Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Nyt kun ateistitkin jo tekevät lähetystyötä, ei tule unohtaa muitakaan liikkeitä. Sieluille on kova kysyntä!

http://crap.fi/archive/393.jpg

Millaisia muita mainoksia ja lehdyköitä olette nähneet? Jotenkin tuo edellinen painii melkein samassa kategoriassa kuin itse henk.koht. kirjeessä kotiini saamani vihkonen jossa Jeesus julistaa tulevansa tappamaan kaikki homot ja avoliittolaiset.

Onko sittenkin niin että suurin osa lähetystyötä tekevistä katsomuksellisista liikkeistä ei suinkaan tarjoa iloisia ja kivoja asioita, vaan tulta ja tulikiveä niille joita uskonnollisen värväyksen kohderyhmän jäsenet pitävät vihollisinaan?

Täten voinee siis päätellä että otollisin kohderyhmä erilaisille katsomuksille, lahkoille sun muille on katkerien, kaunaisten, negatiivisten ja muuten vain vittuuntuneiden ihmisten synkkä joukko?

Kommentit (2)

Jehovan todistajia on toisinaan käynyt ovella, muita en ole nähnyt.
Olet kyllä oikeassa, käännytys ei tarjoa pelkkää miellyttävyyttä.
Jokainen pyhä kirjahan väittää vääräuskoisten joutuvan helvettiin.
Osittain totta, mutta myös muunlaiset ihmiset kokevat kääntymyksen. Täysin normaalit ihmiset vaikuttavat äkkiä aivopestyiltä, muutos on uskomaton.

Näistä käännytys- ja lähetysjutuista saa tosi helposti sellaisen kuvan että perusihminen on kostonhimoinen pikku perkele joka oikein kyttää kieli pitkällä että hänen "vihollisensa" saisivat tuta mistä se kana pissii sitten kun tulee tuomiopäivä ja juuri kyseiselle lahkolle tyypillinen sankarien sankari ja sortajien sortaja lähtee laukkaamaan ympäri maailmaa miekkaa heilutellen.

Minusta se on kovin vanhanaikaista. Paljon hauskempi Jeesus, kuningas Artturi, Kalki Avatara, Mairea ja mitä näitä onkaan olisi sellainen tyyppi joka opettaisi tultuaan kaikki kilteiksi kädestä pitäen, eikä alkaisi rääkätä ketään. Vähän kuin MäkKaiveri parhaina päivinään kun ei juurikaan hillunut pyssyn kanssa ja jos tuli turpaan vedettyä, ravisteli kättään irvistellen kun oli nyrkkiin sattunut.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat