Seuraa 
Viestejä45973

Tästä on ollut joskus ennenkin, mutta mikä perkeleen ohjelma sieltä runnin kautta taas pitikään käynnistää, jolla nuo saatanan messenkerit ynnä muut Bill Catesin automaattisesti ja ärsyttävästi käynnistyvät lässytyspaskaohjelmat saa pois päältä? Kiitos ja kumarrus jo etukäteen.

Kommentit (3)

Yes, nyt sai nuo Bill Catesin paskaohjelmat pois, kiitos! Tietääköhän se mulkku edes itse, kuinka perseestä sen paskaohjelmat ovat. Billin käyttöjärjestelmää on kuitenkin pakko käyttää, koska Borlandin 5.02 vaatii tuon Billin käyttöjärjestelmäpläjäyksen.

Sitten toinen tummia pilviä pään päälle kasaava ohjelma on syncrosoft. Ostamani melko kallis musiikinvääntämisohjelma asentui ensimmäisellä kerralla ok. Mutta sen vanhan koneen paskaprosessori ei jaksanut veivata reaaliajassa sitä paskasovellusta, jonka vuoksi piti kävellä kauppaan ostamaan tehokkaampi mööpeli, jossa tuo musiikintekoohjelma pitäisi tehojen puolesta pyöriä reaaliajassa.

Mutta uusi kone ei suostu enää sovellusta lisensoimaan, koska se on jo lisenssoitu jollekin toiselle (omalle vanhalle) koneelleni. Voi jeesus. Jos sovelluksen hankkii, eikö pitäisi olla päivän selvää, että sen voisi omaan käyttöön asentaa vaikka 64 klusterin omatekoiseen tehokoneeseen.

Sen verran ottaa pannuun, että koodaan luultavasti sellaisen musiikintekoraiskausohjelman, että Teosto tulee repimään pelihousunsa, kun laitan sen yleiseen jakeluun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Luulen, että jos otat email-yhteyttä ohjelman valmistajaan selittäen asiasi, niin lisensiointi onnistuu myös toiselle koneelle.

Tai sitten googleen ohjelman nimi ja crack, niin saat ohitusohjelman ja ehkä vielä palkintona jonkun antiikin troijalaista sukua olevan hevosenkin!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat