Seuraa 
Viestejä45973

Haluaisin tiedustella minkälaisia tottumuksia palstalaisilla on erikoistekniikoista, joilla voi lisätä omaa ja partnerin mielihyvää?

Esimerkiksi Virossa on saavuttanut suuren suosion "kuristaminen".

Yhdynnän aikana mies säätelee kädellään naisen hapensaantia kuristamalla tätä kädellään kurkusta, jonka seurauksena orgasmista tulee voimakkaampi ja aistillisempi, kuristus lisää kiihkoa ja tavoitteena on kauniit kuvat eli hallusinaatiot.

Virolaisten nuorten keskuudessa onkin alkanut levitä kuristamisleikkivillitys: aistiharhoihin ja seksuaaliseen mielihyvään tähtäävä kuristaminen.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /02/794171

Sivut

Kommentit (65)

Kuristaminen? Kuulostaa toodella eroottiselta leikiltä .
Eivätköhän parhaat apuvälineet sänkyleikkeihin ole herkkyys mielessa ja käsissä. (Urheilijanaisille hierontaöljy) ?
Tosi kyllä on ,että esim. kipeät lihakset voimistavat jollakin tavalla mielihyvän tunnetta ?
Elikkä täytynee joskus kokeilla ..

sapetix

Tosi kyllä on ,että esim. kipeät lihakset voimistavat jollakin tavalla mielihyvän tunnetta ?Ei kai. Itse en ainakaan havaitse kivussa mitään kiihottavaa, yleensä jos naimisen rytkeessä alkaa sattua lihaksiin tms., menee inspis totaalisesti. Esim. reisilihasten kipeytyminen on tosi vit... - pitäisi jotenkin treenata ettei sitä pääse tapahtumaan. Onkohan todella hyvässä lihaskunnossa oleville ihmisille seksi parempaa...?

Tuosta kuristamisesta olen aina käsittänyt että miehet nauttisivat siitä, koska kun heitä kuristaa niin veri ilmeisesti pakkautuu penikseen? (En ole kokeillut kenenkään kanssa.) Noinkohan se veri pakkautuu naisellakin genitaaleihin moisessa tilanteessa? En kylläkään haluaisi kokeilla, sillä olen havainnut että luonnostaan saa lantioon potkua kuukautista edeltävistä tai sen alkupuolen turvotuksista ja kenties jopa kuukautiskivuistakin (jotka ovat ilmeisesti kohdun supistuksia). Joskus orgasmit ovat PMS-vaiheessa ja kuukautisten alussa totaalisesti voimakkaampia kuin muulloin.

Oma ominaistapani kautta perversioni voisikin sitten olla tuo kuukautisseksi. Mutta älköön nyt kukaan rynnätkö tähän itkeskelemään hygienian puutteesta, sillä en ikinä harrastaisi sitä kuin pestävän ja kestävän miehen kanssa. (Se kestävä rimmaa niin hyvin... Ja onnekseni minulla sellainen onkin, vaikkakin vielä tuplaonneksi ei sellainen umpikovamuna ettei tule ollenkaan. Niitäkin on nähty.)

Ja pyyhkeetkin on keksitty, jos pelkää lakanan tms. puolesta. Siitä vain kaikki kokeilemaan. Nynnymiehet tosin eivät suostune.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sapetix
Kuristaminen? Kuulostaa toodella eroottiselta leikiltä .
Eivätköhän parhaat apuvälineet sänkyleikkeihin ole herkkyys mielessa ja käsissä. (Urheilijanaisille hierontaöljy) ?"eivätköhän" sana sisältää sen mitä
ihmiset usein ajattelee....
"kaikki mitä minä en ymmärrä on ...."

kuristaminen lisää nautintoa joillekkin...
ja missä on se raja mikä on "normi" meininkii...

kuristaminen nyt esimerkkinä...
siis niille jotka näkevät sen "pahana"...

mietitkö kuka kuristaa ja ketä...
miksi... mitä siihen liittyy... ?
kuristaminen tahi hapen saannin estäminen
pääkoppaan on joillekkin juttu...
hassua että jotkut "neuvoo" miten sieltä sängystä
saa parhaat vibat...
jos mun muijalle panohommissa alkaisi olemaan
herkkä ja tunteellinen...
se hyppäis parvekkelta....
seksi on seksiä...
ja hellyys on sitten sitä jokapäiväistä rakastamista...

ajattele että sulla olisi mahtava orgasmi tulossa...
mutta et voi sitä saada koska et saa tarpeeksi happea siihen...
uudestaan... uudestaan... uudestaan....
sitten orgasmi tulee...
ja "vaaransit henkiinjäämisesi" sillä että
et voinut estää orgasmin tulemista...

ei maita kaikille hieronta...
siis jos seksistä puhutaan...
hieronta hierontana...
ja seksi seksinä...

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
sapetix
Kuristaminen? Kuulostaa toodella eroottiselta leikiltä .Joo, tulee mieleen se taannoinen uutinen, jossa joku ampui naisensa ja väitti raastuvassa sen olleen jotain seksileikkiuhkaamista tietämättä ladatulla aseella.

Eivätköhän parhaat apuvälineet sänkyleikkeihin ole herkkyys mielessa ja käsissä. (Urheilijanaisille hierontaöljy) ?Öljyn kanssa hieronta toimii muillekin naisille kuin urheilijoille. Kannattaa kokeilla. Ruokaöljy soveltuu tarkoitukseen täydellisesti.

Nagarjuna
Haluaisin tiedustella minkälaisia tottumuksia palstalaisilla on erikoistekniikoista, joilla voi lisätä omaa ja partnerin mielihyvää?kerran mulle sano "bykiatri" näin...
"kerro mitä mietit... mitä ajattelet...

kerroin mitä kelailin....
sain kiitokseksi

"voitkin sitten mennä ulos...
nää ei ole mitään leikkiä...
täällä on tarkoitus edes yrittää... "
tyylisen purkauksen....
mitenköhän nyt kävis... . . . ... . . . ... . . . ...

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
Qadesha
Ja pyyhkeetkin on keksitty, jos pelkää lakanan tms. puolesta. Siitä vain kaikki kokeilemaan. Nynnymiehet tosin eivät suostune.Mitenköhän tuonkin suostumisen kanssa tosielämässä on. Luulenpa, että jokaista kuukautusten aikana seksiä haluavaa (tai edes siihen suostuvaa) naista kohti on aika monta miestä joilla ei ole ongelmia asian suhteen.

Neutroni

Joo, tulee mieleen se taannoinen uutinen, jossa joku ampui naisensa ja väitti raastuvassa sen olleen jotain seksileikkiuhkaamista tietämättä ladatulla aseella.kuullostaa ihan mahdolliselta...

perverssiä sitten minun mielestäni on se
että ihmiset kuksii salaa vaikka ukon kaveria
reiskaa ja leikkii omalle ukolle olevansa
vain sen... *sylkäsee ylimielisen halveksuen*
"saatanan perverssit"

Neutroni

Mitenköhän tuonkin suostumisen kanssa tosielämässä on. Luulenpa, että jokaista kuukautusten aikana seksiä haluavaa (tai edes siihen suostuvaa) naista kohti on aika monta miestä joilla ei ole ongelmia asian suhteen.höpsistä..
"eihän se ole mies eikä mikään
joka ei aja päin punasia..."

katsiiko noin niikun siitos mielessä
kuksia vuotavaa naista... `?

Hih

Itselle ainakin tuo kuristaminen on "the" juttu. Tuntuu niin pirhanan hyvältä jos juuri oikeassa kohtaa.... Ei sitä hapensaantia ihan täysin tarvitse katkaista, joskus jo se omistava käsi kaulalla saa aikaan aivan tajuttomat nautinnon aallot

Ei nämä tämmöiset tietysti kaikille sovi, ja järki pitää aina olla mukana.... Turvallisuudella ei parane turhaan leikkiä, mutta hallittua riskinottoa joskus tulee harrastettua

Kuristamisesta tulee mieleen Nagisa Oshiman ohjaama Aistien Valtakunta. Eroottisimmasta päästä elokuvia. Sisältää Quadeshan iloksi kuukatisvertakin.

http://www.youtube.com/watch?v=bk_aOjfkCrY

Nagarjuna
Haluaisin tiedustella minkälaisia tottumuksia palstalaisilla on erikoistekniikoista, joilla voi lisätä omaa ja partnerin mielihyvää?
Erikoisimpia tekniikoita lienee amputaatio. Koska genitaalit sijaitsevat heti jalkojen alapuolella aivojen somatosensorisessa cortexissa, jalkojen amputaatio laajentaa genitaalit aistivaa aivoaluetta puuttuvan jalan alueelle. Luultavasti tämän seurauksena jotkut kertovat orgasmien voimistumisesta amputaation jälkeen. Jotkut miehet jopa ovat kuvailleet tuntevansa orgasmin siinä amputoidussa jalassa (vrt. aavesärky).

omena
Neutroni

Mitenköhän tuonkin suostumisen kanssa tosielämässä on. Luulenpa, että jokaista kuukautusten aikana seksiä haluavaa (tai edes siihen suostuvaa) naista kohti on aika monta miestä joilla ei ole ongelmia asian suhteen.höpsistä..
"eihän se ole mies eikä mikään
joka ei aja päin punasia..."

katsiiko noin niikun siitos mielessä
kuksia vuotavaa naista... `?
Mitä lisääntymiseen tulee - on ymmärrettävä, nk. varmoja päiviä ei ole olemassa. Nainen voi siis tulla raskaaksi myös kuukautisten aikana. Tosin tämä toteutuakseen vaatii epäsäännöllisen kierron, jossa ovulaatio tapahtuu, kun on tapahtuakseen.
Kantsiiko? Mikäli jälkikasvua halajaa - kantsii aina ja kokoajan. Varminta on tietenkin selvittää kierto ja tähdätä ovulaatioon. Tulee muistaa, että onnistumisprosenttia lisää se, että siittiöt ovat liikuntakykyisiä useammankin vuorokauden ja vähentää se, että munasolu on hedelmöittymiskykyinen vain hetken.

Osui ja upposi.

Mun täytyy taas kompata tota Qadeshaa ja tietenkin Neutronia.
Jos nainen ei suostu seksiin kuukautisten aikana voi siihen yksinkertaisesti olla syynä se, että toisilla riski sairastua gynekologisiin tulehduksiin siis, lisääntyy.

Mitä erikoistekniikoihin tulee - kuristamisen sijaan meillä suositaan, kuten Herranmiehen kanssa sopii, esiaviollisia leikkejä.
Pääosassa.
Suklaa. Kermavaahto. Mansikat. Öljyt. Rasvat. Kieli. Kädet.
Sitominen. Rinnat. Masu. Ja tietenkin peppu.

Toisinaan on sitten pakko mennä ihan piirun verran pidemmälle. Nam.

Erikoistekniikaksi kutsuisin myös nautinnollista hellyttelyä, jossa toista pidetään hyvänä, ilman vaatimusta seksuaalisuudesta. Suosittelen lämpimästi!

Vai että on kuristaminen muoti-ilmiö.
Niinhän on nykyään toisten ampuminenkin muotia.
Ennenvanhaan aseisiin ei ollut varaa kuin armeijalla, poliisivoimilla ja kartanonherroilla.
Nykyään sitä leviää herraskaiset seksitavatkin näämmä jo ihan ruohonjuuritasolle.

Yksikään asiantuntija älykkään terveydenhuollon alalta ei tasan allekirjoita tuollaista kuristamisen erinomaisuutta! Mielisairasta.
Taas joku sosiaalisten rääpäleiden jengihommajuttu.
Ties mitä oidipaalista ongelmaa, koulukiusaamista, sitä että yläasteella on tullut haavoja sieluun kun viattomana mutta niin kömpelönä, tahdittomana, ties minkä ennakkonolouden ja häpeäfiilisten kera on tullut mokatuksi niin, että piikusieluun on jäänyt vakava trauma yrityksestä pokata se kaikkein suosituin, mutta ah niin itsevarma ja myös parasta haluava.. jne.

Älkää hyvät nuorukaiset kuristako ketään vaikka olisitte miten katkeria tahansa. Vaikka ottais feministit päähän, vaikka holhoava äiti yhä huohottais niskaan, vaikka isä olis kadonnut teille tietymättömille ja lapsuudessa olis kehittynyt inhoa ja vihaa mielikuvituksen piirtäessä neidoista ja naisista rumia kuvia, käsityksiä, joissa naiseus on uhka..
Ei saa kuristaa toista ihmistä vaikka kokis ihmisyydenkin vain negatiivisena vammana neitseellisen puhtaan maailman, universumin ja ties minkä jumaluuden katveessa.

Älyllisesti, tuntellisesti ja älyllisesti ei ole mitään ideaa aiheuttaa kenellekkään vahinkoa. Jokainen vahingonteon uhri on oikeutettu ottamaan yhteyttä viranomaisiin ja nykylakihan velvottaa viranomaiset puuttumaan parisuhdeväkivaltaan vaikka uhri itse ei uskaltaisi tai jostain muusta syystä ei kannetta nostaisi.

Se, joka kotosalla hölmöilee fyysisen ylivaltansa voimilla, se voikin sit posessa saada persläpeensä jonkun itteensä isomman kalun ja semmosta kyytiä että pikku kuristelut ei oo mitään.
Tuossa on tiedoksiantoa niillekin, jotka hehkuttaa paskapuheita siitä, että naiset muka jotenkin yleismitallisesti tykkäis väkisinmakaamisesta ja ties mistä kovakouraisesta kohtelusta.

Olen elämäni aikana kohdannut joitakin ihmisiä, joille ei merkitsee kyllä, kysymyksiä esittävät pelkän tavan vuoksi ja samaiset uu-vatit jankuttaa ettei muista ihmisistä, etenkään jonkun tietynlaisista saa muka selkoa.
Ei ole ihme jos on tulkintavaikeuksia kun ei = juu ja kaikki muu samaa..

Kuristava, omistava ote..

Synnytyksissähän on kaikenlaisia komplikaatioita, joissa hapensaanti voi estyä ja iski aivovaurioihin moninkertaistuu. Tyhmästä päästä kärsii sitten koko ruumis.

Aikuisväestön osalta on toisaalta yhdentekevää vaikka tasaväkiset kumppanit pahoinpitelis toinen toisiaan päivät pääksytysten. Joku masokistihan voi olla onnesta lääpällään kun on silmät mustana siitä kun "oma" vähä leipo, ai että kun tuntu hyvältä.

Kansantaloudellinen rasite tuollaisesta tuleekin välittömästi kun haitta aiheuttaa terveydenhullon toimia.
Kuvitellahan vaan voidaan että juurikin voimakkaan orgasmin hetkellä naisen hennolla kaulalla kuristavat miehen kourat voi puristaa just sen verran ettei siitä enää armas eloon heräjä.

Moraalista pitäis uskaltaa puhua avoimesti. Nykyisessä yltiöliberaaliudessa on se vaara että aivottomat sosiaalisesti orientoituneet juntit, joilla voi olla juurikin joku pieni vika järjenjuoksussaan esmes just noista synntyskomplikaatioista, heikäläiset levittelee huhupuheita, jotka uppoaa kuin kuuma naskali sulaan voihin muihin tyhmiin ja keskenkasvuisiin.

Eufoorista oloa.. Silloin kun sitä hankitaan jollakin riskabelilla tavalla, se ei ole viisasta.
Noo.. kaikkea tyhmyyttä ei tietenkään voi välttää ja niin miehissä, kuin tietenkin myös naisissa riittää höhliä, niitäkin joille elämän tärkein juttu on olla jonkun oma. Huh huh..

Siinä sitä on feminismillä tekemistä ja tasa-arvon ajajilla. "Nina Mikkoloita", jotka omistaa omat kersansa ja kaikki on yhtä omistamista ja sen katveessa onellistumista vaikka happi kulkis vaan hetkittäin..

Pitäis varmaan laittaa tieteellisyyden nimissä kuristamismuodista kysely jonnekin terveys"porttaaliin". Mitä mieltä on ne erikoislääkärit, jotka tietää kaularangan ja kaulan alueen vammoista eniten.
Neuropsykiatriankin puolelle tässä olis tieteellisessä kontekstissa kysyttävää.
Kaikenlaisia hulluja sitä maailmassa riittää. Ihan taviksissakin.

Pönnillä on nyt vähän sellainen "kun mä en niin ei sitten muutkaan" asenne.

Vastuullisten sadomaso leikkien vertaaminen perheväkivaltaan on kuin vertaisi kahden halukkaan aikuisen yhdyntää raiskaukseen... Väkivallassa ja raiskauksissa jää aina jos ei fyysisiä niin henkisiä vammoja, toisinkuin aikuisten välisessä yhteisymmärryksessä käydyissä leikeissä ja seksuaalisissa suoritteissa.

Ei pitäisi niin hätäisesti mennä tuomitsemaan muita.

Juurihan sanoin että turvallisuus ennenkaikkea, oma ja kumppanin

Ja toisille ei vaan "tylsä" vanillaseksi aiheuta mitään tuntemuksia... Kukkahattutätetä tai muita hönttejä miellyttääkseni en kyllä luopuisi harrasteesta joka tuottaa molemminpuolista nautintoa, ei vahingoita ulkopuolisia eikä sisällä terveydellisiä riskejä.

Ei myö "vinokkaat" myöskään olla yhtään sen enemmän tai vähemmän luusereita kuin me muutkaan. Ja kuka ei olisi ksokaan nauttinut pienestä hellämielisestä puraisusta, tai läpsäytyksestä takamukselle? Ehkä me ollaankin kaikki semmosia pervoja ja "normaali" on se märkä päiväuni

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875
Pönni
Kuristava, omistava ote.. Siinä sitä on feminismillä tekemistä ja tasa-arvon ajajilla.

Trollaat varmaan taas, mutta ihan sama, selvennetään silti:
http://en.wikipedia.org/wiki/Erotic_asphyxiation

Itseni kohdalla hapenpuute assosioituu vain päänsärkyyn eikä kiihota millään tavalla. Mutta yx exäni harrasti sitä ja pyysi minua tukehduttamaan häntä tyynyllä kesken touhujen. Epäröin - mutta tein työtä käskettyä, pitäen kuitenkin huolen ettei siinä käy pahemmin. Ja hän näytti tykkäävän.

Hupinsa kullakin.

Mä tiedän että oon takuulla se ilonpilaaja.. paradoksaalista että "telaketjufemakkokommarihuoran" titteliä kantava saakin lisänimikseen "kukkahattutäti", "marttakerholainen", "sosiaalitantta", "pillupoliisi" tai "yltiömoralisti".

Vain siksi että on ihastunut kohtuuteen.
Että ajattelee yhteistä etua yksityisen rinnalla.
Että peräänkuuluttaa moraalia ja tervettä järkeä.
Koittakaa kestää.

Liiman imppaamisestakin saa kuulemma euforisen lon.

Lisäys..
Enenkuin ehdin lähettä .. osu ja uppos.. Arvasin mitä siitä seuraa kun esittää eriävän mielipiteen.

Eilen joku "janipetteri" innoissaan selitti mielestään hyvää älynväläystään mulle rivassa. Olinkin eri mieltä enkä jaksanut paijata päätä.. Sieltä alkoi tulla paluupostissa: "Sulla tosiaan viiraa päässä". "Oot hullu".

Toisaalta voi olla järkevämpää sanoa kaikkeen että ihan sama mitä teette, ei mua kiinnosta, evvvk.
Niin voi myös sanoa siinä vaiheessa kun vammautunut ja ongelmoiva ilmestyy puheille ja tarvitsee apua.? Yhteisvastuun periaate kait on poistumassa kulttuuristamme ja viranomaiset hoitaa tulevasiuudssa kaiken.
Tavallaan luonnonmukainen siirtyminen kommunismin tapahtuu yltiöliberaaliuden kautta ja erityisesti kohtuutta peräänkuuluttavat saa vastustusta ja nimenomaan niin että kohtuullisuutta ajavia aletaan haukkua viirapäiks, hulluiks, tyhmiks, jne..

Kyllä mä sen tiedän että ihmisillä on eroja tuntoaistissaan. Ymmärrän sadomasokismia oikeinkin hyvin neurologiselta kuin psykologiselta tasolta tsekattuna.
Mitä sen väliä vaikka joku tunkis ranstakan perseeseensä. Hittooko se mulle kuuluu. Se mitä minä puhun on yleisellä tasolla ylipäätään haitallisuus.
Niin kauan kun mulla on mahdollisuus puhua omia mielipiteitäni, puhun.

PeterH
Pönni
Kuristava, omistava ote.. Siinä sitä on feminismillä tekemistä ja tasa-arvon ajajilla.

Trollaat varmaan taas, ..Ja taas!

Koittakaa nyt pysyä asiassa. Se en ole minä. Miten ylipäätään kellään voi olla aiotoimntaa joka vääntää puheen kuristamisen haitallisuudesta, tai omistajuudesta trollaamiseksi.

Onko ihan pakko tunkea tota sosiaalista hinkaamista: Me hyvikset - toi pahis, trolli, jne. ihan joka *tun ketjuun. Vaikka on miten putkiaivot niin kai niissäkin joku syy ja seuraussuhdelma toimii? Mnä puhuin nimenomaan siitä että moinen muoti-ilmiö voi olla haitallinen ja siihenkin voi kytkeytyä jopa valta-aseman väärinkäyttöä.

Ei täällä ole tietääkseni pakko ensin puolta tuntia ennen joka kirjoitustaan miettiä että kenen persettä mun pitää sanoillani nuolla ja sommitella näkyviin jotain besserwisserpäästöjä vaikka omaa osuuttani ajattelun.

Ei kait tällä mikään kirkolliskokous ja kinkerit kokoonnu?

Älyllisesti se on kansantaloudellinen tappiokin jos ihmiset vahingossa orgasmoiden kuristelee toisiaan. Huostaanotot lisääntyy ja aatelkaas kuulkaas sitäkin että pitää ottaa töihin tilalle vaikka pakolaisia ja kouluttaa kielestä ja kultturista alkaen sopeutumaan. Ja kun niitten kulttuureissa on se seksuaalisuuskin joskus ihan hirveetä verrattuna näihin nykysuomalaisiin, sivistyneisiin ja muutenkin älykkäisiin tapoihin verrattuna niin meillä "vanhassa vara parempi" olla voi. Nääs..

Voi aikoja voi tapoja!

Voin hyvin uskoa että kuristaminen lisää nautintoa, vaikken ole sellaista kokeillutkaan. Mutta kyllähän monet alkavat itsestään pidättää hengitystä, kun orgasmi lähestyy.

Pitkissä parisuhteissakin voi olla yks selitys sille miks aletaan etsiä kaikenlaisia konsteja mielihyvän lisäämiseksi.
Oon itte ollut maximissaan 3½v. samassa huushollissa ja uskollinen. Mulla on sellainen periaate että yks suhde kerrallaan. Se on kumppania kohtaan reilua. Vieraissa käyminen takuulla on yks millä vois piristää omaa olemistaan mutta siinä ei oteta huomioon muiden tunteita. Ei sen vakikumppanin eikä etenkään sen kolmannen osapuolen. Oon siihenkin rooliin eksynyt ja kuunnellut niitä valituksia ja ruikutusta kuinka hirveessä suhteessa raukkaparka elää. Kun puoliso on sitten haukuttu pataluhaksi ja pullasudiksi ja päästy uimaan meikäläisen liiveihin niin.. on tullutkin kiire sen tutun lohikäärmeen suojiin.

Parempi tietenkin että pariskunnat käyttää kaikki mahdolliset keinot suhteidensa ylläpitämiseen jos eivät kykene yksin elämään. Kun lähtee sutta pakon tulee karhu vastaan.

Nuoremmille kyllä tekis mieli antaa neuvoja että hellikää toisianne. Kun on nuori, kokematon, uusi osa-alue voi olla aikamoinen "pala haukattavaksi".. Seksiä. Ujostuttaa ja pelottaakin.. Se on hurjan jännää silloin ihan nuorena ja kelleen se ei taida olla mikään läpihuutojuttu.

On ihan eri asia puhua jonkun vuosikausia naimisissa olleen pariskunnan seksielämästä kuin orsastavan seksuaalisuutensa kanssa kipuilevan nuoren.

Voihan niitä olla jamppoja ja janniinoita jotka näpittää jo kohdussa, jatkaa kehdossa ja mikään ei tunnu miltään mutta ylipäätään nuoria pitäis neuvoa - jos nyt ylipäätään on tarvetta puhua navanalus ja aivotoiminnasta yhdessä - että asioista pitää uskaltaa puhua kumppanin kanssa.

Ei täällä kaivata yhtään raaistuneempaa tapakulttuuria mitä jo on. Kyllä se aisoissa tarttis yhä edelleeen pitää ja sallia joka ainolle lapselle mahdollisuus seurata ihan normaaliakin puhetta seksuaalisuudesta niin ettei pelkästään vaan exdream vanhukset voi esitellä fantasioitaan.
Mummot vetää vaan latexpyysaa kinttuun ja nauttii kun vaarit kuristaa, ei siinä mitään mutta muutakin on.

Hypoksifilia, veren/hapen virtauksen aivoihin estäminen, on tuttu juttu. Tunsin aikoinaan erään naisen, joka siitä ja sitomisesta piti, muunlainen seksi oli "tylsää".

Hän purki asiaa kertomalla, että toisen vallassa oleminen, täydellinen alistuminen toi turvallisuuden tunteen. Ja että vain silloin hän pystyi saamaan orgasmin. Kuoleman portteja kolkutteleva kuristaminen sai hallusinaatiot leijumaan. Jonkinlainen minikuolema, josta voi vielä herätä.

Vaarallista touhua, voi päättyä kuristettavan aivovammaan. Mutta suotakoon ihmiselle vapaus päättää omasta seksuaalisuudestaan, aikuisten välillä, sovitusti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat