Seuraa 
Viestejä45973

"Helsingin Sanomat 6.2.2009

Valtaosa biojätteestä läjitetty sekajätteen joukkoon Ämmässuolla
Ämmässuon kaatopaikalla on marraskuun lopulta asti läjitetty valmiiksi lajiteltua biojätettä sekajätteen sekaan. Syynä tähän on se, että Ämmässuon biojätteen kompostointilaitos on toiminut vajaalla teholla marraskuun lopulta asti."

Järkyttävä uutinen. YTV väittää että kyseessä olisi väärä tuuletuspropelli joka ei olisi vielä saapunut postissa suomeen. Aika naurettava puolustus.

Todellisuudessa uusi biojätteiden käsittelylaitos on jo valmiiksi alimitoitettu vaikka kyseinen propelli olisikin toimintakykyinen; siltikin noin puolet biojätteestä joutuu tavalliseen kaatopaikkaan.

PK-seudulla yli puolet biojätteestä, jotka ihmiset ovat vaivannäöllä keränneet kodeistaan, on viety jo vuosia samaan kuoppaan kaatopaikkalle minne pannaan vanhat leivänpaahtimet tai kulmasohvatkin.

Se siitä biojätteen keräyksen ihanuudesta!

Kommentit (1)

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639

Niin on toimittu jo kaun. Elin siinä käsityksessä, että jätehuollosta on joku lakikin olemassa?

Olen myös ihmetellyt, miksi rivi- ja omakotitaloalueilla ei usein kerätä biojätettä erikseen, muusta lajittelusta puhumattakaan. Ainakin tässä kaupungissa jätteiden lajittelu toimii usein vain kerrostaloissa. Huomenna soitan kaupungin jätehuoltoon ja kysyn mihin biojäte päätyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat