Seuraa 
Viestejä45973

Saavatko aseksuaalit, joilta siis puuttuu sukuvietti, adoptoida lapsia tai turvautua tekohedelmöitykseen jälkeläisen hankkiakseen?

Onko ei-seksuaalinen ihminen luonnottomampi kuin millä tahansa tavalla seksuaalinen ihminen?

Kiusataanko aseksuellin lapsia koulussa?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Kyllä tollatteet saa adoptioida mun mielestä, mutta keinohedelmöitystä ei parene niille tehä.

Vierailija

Ei meitä, kiusata aseksuaalisuuden takia, koska luulevat että olemme jotain homoja.

Vaikka ei olla kumpaakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Erinomainen kysymys. Mutta mistä tietää, että henkilö on todella aseksuaalinen, eikä vain esim. eron tms jälkeen haluton harrastamaan mitään? Pitääkö aseksuaalisuus erikseen todistaa? Jos eläisimme yhtään puritaanisemmassa yhteiskunnassa, aseksuaalit olisivat hyveen ylläpitäjiä, koska eivät takuulla harrastaisi irtosuhteita...

Ja vastaus on tottakai lapsia kaikille jotka pystyvät lapsista hyvin huolehtimaan. Ns. normaalit hetskuvanhemmat minua eniten huolestuttavat. Ne jotka päättävät että "meillä on auto, omakotitalo ja kultainennoutaja, eiköhän tehdä vielä pari lasta". Ja sitten kun kersat ovat siinä ja ne pitäisi kasvattaa, niille vaan tyrkätään rahaa kouraan kun ne tulevat ruinaamaan huomiota. Lapsilisenssi, -rrrkele.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Tomboy4ever
Seuraa 
Viestejä2

Olen aseksuaali ja äiti. Ja kyllä jouduin olemaan lahna saadakseni heidät. En eroa vanhempana muista vanhemmista. Imetin lapseni, sillä rinnat ovat sitä varten. Ja seksuaalisuus ei näy ulospäin. Ehkä voivat lesboksi luulla kun olen poikamainen. Parisuhdetta ei ole, sillä avioliitto kaatui lasten saamiseen eli meni viimeinenkin mahku päästä pukille. Toivon että löydän toisen kumppanin joka ei painosta minua olemaan joku muu kuin olen. Olen romantikko kaikesta huolimatta!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat