ihana Kylläpä Mummon kelpaa ajella

Miepä vielä hiukan palaan tähän, ajankohtaiseen mukavaan aiheeseen.

Ja kyllä, isän luona käydään, tosin käydään muutoinkin kuin vain isänpäivänä, ja jos ei päästä nyt sunnuntaina, suvun päämiestä tavataan kun on sen aika. Ressiä ei oteta.

Paha on miehelle viedä sitä konjakkipulloa. Tai mitään muutakaan, missä on vähänkään mukana törsäyksen makua. Kun mies ei pidä kulutuksesta. Ja kun ei mies ota viinaa, niin ei senkään vuoksi.
Mutta jos villasukat pyöräytän, niin kyllä kelpaa ja vielä kiitellään. Tosin en juuri enää pyöräytä, kun on se kantapää hakusessa. Mutta sellaiset on tullut isällekin tehtyä.

Mies pitää ruusuista. Olenkin vienyt toisinaan äitienpäivänä leikkoja naisille ja isälle juurakon. Päivästä viis, on niin usein hoitanut sitä äidinkin virkaa. Tämän mitenkään viemättä äidiltä arvostusta.
Ruusuista nauttivat kaikki.

Taidetta koteihin.. Sellaista on tullut harrastettua. Isä pitää kovasti, itse tehdystä. Ja tälle linjalle lähdimme tänäkin vuonna. Teimme taulun, jossa on minun ja lasteni jalanjäljet sekä vähän muuta sivussa. Taulun nimi on Onnenpotku.

Ja Onnenpotku se on mennä isän luo, kun ajattelee hänkin kuin Aslak. Jotain on vähän laitettu raukoille. Ei ehken sitä käristystä, mutta jotakin suussa sulavaa.. ja tietenkin miehen itsensä tekemää.

Vaikka ne Isät sanovatkin:" Ja minähän en isänpäivillä mitään tee!" Ovat ne sisimmässään mielessään, iloisia ja onnellisia, kun lapset kuitenkin tulevat sen juttunsa kanssa käymään. Ne on tehneet sitä ja laittaneet siihen omia tärkeitä asioitaan. Sanon omasta kokemuksesta käydessäni isäni luona, kun hän vielä eli. Nyt olen itse isä ja " Ei mulle tarvii mitään hömpötyksiä järjestää. Kaupallisuus on pilannut nää jutut" Kuitenkin sitä odottaa, että lapset muistais. Ja muistaahan ne muutenkin. Ei sitä ole isä vaan yhtenä päivänä vuodessa. Sitä pitää olla isä koko ajan. 365 päivää vuodessa.

No juu.. Varmasti moni odottaa..

Mutta minun isä odottaa, että otan hänen puheensa todesta.
Hän ei oikeasti tykkää kuluttamisesta.
Rakkaudesta hänkin pitää, ja sen osoituksista..

On vain siis keksittävä toisen hyvän lahjaidean tilalle toinen hyvä vaihtoehto.
Ja on niin monta tapaa kertoa se rakkaus. Jokaiselle kyllä löytyy omansa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat