Seuraa 
Viestejä519

[size=150:1ypdqzlo]Sinäkö sivistynyt?[/size:1ypdqzlo]

Sivistynyt ei polje heikompia!

Pidätkö Sauli Niinistöä sivistyneenä?

Hänen ajamansa talouspolitiikka on synnyttänyt Suomeen 600 000 köyhää ihmistä. Toki siinä on ollut mukana koko Suomen talouselämän sivistynyt johto ja myös Suomen eduskunnan sivistyneet kansanedustajat viimeisen 10 vuoden ajalta. Valitsitte taas sitten uudelleen sivistyneen Niinistön eduskunnan puhemieheksi. Pelkäättekö te tätä miestä kuin jotain Hitleriä, kun ette sitten millään uskalla ja pysty arvioimaan Niinistön politiikan ja arvomaailman seurauksia, jotka jokainen näkevä kansalainen voi päivittäin nähdä ja todistaa olevan karmeaa totta lähes missä päin tahansa Suomea? Vai onko se niin, että jos myönnätte, että annoitte johtaa itseääne harhaan ja hylkäsitte itsenne ja arvonne, joutuisitte tekin mahdollisesti kantamaan vastuuta kurjuuteen ja kärsimykseen ja myös ennenaikaiseen kuolemaan ajetuista ihmisistä maassamme? Tuleeko mieleen, että saatatte jonain päivän seistä oikeuden edessä tekemänne politiikan johdosta ja viivyttääksenne tätä jatkatte yhä Niinistön tukemista?

Suomen 600 000 köyhää auttaisi mielellään Suomea ylös taantumasta, mutta köyhän on vaikea RUOKKIA jo itsensä ja perheensä. Jos näitä 600 000 ihmistä ei olisi ajettu köyhyyteen, he voisivat normaalituloisina ihmisinä olla suureksi avuksi Suomelle. Toki he ovat enemmän avuksi tälle maalle köyhänäkin kuin monet itseään sivistyneeksi kutsuvat, tuhoavuutta täynnä olevat tekoeläjät.

Sanotaan, että maa saa ansaitsemansa presidentin. Onko se seuraavaksi Niinistö, tämä heikompien polkija, jota myös kansanmurhaajaksi voi syystä kutsua. Meillä oli jo yksi murhaaja presidenttinä, Kekkonen. Annetaanko jo lähihistoriankin toistua? Onko meillä edessä 16 vuoden thatcheriläinen meininki? Saammeko sitten sen ankaruuden, tuhoavuuden sekä piinkovuuden päätyttyä katsoa taas mediasta yhtä dementoitunutta presidenttiä, jota piilotellaan kansalta?

Sinä oikeasti sivistynyt ihminen, nouse vastarintaan omassa elämässäsi ja toimi toisin, ettet itse ja läheisesi joudu elämään ihmisyyden häpäisyyden leima otsassa ja häpeän tunteen arvoisena ja sen varassa loppuelämääsi. On kovaa juoksua paeta häpeäänsä.

Kommentit (2)

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Sauli ei aja mitään. Hän on eduskunnan puhemies, jonka pitää pysyä puolueettomana jo viran puolesta. Tosin "etsi-ja-korvaa"-toiminnolla sanan "Sauli" voi helposti korvata haluamallaan poliitikon nimellä.

syytinki
Seuraa 
Viestejä10303

Vai sivistynyt.

Sivistynyt immeinen tietää histuuriastakin jotain.

En ole sivistynyt, mieluummin päin vastoin. Silti olen muistavinani, että pirun päästi kaapista Harri Holkerin (kok) hallitus jo 90-luvun alussa.

Hyvänä apuna oli nykyinen Suomen pankin bossi (sdp) meidän kaikkien Erkki, joka oli valtionvarainministeri. Osasi puhua kuulemma ilman papereita ja on nykyisin hyvin, hyvin sivistynyt. Muistaakseni ymmärtää viinien ja gourmetin päällekin.

Näiden kahden huippuherran jälkeen ei ole suurtyöttömyydestä toivottu. Tosin on myönnettävä, että Raimo Sailaksen virkaote on tehokkaasti jatkanut tuota ylläpitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat