Seuraa 
Viestejä13176

Taitaa teollisuus karata pois tämän laman aikana.

Mitenkä sitten käy jos ei yrityksen panosta automaatioon ja vientiteollisuus tuhoutuu.

Yleensä jos ei kukaaan sano asiasta mitää, niin ei se ainakaan paremmin ole.

Kommentit (5)

tiäremiäs
Taitaa teollisuus karata pois tämän laman aikana.TIEDEtaantuman aikana, ei vaan -katastrofin!

Mitenkä sitten käy jos ei yrityksen panosta automaatioon ja vientiteollisuus tuhoutuu.

Yleensä jos ei kukaaan sano asiasta mitää, niin ei se ainakaan paremmin ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On ikävää että täysin automatisoitu, roboteilla yms. tehtävä tuotantokin on kannattavaa siirtää Suomesta pois, silloinkin vaikka raaka-aine ja markkinat olisivat vieressä

Energian hinta, kiinteistön lämmityksen hinta, huoltomiehen hinta ja yritysverotus.

Kun vihreät ovat hallituksessa, niin ulkomaiset katsoo että Suomessa energian hinta on kasvavassa trendissä. Niin kuin onkin. Sähkö kallistui 17% viime vuonna mutta uutta tuotantoa sekään ei kyennyt synnyttämään, vastoin markkinatalouden lakeja. Koska poliitikot ovat energiayhtiöiden hallituksissa.

Kaukolämpö kallistui 10-20% eri paikkakunnilla ja ilmaisten polttoaineiden (jäte) käyttö on käytännössä kielletty jopa täysin asumattomalla seudulla.

Saksassa on rakenteilla 30 hiilivoimalaa. Siellä tulee olemaan lähivuosina edullinen sähkö. Tämä on asia, minkä vihreät aktiivisesti unohtavat.

Tuotantoa siirtyy maihin, missä ei ole mitään ympäristösäännöksiä, kuten Kiinan maaseutu, Intia, Brasilia jne.

Halpoja huoltomiehiä oltais saatu ottamalla siirtolaisia Puolasta, mutta ei punavihreille kelvannut, piti ottaa 5000km kauempaa, koska Ruotsikin teki niin.

Lektu-Elli

Halpoja huoltomiehiä oltais saatu ottamalla siirtolaisia Puolasta, mutta ei punavihreille kelvannut, piti ottaa 5000km kauempaa, koska Ruotsikin teki niin.Mikäs niissä 5000km kauempana tulleissa on sellaista, että huoltomiehen työt ei luonnistuisi?

taisto
Lektu-Elli

Halpoja huoltomiehiä oltais saatu ottamalla siirtolaisia Puolasta, mutta ei punavihreille kelvannut, piti ottaa 5000km kauempaa, koska Ruotsikin teki niin.Mikäs niissä 5000km kauempana tulleissa on sellaista, että huoltomiehen työt ei luonnistuisi?Oppiminen on pitkälti motivaatiokysymys. Tekniikkaa oppii tekniikasta kiinnostunut, ja kiinnostuksen herättää esim minimitason kirjastojen olemassaolo sekä lukutaito.

Kansakuntien välillä lienee jonkinlaisia eroja tässä asiassa, kuten on myös sukupuolten välillä. Myöskään akateemisesta ihmisestä ei voi tulla hyvää rassaria (olen yrittänyt vuosia, ihan toivotonta).

Koneistetulla maatilalla kasvanut afrikkalainen voisi olla hyvä ja oma-aloitteinen huoltomies, varsinkin jos on koulutustakin. Mutta slummissa kasvaneesta ei varmaankaan tule koskaan hyvää huoltomiestä. Lapsisotilaat on ehkä ainoa poikkeus.

Lähetyslehdistä voi lukea esim afrikan hienojakoisen pölyn tuomista haasteista kunnossapitoon.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat