Seuraa 
Viestejä45973

http://en.wikipedia.org/wiki/Pocket_Ref

Noinkohan tästä Myytinmurtajat-porukan pikku sudenpentujen käsikirjasta olisi paljoakaan iloa eurooppalaiselle tahi suomalaiselle? Onko kukaan päässyt tutkimaan ko. kirjaa, ja jos on, niin onko se lähinnä amerikkalaista tietoutta (tahtoo sanoa pääasiassa: mittoja!) täynnään?

Olen aina ollut lääpälläni kirjoihin jossa on "kaikki" ja olisi todella mielenkiintoista tuollainenkin omistaa, jos siitä mitään oikeaa hyötyä on.

Kommentit (2)

Mitat ovat varmaan jalkoina ja paunoina, mutta Suomestakin löytyy oma "pieni musta kirja" eli Hjalmar Strömin "teknisiä taulukoita" vuodelta 1932. Viimeisin painos (12.p) otettu vuonna 1986.

Unohdinkin jo koko aloitukseni.

Ihan mielenkiinnosta sitten tilasin sen Pocket Ref'in, ja onhan siinä (onneksi) kaikenlaisia yleispäteviä taulukoita ja eurooppalaisiakin mittoja (SI-järjestelmän mukaisia, siis jos nimikkeen oikein muistan). Aika paljon kyllä sitä Amerikan humppaakin kyllä.

Eurooppalaisempi Pelle Pelottoman tai Sudenpentujen käsikirja olisi tietysti ihan kiva kyllä. Mutta "onneksi on laajakaista", jos jotain infoa tarvitsee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat