Seuraa 
Viestejä45973

Älä anna lapselle kummallista nimeä. Älä myöskään anna lapselle sellaista yleistä nimeä, jonka historiassa on ollut julmia kantajia.

Esimerkiksi Mikael-nimiset eivät herin joudu pahoille teille, koska Mikael on Arkki-enkelin nimi, kun taasen Muhammedeista tulee herkemmin naisten vihaajia ja lasten raiskaajia, koska Muhammed "meni" naimisiin seitsen-vuotiaan lapsen kanssa.

Tästä huomataan, että juutalaisuudessa ja kristinuskossa ihmiset ovat turvatuimpia kuin muslimit, koska länsimaalaiseen nimistöön kuuluu paljon enkeleitä ja jumalan poikia; ei ole oikein syyttää mohammedeja, koska hehän vain tekevät sitä, mitä esi-isänsäkin, joka on heille yhtä luonnollista, mitä mikael-nimiset myös tekevät nimensä tähden.

HS; Tutkimus: Ivan (Iivana Julma) ajautuu rikollisille teille helpommin kuin (arkkienkeli) Michael:
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tut ... 5243137920

Monesti vanhemmat vain kerjäävät huomiota -- antamalla lapsilleen älyttömiä nimiä. Sellainen on lapsen pahoinpitelyä!
Iltasanomat: Adolf Hitler, pikkupoika New Jerseystä:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1626535

HS;3-vuotias Adolf Hitler jäi ilman nimikkokakkua:
http://www.hs.fi/keskustelu/3-vuotias+A ... ID=2769719

Sivut

Kommentit (61)

Jokainen tietää että millaisia ovat Jukat.

Hiustyyli näyttää kotiparturilta, vaatteet on halpaa ja tyylitöntä, kova ottamaan viinaa jne.

Kun törmäät uuteen Jukkaan, niin sinä kohtelet häntä kuin tuntemaasi Jukan stereotyyppiä. Kun kaikki tekee näin vuosien ajan, niin Jukasta tulee "kuin kaikki Jukat".

Terot on erilaisia. Yleensä ohutsankaiset silmälasit, hymy herkemmässä ja paljon positiivisempia kuin Jukat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jossakin elokuvassa oli kohtaus, missä latino/musta sanoi että "jos sinulta toistuvasti kysytään että olisko huumeita myytävänä, niin eräänä päivänä sitten myyt niitä"

Olisko ollut Traffic tms.

Suhtautumisemme tiettyihin nimiin, ammatteihin, maakuntiin yms tekee heistä semmoisia kuin heidän esi-isänsä ehkä olivat jo 100 vuotta sitten.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
tabula rasa
Unelma Sirpa-Leena ja Jalo Voitto, sisarukset.Noita löytyi joskus pitkä lista netistä. Oikeastaan tuo ensimmäinen ehdottamasi kuuluu: Unelma Aina Sirpa-Leena. Suomessa kun saa antaa kolme etunimeä. Sittenhän ne voi vielä yhdistää sukunimeen. "My name is Sue" , ei sitten kovinkaan pahalta suomenkielessä kuulosta.

Lierikki Riikonen

Olis selkeempää kun ihmiset ruvettais numeroimaan.

Siinäkin sitten kävis kuitenkin niin että numero se ja se, vaikka 666666 olis psykopaatti ja kaikki 66, 666, 6666, jne. leimautuis pahiksiks.

Sitten jos jonkun tunnus olis 69 niin koulukiusaaminen olis taattua.

Oikeestihan se "pahennus" asuu muitten päissä kuin kyseisen tunnuksen kantajan mutta niinhän se tässä elämässä meneepi että olemme toinen toistemme assosiaatioita ja realismista ei kait niin aina väliä.
Että siksälis kait tässä aloituksessa on tolkun häivä?
Ihan sama miten ihmiset koittaa souvata. Osa siitä saadaan pilalle vaikka väkisin.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

En nyt tiedä tuosta pahentaako nimi miestä, mutta vanhemmat saisivat tosissaan miettiä mitä nimiä jälkikasvulleen antavat. Pahin tähän mennessä kuulemani on Nenna Nanette (anteeksi vaan jos on sukulaisenne tms.) Lapsi kuullostaa joltain puhevikaiselta aina itseään esitellessään!

Veljeni nimi on Jukka...

Hämmentää.

Barbaari
Barak Obama Hussein...

Hussein ei kuitenkaan ole muslimi-nimi, vaan ihan yleinen arabialainen nimitys.

Ne, jotka pitivät B. Obamaa muslimina siksi, että hänen toinen etunimensä on Hussein, eivät ansaitsisi tällaista vastausta, mutta olkoon nyt tämä kerta, kunhan ei tavaksi käy

Lektu-Elli
Jokainen tietää että millaisia ovat Jukat.

Hiustyyli näyttää kotiparturilta, vaatteet on halpaa ja tyylitöntä, kova ottamaan viinaa jne.

Kun törmäät uuteen Jukkaan, niin sinä kohtelet häntä kuin tuntemaasi Jukan stereotyyppiä. Kun kaikki tekee näin vuosien ajan, niin Jukasta tulee "kuin kaikki Jukat".

Terot on erilaisia. Yleensä ohutsankaiset silmälasit, hymy herkemmässä ja paljon positiivisempia kuin Jukat.


Et siis ole tavannut yhtään Jukkaa

Tero = lobotomialeikkauksen läpikäynyt Jukka (eli VARMASTI hymyilee aina...), CS:n terroristi (slangi)

Elli = Teron naispuolinen vaste tai muuten epämiellyttävä, pahalle haiseva lesbo

Mika = MIKÄ...?

Minna = Cunt..

(Lähde : wikipedia...)

lierik
tabula rasa
Unelma Sirpa-Leena ja Jalo Voitto, sisarukset.

Noita löytyi joskus pitkä lista netistä. Oikeastaan tuo ensimmäinen ehdottamasi kuuluu: Unelma Aina Sirpa-Leena. Suomessa kun saa antaa kolme etunimeä. Sittenhän ne voi vielä yhdistää sukunimeen. "My name is Sue" , ei sitten kovinkaan pahalta suomenkielessä kuulosta.
Ei ollut Ainaa tämän tytön nimessä. Kyseessä ei ollut urbaanilegenda netistä vaan todelliset sisarukset. Poika oli minun kanssani samalla luokalla ja tyttö oli pari vuotta vanhempi.

Vatkain
En nyt tiedä tuosta pahentaako nimi miestä, mutta vanhemmat saisivat tosissaan miettiä mitä nimiä jälkikasvulleen antavat. Pahin tähän mennessä kuulemani on Nenna Nanette (anteeksi vaan jos on sukulaisenne tms.) Lapsi kuullostaa joltain puhevikaiselta aina itseään esitellessään!Vanhempi versio olis voinut olla Enna Anette.

Toki normikansalaisten mielestä vain kaikki normaali kuulostaa soveliaalta ja kaikki muu on epänormaalia.

Käytännössä on kuitenkin niin, että nämä assosiaatiohommelit ei ihan jos ollenkaan reaalisti käy yksiin olevan kanssa. (Siks en oikein tajua miks tällainen ketju ei oo vapaan sanan puolella kun aloitus on idealtaan kristittyjä ylistävä. Olevinaan kait sarkasmia? Ja hyvinkin vitsikästä, .. jäänee arvoitukseksi?)

Ele Alenius ja Aale Tynni, siinäkin pari mieleen putkahtanutta nimeä, joista ei ole kait sen enempää haittaa ollut kantajilleen kuin esmes. Matti Salmiselle, Ville Virtaselle, Kalle Jokiselle, Unto Lahtiselle, Sakari Niemiselle, Kari Ojaselle, Paavo Puroselle..

Joku sheikki Hussein, joka istuu öljyhanan päällä on eri asemassa kuin kerjäläis Hussein, jonka kotimaa on kansainvälisesti saarrettu ja leipä on loppu.

Nälkä on sen ilmiön nimi, joka voi tulla kylään pyytämättä.
Tyhmä on toinen joka ei koputa ollenkaan, ahkera kuokkimaan, vie vaikka siemenperunat ja tuhkat pesästä.

250585
Seuraa 
Viestejä621

Pasi Anssi. Konsta Aapeli on kyllä aika hupaisa. Eräs suomalainen olympiaedustaja oli sukunimeltään "Kiero". Ei tainnut jäädä dopingista kiinni.

Ei kait tuo vain miehiin päde. Muistan kun ylä-asteella oli eräs Kati. Poltteli tupakkaa ruotsin tunnilla, huoritteli opettajaa, laittoi valot pois päältä jne. Ihan mahdoton tapaus. Kerran asuin erään Katin kanssa ja hän oli aivan hermoraunio. Pyysi se tosin pari vuotta eron jälkeemme anteeksi minulta käytöstään mutta kovin pahansisuinen oli tuolloin. Semmoisia ne Katit..

Tuskinpa tuo Adolf Hitler nousee diktaattorin asemaan ja/tai aiheuttaa kansanmurhaa.

Jotain nokkelaa.

Entäs Jouko? Joukossahan se tyhmyys tiivistyy! Joukot, varsinkin väkijoukot ja voimakkaat yksilöjoukotkin, voi olla agressiivisia juoppohulluja, jotka raiskaa naisensa ja jättää lapsensakin heitteille.

Tyhmepi vois luulla että johtuu nimestä.

Joukahaisesta kait vääntyy Jouko nimi? Väinö olis sitten ikäänkuin aina isompi ja mahtavampi, vaino Väinämöinen.. alunalkujaan kaikki on kuitenkin lähtenyt liikkeelle vaimosta, josta on vääntynyt onomatopoeettisten vaiheiden kautta uusia ja uusia assoisoaatioita ja puhuttu kieli on toisaalta aina riippuvaista siitä millaisella äänenpainolla, ilmellä, eleillä, jne. sitä puhutaan.

Onneks joukossa voi tiivistyä myös viisaus!

Voi nimestä olla myös yllättävää haittaa.

Muistan kun 1995 kutsunnoissa Helsingin Kalliossa huudettiin yksitellen paikallaolijoita takahuoneeseen "kuulusteluun", eli lautakunnan eteen esittämään mielipidettään minne pitäisi armeijaan mennä. Porukkaa oli pirusti ja eikä ollut mitään muuta tekemistä kuin kuunnella tyyppien nimiä.

Sitten huudettiin seuraavaksi :"Muranen, Mika" joka aiheutti välittömän naurun koko auditoriolta. Meni kaveri aika punaisena salin eteen ja sieltä takahuoneeseen. Nuoremmille tai huonomuistisille tiedoksi, että eräs toinen Mika Muranen oli juuri edellisenä vuotena kunnostaunut PV:n palveluksessa "erinomaisesti".

Ei siinä nimessä antaessa ollut mitään vikaa.. Eikä varmaan enää nykyäänkään, kun tuosta on niin pitkä aika.

Jägermeister
Seuraa 
Viestejä1013

Anna Mäki, pysyy helposti piikasena jos heti aluksi toteaa aina, että mäenanna.

Anua en kanssa antaisi tyttärelleni nimeksi jos Saukko olisin.

Riipinen Miina on kanssa kynällä kirjoitettuna riskaabeli jos jää ii:n pilkut vaikka pois.

Naisten nimiä taisivat olla mutta olkoon.

---

Jägermeister
Anna Mäki, pysyy helposti piikasena jos heti aluksi toteaa aina, että mäenanna.johon Usko Kylmänen vastaa, että kylmäsen usko...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat