Seuraa 
Viestejä45973

Aina syntyy joidenkin sanojen merkityksestä erimielisyyksiä, koska kaikki ei ole sitä miltä kuulostaa...

Mutta näiden asioiden suhteen olen saanut jonkinlaisen yhteisymmärryksen!

On pääosin 4 ominaisuutta, jotka määrittelevät suunnat, joita käytämme liikuessammekin!

Jokainen voi asettaa kompassinsa siihen suuntaan, mistä eniten pitää!

Rakkaus on asia, jonka kesällä syntyneet, ei välttämättä kirjaimellisesti vauvana, vaan henkisesti, voivat asettaa eteensä! Se on myös HERTTA - korttipakan maista.

Viha on asia, joka pitäisi jättää aika-ajoin taaksensa, vaikka sekin on viimetilassa hyvä asia, siinä missä rakkaus ei raastonsa kohteelle aina tunnu hyvältä... Se on tämä onnellinen talviaika... Paitsi jos on sota...

Nöyryyden=>KUNNIAN pistäisin vasemmalle kädelle, ja se tarkoittaa sitä, että et saavuta sitä, mistä unelmoit... Kaikki menee kuitenkin päin prinkkalaa, ja sekin on tavallaan aika koomista.

Ylpeys=>ILO on taas sitä, että kaikki menee niinkuin tykkää, ja kaikki ylistävät ja kiittävät! Ei sekään aina välttämättä helppo tunne, jos olet sellaista kokenut.

Hiukan ihmettelen sitä, että Kristus väitti olevansa SYDÄMELTÄÄN NÖYRÄ! Ei esimerkiksi rakastava?! Onko tässä skitsoiluun taas aihetta? Jokin muu osa hänen kehostaan siis rakastava? Ehkäpä niinkin, Jeesus käytti paljon käsiään ja jalkojaan...

Kommentit (6)

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Agison

Hiukan ihmettelen sitä, että Kristus väitti olevansa SYDÄMELTÄÄN NÖYRÄ! Ei esimerkiksi rakastava?! Onko tässä skitsoiluun taas aihetta? Jokin muu osa hänen kehostaan siis rakastava? Ehkäpä niinkin, Jeesus käytti paljon käsiään ja jalkojaan...Hyvä huomio.

Sananne on possessiivisuufiksi eli omistusliite substantiivista eli nomineihin (sijamuodollisesti taivutettava) kuuluvasta nimisanasta sana, joka kielitieteessä merkitsee kielen yksikköä. Aavikkouskontojen filosofian piirissä Sana merkitsee myös ihmisen[sic] kirjaamaa jumalan([size=85:1y05j173]tm[/size:1y05j173]) ilmoitusta, joka tulkinnasta riippuen on joko absoluuttinen totuus tai suuntaa-antava opetus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Musta-Muffe
Sananne on possessiivisuufiksi eli omistusliite substantiivista eli nomineihin (sijamuodollisesti taivutettava) kuuluvasta nimisanasta sana, joka kielitieteessä merkitsee kielen yksikköä. Aavikkouskontojen filosofian piirissä Sana merkitsee myös ihmisen[sic] kirjaamaa jumalan([size=85:l1mcfq0r]tm[/size:l1mcfq0r]) ilmoitusta, joka tulkinnasta riippuen on joko absoluuttinen totuus tai suuntaa-antava opetus.Ei, se -nne on se possessiivisuffiksi, ei sananne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat