Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009013 ... 9_uu.shtml

6 kuukautta ehdollista vankeutta siitä, että pahoinpiteli lastaan 2 vuoden ajan.
Moneksi vuodeksi saisi tuollaiset sadistit pistää lukkojen taakse.

Porvoon kirkon polttaja taas sai 6 vuotta vankeutta, vaikka kukaan ei edes loukkaantunut.
Yksi kirkko on siis n. 12 kertaa arvokkaampi kuin puolustuskyvytön lapsi...

Sivut

Kommentit (26)

Jos olisi tuullut eri suunnasta, niin sadat olisivat kuolleet. Puu-Porvoon kadut on kapeita ja talot puuta.

20 vuotta linnaa olisi sopiva, mutta 6v on parempi kuin ei mitään.

Eiköhän tännekin joku tule kohta kertomaan, että tämäkin oli vain pahojen sosiaalityöntekijöiden syytä ja että vanhemmissa ei ikinä ole mitään vikaa.

Tällaisia tapauksia varten kuolemantuomio toimisi hyvin varoittavana esimerkkinä. Porvoon kirkkoja ei noin vain rakenneta uudestaan.

tiäremiäs

Suomessa nykyään ihmiset on valitota varten eikä valtio ihmisiä varten.

Pelkäänpä, että tähän suuntaan ollaan menossa.

Valtio pyörii rahalla, mutta ihmiset tuottavat vain vähän rahaa per nenä, etenkin köyhät ihmiset. Yritykset, säätiöt ja järjestöt sen sijaan tuottavat paljon rahaa tai vaihtoehtoisesti pitävät ihmiset tyytyväisinä ilmaiseksi. Niiden etuja siis ajetaan.
Tuloksena on näitä perin outoja tuomioita ja epälakeja, joita kukaan ei koe noudattamisen arvoisiksi. Uusi tekijänoikeuslaki on malliesimerkki.

Kirkko on rakennus. Se ei kärsi eikä koe vääryyttä, vaikka joku sen polttaisi. Ainoina kärsimyksinä on kirkossa käyneiden harmitus. Mutta kas, kirkon korjaaminen on kallista.

SamBody
Seuraa 
Viestejä6267
Liittynyt3.5.2008
tiäremiäs
Porvoon tuomiokirkkoja on vain yksi ja lapsia kasvaa lisääkin.
Eli ihan suhteessa järjellä ajateltu tuomio.
Suomessa nykyään ihmiset on valitota varten eikä valtio ihmisiä varten.Think global. Mielikuvitusolentojen palvontapaikkoja on maailma väärällään, suomalaisia lapsia on niihin nähden vähän!

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Nythän on niin että kun ihmiset tekevät pahojaan, niin taustalla on kuulema aina vaikea lapsuus. Tämän vuoksi heitä tulee sitten ilmeisesti ymmärtää...

Erinomaisen vaikea ymmärtää vain on että miksi vaikean lapsuuden eläneellä on oikeus ja ylipäätään minkäänlaista häpyä eli munaa eli kehtausta järjestää omalle lapselleen vaikea lapsuus. Jos on niin prkl vaikeaa ollut lapsena, niin olisiko mitenkään voinut jättää ne omat lapset tekemättä, vai pitääkö niitä oikein vartavasten tehdä että pääsee niitä rökittämään ja käyttämään nyrkkeilysäkkeinä että saa niitä omia raivotilojaan purettua?

Jokainen lapseen kajonnut pitäisi välittömästi vähintäänkin steriloida, ettei ainakaan enää uusia uhreja maailman tuota.

Eikä tarvitse sitten alkaa saivarrella jostain rankaisemisesta ja sen sellaisesta. Puhuin nyt väkivallasta.

Mitä rahaan tulee, niin varmaankin jossakin vaiheessa rahalla voi ostaa vaikka kakaroita hakattavakseen, eikä kukaan lotkauta asialle korvaansakaan. On se niin pyhää se raha ja omistaminen.

Mei long
tiäremiäs

Suomessa nykyään ihmiset on valitota varten eikä valtio ihmisiä varten.

Pelkäänpä, että tähän suuntaan ollaan menossa.

Valtio pyörii rahalla, mutta ihmiset tuottavat vain vähän rahaa per nenä, etenkin köyhät ihmiset. Yritykset, säätiöt ja järjestöt sen sijaan tuottavat paljon rahaa tai vaihtoehtoisesti pitävät ihmiset tyytyväisinä ilmaiseksi. Niiden etuja siis ajetaan.
Tuloksena on näitä perin outoja tuomioita ja epälakeja, joita kukaan ei koe noudattamisen arvoisiksi. Uusi tekijänoikeuslaki on malliesimerkki...
Auto-onnettomuudessa lasketaan vakuutusyhtiöiden etu ja yhteiskunnan kustannukset sen sijaan, että pengottaisiin perin pohjin kumpi kolarikuskeista on todellinen syypää.

Olen samaa mieltä. Minusta Suomessa tietyistä rikoksista annettavat tuomiot ovat liian vähäisiä ja toisista taas liian ankaria. Suhteellisuudentaju tuosta touhusta on mielestäni unohtunut.

Esim. huumausainerikoksesta voi saada samanlaisen tuomion, kuin tuosta sairaasta teosta. Olisi syytä lainlaatijoiden hieman tarkentaa työtään.

Otetaan esimerkki epäoikeudesta:

-katsastettu, mutta jarruvikainen auto on lain mukaan ok

-katsastamaton, mutta täysin tiptop auto saa helkkarin isot sakot

Katsastamattoman auton kuntoa ei vaivauduta edes testaamaan ratsiassa, ihan kuin kunnolla ei olisi väliä. Valtaosa katsastamattomista on vain unohdettu katsastaa.

Tähän pitää saada muutos välittömästi.

Vai erikoisia? Mihin verrattuna?
Jos väitätte niiden olevan epäoikeudenmukaisia, teidän on ensin määriteltävä oikeudenmukaisuus.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Liittynyt9.10.2008

Kadunmiesten on tapana vaatia kovempia rangaistuksia rikoksesta kuin rikoksesta.

Mutta kertokaahan, mitä nyt menetettiin kun ei saatu näitä "sadisteja" lukkojen taakse? Rikoksen uusiminen ei ainakaan näytä kovin todennäköiseltä kun mukula saatiin korjattua turvaan. Kuinka todennäköisenä pidätte sitä, että pitkä rangaistus olisi tässä tapauksessa toiminut varoituksena ja pitänyt jonkun lapsenhakkaajan remmikäden aisoissa? Entä mitä lisäarvoa olisi tuonut rikoksen uhrin elämään se, että äippä on lusimassa? Olisiko enemmän kavereita ja koulussa kivempaa?

We're all mad here.

Lothar
Suomessa annettavat tuomiot erikoisiaJep! Sanotaan, että murha ei vanhene koskaan, mutta saivatko vuoden 1918 lahtarit koskaan tuomioita? Eivät saaneet.Mistä alkaen voittajia on tuomittu mistään?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat