Seuraa 
Viestejä45973

On noissa Israel-ketjuissa ihmetyttänyt, kuinka jotkut jaksavat puolustaa Israelia, tapahtui mitä tapahtui. Minua kiinnostaakin ihmisten motiivit puolustaa Israelia, siksi äänestys.

Sivut

Kommentit (64)

Miksi ei? Jokaisella maalla on oikeus puolustautua erilaisia uhkia vastaan. Näin Israel on tehnytkin sinnikkäästi holokaustin jälkeen, kuten mm. terroristeja ja ympärillään olevia vihamielisiä muslimivaltioita vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jopa U-Maija Apu-Hanna on julkisuudessa todennut että Lähi-Idän kriisin suurin taustatekijä ei ole Israelin valtion luonne sinänsä vaan ympäröivien arabimaiden epädemokraattisuus.

Periaatteessa Israelia voisi verrata 1920- ja 1930-luvun Suomeen, jota uhkasi sen vieressä röhjöttänyt imperialistinen roistovaltio Neuvostoliitto. Miten eräs Euroopan demokraattisinpia valtioita olisi voinut kääntää vain toisen poskensa tuollaiselle terroristivaltiolle, joka jo vuonna 1924 oli tehnyt strategisen suunnitelman tsaarin-Venäjästä irrottautuneiden maiden - ml. Suomen - valtaamisen ja liittämisen takaisin "emämaahan"?

Arabit eivät ole koskaan todellisuudessa luopuneet tavoitteestaan pyyhkäistä Israelin valtio pois maailmankartalta. Israelissa tämä tiedetään hyvin. Ainoastaan lännen hyväuskoiset hyödylliset idiootit eivät millään vain tahdo tätä käsittää. Aivan yhtä suurella oikeudelle kuin Suomi puolusti menestyksellisesti demokratiaansa ja valtiollista suvereeniteettiään itäistä roistovaltiota vastaan, yhtä suurella oikeutuksella Israel puolustautuu arabien ehtymätöntä tavoitetta - Israelin valtion pyyhkimistä kartalta - vastaan.

Se että Israel on nyt sotilaallisesti ylivoimainen arabeja vastaan ja että se rusikoi siten kovalla kädellä arabeja ei muuta asiankuvaa. Ylivoima synnyttää asetelman - varsinkin kun terroristeja valmistetaan teollisesti ja heistä tehdään marttyyrejä. Arabien tavoitteet eivät muutu, ei ainakaan niin kauan kuin elämänohjeet otetaan tunkkaisesta Koraanista ja Jumalan tehtävät itselleen ottaneiden hourailijoiden julistuksesta.

Demokratian ja Yksinvallan välillä on aina kitkaa - aina!

ralf64

Periaatteessa Israelia voisi verrata 1920- ja 1930-luvun Suomeen, jota uhkasi sen vieressä röhjöttänyt imperialistinen roistovaltio Neuvostoliitto.


Ja minä kun luulin, että 1920- ja 1930-luvun Suomessa kommunistit olivat joko maan alla (sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti) tai vankilassa, kommunistinen puolue oli kielletty ja IKL:n ja Lapuan liikkeen fasistit hilluivat kyydittäen ja muiluttaen suomalaisia, kunnes Neuvostoliittolaiset tulivat vapauttamaan heidät fasistien ja kapitalistien ikeestä. SKP sallittiin 1945, samalla kun IKL ja muut natsipuolueet kiellettiin.

1920-luvun SKP ei ollut mikään muu kuin imperialistisen roistovaltio Neuvostoliiton viides kolonna. Kun kommunistinen puolue Suomessa lakkautettiin niin sen hyväksyi ylivoimainen enemmistö suomalaisista.

Nykyisin kommunismi on kriminalisoitu mm. Tsekin Tasavallassa, joka on EU:n jäsenvaltio ja eurooppalaisen sivistyksen ja demokratian vankka puolustaja.

ralf64

Nykyisin kommunismi on kriminalisoitu mm. Tsekin Tasavallassa, joka on EU:n jäsenvaltio ja eurooppalaisen sivistyksen ja demokratian vankka puolustaja.

Totalitarismi, sensuuri ja kiellot ovat siis Tsekeissä kääntäneet kelkkansa 180 astetta. Tsekit ovat EU:ssa USA:n kätyri ja Euroopan petturi, koska ovat ottamassa alueelleen USA:n ohjuspuolustusjärjestelmän.

On eri asia liittoutua vapaaehtoisesti kuin pakotettuna.

Pakosta kertoo Varsovan liiton hyökkäys Prahaan 1968.

25 divisioonaa eli vajaa puoli miljoonaa miestä, 5000 tankkia.

Ensimmäiset miehitysjoukot (erikoisjoukot Moskovasta) tuli siviilivaatteissa, eli rikkoivat Geneven sopimusta. Vankilaan heitettiin jokainen demokratiaa kannattanut.

Sama olisi ollut Suomen kohtalo Varsovan liitossa, jos edes kourallinen ihmisiä olisi halunnut muutosta.

Tässäpä taas näkökantaa:

http://tinyurl.com/cm7y7j

"Israeli Professor:’We Could Destroy All European Capitals’

— An Israeli professor and military historian hinted that Israel could avenge the holocaust by annihilating millions of Germans and other Europeans.

Speaking during an interview which was published in Jerusalem Friday, Professor Martin Van Crevel said Israel had the capability of hitting most European capitals with nuclear weapons.

“We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets of our air force.”

Creveld, a professor of military history at the Hebrew University in Jerusalem, pointed out that “collective deportation” was Israel’s only meaningful strategy towards the Palestinian people.

“The Palestinians should all be deported. The people who strive for this (the Israeli government) are waiting only for the right man and the right time. Two years ago, only 7 or 8 per cent of Israelis were of the opinion that this would be the best solution, two months ago it was 33 per cent, and now, according to a Gallup poll, the figure is 44 percent.”

Creveld said he was sure that Israeli Prime Minister Ariel Sharon wanted to deport the Palestinians.

“I think it’s quite possible that he wants to do that. He wants to escalate the conflict. He knows that nothing else we do will succeed.”"

Moses Leone
On noissa Israel-ketjuissa ihmetyttänyt, kuinka jotkut jaksavat puolustaa Israelia, tapahtui mitä tapahtui. Minua kiinnostaakin ihmisten motiivit puolustaa Israelia, siksi äänestys.Entä jos vaihtaisi sanan Israel tilalle sanan Hamas? Muuttuisiko mikään?

Jos on käynyt sekä Israelissa, että naapuri valtioissa, ei liene ihmetys
miksi puolustaa Israelia.
Elintasoero on melkoinen, vaikka luonnonvararoja on naapurimailla
enemmän mm. öljyä.
Syy kaikkeen on takaperoinen uskonto arabimaissa. Siksikin puolustan
Israelia.

NewWorldOrder
Jos on käynyt sekä Israelissa, että naapuri valtioissa, ei liene ihmetys
miksi puolustaa Israelia.
Elintasoero on melkoinen, vaikka luonnonvararoja on naapurimailla
enemmän mm. öljyä.
Syy kaikkeen on takaperoinen uskonto arabimaissa. Siksikin puolustan
Israelia.

Varmasti puolustaisit jonkun mafiapomon luona käytyäsi myös häntä, koska mafiapomoilla tuppaa olemaan korkea elintaso. Korkea elintasohan on sinulle tärkeintä, eikä esimerkiksi se miten se on hankittu.

Olin vähän aikaa sitten kyläilemässä vanhan ja hieman höperön uskovaisen tätini luona, joka ruokapöydässä porsaankyljyksiä nauttiessamme kysyi, "miten hän voisi nyt tukea valittua kansaa näinä vaikeina aikoina".

Ehdotin, että kyllä ruoka aina kelpaa; lähettää sinne sianlihaa vaikka säilykkeinä. Hän ilahtui ehdotuksestani kovasti. Villasukkia hän on jo ennestään lähettänyt sinne paljon.

Taikauskohan se puolustamisen syy tietenkin on, kuten edellä hyvin tulikin esille.

Ancient astronaut -teorian fanittajana voisin sitchiniläisittäin teoretisoida että lähi-idän alueen konfliktit periytyvät keskenään rähisseiltä "jumalilta". Erityisesti avaruuslentoihin liittyneet tukikohdat, lennonjohtotornien paikat ynnä muut tällaiset nauttivat kulttistatusta josta on sitten sikissyt uskonnollisia harhoja taivaallisesta Jerusalemista jne. (Zecharia Sitchin kirjoissaan huomauttaa ettei Jerusalemin sijainnissa ole mitään erityistä järkeä koska alue on vaikeaa ja juomaveden hankinta vaikeaa ja öpaut kaikki on niin vaikeaa, ettei paikalla ollutkaan mitään muuta merkitystä kuin tuo lennonjohdollinen, plus Jahve-avaruusmiehen lentokoneen tallina toimiminen - ns. "kaikkein pyhin" Salomonin temppelissä.)

En ole kuitenkaan vieläkään päättänyt olen kiinnostuneempi avaruusäijistä vai Atlantiksesta. Kumpikin teoria on kiihottava, joten jääköön lopullinen päätös tekemättä: uskoako että täällä hiihteli toisen maailman asukkaita vai uskoako että täällä juoksenteli vain jonkinlaista katastrofia edeltäneen muinaisen ihmiskulttuurin jälkeenjääneitä pakolaisia...

Pubi
Olin vähän aikaa sitten kyläilemässä vanhan ja hieman höperön uskovaisen tätini luona, joka ruokapöydässä porsaankyljyksiä nauttiessamme kysyi, "miten hän voisi nyt tukea valittua kansaa näinä vaikeina aikoina".

Ehdotin, että kyllä ruoka aina kelpaa; lähettää sinne sianlihaa vaikka säilykkeinä. Hän ilahtui ehdotuksestani kovasti. Villasukkia hän on jo ennestään lähettänyt sinne paljon.


Sano että lähettää Jouluna koko kinkun.

Minä varoitan niitä jotka käyvät Jumalan valittua kansaa vastaan. Jumala ei jätä sitä rankaisematta!
Ehdottaisinkin että antaisitte Jumalanne hoitaa tämän kostamisen. Taitaa olla paljon kostettavaa kun on tämäkin tapaus pitänyt ottaa itse hoidettavaksi?
Alan muuten ymmärtää tuota logiikkaa hiljalleen, jenkithän ovat siis tuo teidän jumalanne koston välikappale maan päällä? Hehän taisivat Hitlerinkin työn keskeyttää. Ja siis teidän jumalanne on heille tämän "maailman poliisin" tittelin antanut. Voisin sanoa että huonosti tuo jumalanne hommiaan on hoitanut viime vuosikymmet..

Alarik

Voisin sanoa että huonosti tuo jumalanne hommiaan on hoitanut viime vuosikymmet..Ilmeisesti tarkoitat Holocaustia?
Raamatussa kerrotaan kuinka juutalaiset saavat palata takaisin siihen maahan josta heidät karkoitettiin, mutta ennen paluuta Jumala rankaisee heitä ankarasti:
14 Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta',
15 vaan: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut'. Sillä minä palautan heidät heidän omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä.
16 Katso, minä käsken tulemaan monta kalastajaa, sanoo Herra, ja ne heitä kalastavat, ja sen jälkeen minä käsken tulemaan monta metsästäjää, ja ne heitä metsästävät kaikilta vuorilta ja kaikilta kukkuloilta ja kallioiden rotkoista.
17 Sillä minun silmäni tarkkaavat kaikkia heidän teitänsä, ne eivät ole minulta salassa, eikä heidän rikoksensa ole kätketty minun silmäini edestä.
18 Ja minä kostan ensin kaksinkertaisesti heidän rikoksensa ja syntinsä, koska he ovat saastuttaneet minun maani iljetystensä raadoilla ja täyttäneet minun perintöosani kauhistuksillansa."


Raamattu ei käsittele juutalaisia lempeästi vaan kirjoittaa heistä erittäinkin kärkevästi, syyttäen jopa että kaikki paha on lähtöisin heistä.
Näin Raamattu:

15 Juutalaiset ovat surmanneet sekä Herran Jeesuksen että profeetat, ja he ovat vainonneet meitäkin. He ovat Jumalan mieltä vastaan ja kaikkien ihmisten vihollisia
33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt! Miten te voisitte välttää kadotustuomion?
34 "Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia. Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen.
35 Näin te tulette syypäiksi kaikkeen viattomaan vereen, joka maan päällä on vuodatettu
Vaikka Raamatussa kerrotaan että juutalaiset ovat Herran kansa, niin se ei tarkoita että he (juutalaiset) toimisivat aina oikein vaan päinvastoin jos Raamattua on uskominen.
Mutta koska he ovat Herran kansa niin ainoastaan Jumalalla on oikeus kurittaa heitä, mutta jos joku muu sitä tekee niin Jumala on tuhova hänet.

Crash
Ei ollu humanitäärisiä perusteita?

Laita sitten rasti kohtaan "huvikseni", "kiusallani" tai "muuten vain". Ei kai kukaan tosissaan usko, että se on israelilaiset joilla on jotain humanitäärisiä vaikeuksia. Eipä taida olla kovinkaan monta israelilaista pakolaista tai turvapaikan hakijaa. Kehitysavunkin ainakin Suomi on lopettanut Israelille tarpeettomana. USA tosin maksaa vieläkin Israelille kehitysapua.

Vierailija

En puolusta kumpaakaan puolta kiistassa, mutta näkisin mieleläni Israelia ympäröivät arabimaat demokraattisina valtioina, silloin tietäisin mitä näiden maiden kansat todella haluavat Lähi-Idässä tapahtuvan. Nyt alueella on jonkinlainen monipuoluejärjestelmä ja tasavalta vain Eqyptissä. Monissa arabimaissa ihmisarvot ovat kortilla ja koskevat silloinkin vain islamiuskoisia. Ehkä demokratialla ei olekaan mitään itseisarvoa, eikä länsimaiden tulisi asialla metelöidä, vaan hyväksyä diktatuurit ideologialtaan tasavertaisina länsimaiden ja Israelin omaksumien arvojen kanssa? Lopetetaan demokratialla metelöinti, diktatuuri on ihan hyvä asia, vai mitä Mooses

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat