Seuraa 
Viestejä45973

Jos tilaat, niin miksi ja jos et tilaa, niin miksi et tilaa?

Sivut

Kommentit (35)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haluaisin tilata, ja on sen ikäisiä lapsiakin, että varmaan heitä kiinnostaisi.

Mutta kun ei ole rahaa, eikä kiinnosta lähteä keräämään pulloja.

Lehti voisi kyllä hommata erilaisella markkinoinnilla niin paljon mainoksia ja irtonumeromyyntiä, että sitä voisi antaa tilaajille ilmaiseksi.

Riittäisi jos laittaa Halla-Ahon naaman kansikuvaan kerran vuodessa. Hänelle voisi antaa kustantajan osakkeita korvaukseksi.

TM, Tuulilasi yms tienaavat sillä, että valmistajat ostaa heiltä testivoittaja-vertailun.

CE-hyväksytty
Lektu-Elli
Haluaisin tilata, ja on sen ikäisiä lapsiakin, että varmaan heitä kiinnostaisi.

Mutta kun ei ole rahaa, eikä kiinnosta lähteä keräämään pulloja.
Laita lapset töihin.


En ole tilaaja enkä tilaa (ainakaan vielä..).
"Rakenna oma aurinkokunta" on viimeisin tilaamani "lehti" ja kaikkiaan tulee jo niin monta erikoislehteä että en yksinkertaisesti pysty sulauttamaan (huom ! Borg-termistöä ) enempää dataa.

P.S. Rakenna oma aurinkokunta on hiukan hinnakas mutta joka sentin arvoinen. Valmis malli (sitten joskus) maksaa hiukan yli 600€ mutta on sen arvoinen vaikka jossain muronpurijain pellepalstalla joku muuta horisee...

Itselleni tulee tällä hetkellä seuraavat tiede- tai populaaritieteelliset aikakausijulkaisut:

- Tähdet ja Avaruus
- Tieteessä Tapahtuu
- Tartu Ülikooli ajakiri
- Horisont ajakiri
- Forskning & Framsteg
- Science

Tilaan niitä koska mielestäni on hyvä pysyä kärryillä missä mennään, etenkin kun itse ei enää ole aktiivisesti mukana. Noita englanninkielisiä lehtiä vaihtelen aina välillä ja joskus niitä tulee useitakin. Äsken lopetin NG:n tilaamisen koska kyllästyin sen usein aika köykäiseen tekstiosuuteen. Sehän on usein vain ihan täynnänsä suuria kuvia, sinänsä upeita ja taidokkaita.

Ehkä tilaisin jos olisi rahaa rutosti. Toisaalta aina kun tilaan jotain lehteä, en millään jaksaisi lukea niitä, ja sitten kun luen niin luen kaiken mahdollisen kannesta kanteen. Tämän vuoksi yleensä päädyn viettämään sellaisia lehdenluku-urakoita että alan työstää jotain puoli vuotta sitten päättynyttä tilausta ja lukea kasaksi kertyneitä lehtiä.

Ei mitään järkeä. Parempi jättää tilaamatta, ja tsekata kirjastossa kiinnostavimmat kohdat. Kun ei ole itse maksanut, ei tunnu siltä että pitää ahtaa kaikki.

t: nimim. Itara.

Toope
Seuraa 
Viestejä28535
TERÄS NALLEPUH
En tilaa. Se on kallis. Luen kirjastosta sitä lehteä.

Samoin, kostoksi lehden hinnalle häiriköin tällä palstalla.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Minusta lehden saa ihan sopuhintaan kun vain aina muistaa lopettaa kestotilauksensa ennen kauden loppua. Viikon sisällä lehtimyyjä soittaa jolloin lehden saa taas vuodeksi "kestona" kymppejä halvemmalla. Toimiipa melkein lehden kuin lehden kohdalla.

Vahtera
Minusta lehden saa ihan sopuhintaan kun vain aina muistaa lopettaa kestotilauksensa ennen kauden loppua. Viikon sisällä lehtimyyjä soittaa jolloin lehden saa taas vuodeksi "kestona" kymppejä halvemmalla. Toimiipa melkein lehden kuin lehden kohdalla.Sisältö on huonompi kuin tieteen kuvalehdellä tai seiskalla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat