Seuraa 
Viestejä45973

Fiktio:

Yhdysvaltain talous romahtaa vuonna 2009. Samalla alkavat rajut mellakat hallitusta vastaan. Maahan julistetaan poikkeustila ja sotalaki, mutta se ei enää riitä. Maan talouden romahdettua eräät Pentagonin kenraalit lahjotaan antamaan kapinallisille joukkotuhoaseita. Mellakat yltyvät, ja lopulta maa vajoaa täyteen kaaokseen. Useat seudut julistautuvat itsenäisiksi, ja hallitus lähettää armeijan kukistamaan kapinoita. Alkaa Yhdysvaltain toinen ja viimeinen sisällis-sota.

Miten luulette että tarina jatkuu tästä? Monet mm tällä sivulla ovat pohtineet, millainen Yhdysvaltain uusi mahdollinen "sisällis-sota" tulee olemaan:

http://www.stormfront.org/forum/

Itse uskon, että hyvin paljon ratkaisee kellä on pääsy Pentagonin niin sanottuun "taikalaatikkoon" Talouden romahtaessa maa ajautuu muutenkin täyskaaokseen. Epäsäännölliset mellakat ja levottomuudet kasvavat. Käyttäisikö hallitus mahdollisesti esim "miniydäreitä" kapinallisia vastaan? Nyt lukija varmaan sanoo;"Ei! Sehän olisi MIELIPUOLISTA!" Mutta entä jos tunteet kummallakin puolella kävisivät kerta kaikkiaan liian "sovittamattoman kuumina" niinkuin "alkuperäisessä" isossa rähinässä vuosina 1861-1865 Hallitus voisi myös kokea kiusausta asettaa esimerkin. Esim yksi täsmällinen, mahdollisimman julma ja raaka VASARANISKU voisi olla varoittavana esimerkkinä muille.

Mutta entä jos kapinallisetkin saisivat käsiinsä moderneja joukkotuhoaseita? Yhdysvaltain armeija on para-aikaa kehittämässä aseita, jotka on tietoisesti suunniteltu taistelemaan fanaattista väki ja sissijoukkoja vastaan(tosin muualla, mutta kyllähän samat säännöt pelaavat jenkkilässäkin)Tulevaisuuden aseet voidaan sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa suunnata myös joitain tiettyjä etnisiä vähemmistöjä vastaan, koska mm tuleva bioteknologia tekee tämän mahdolliseksi(ja päinvastoin)

Vai pääsisivätkö kapinalliset ja hallituksen jäänteet sopimukseen keskenään? Hajoaisiko Amerikka niinkuin Neuvostoliitto vaiko Jugoslavia? Venäjällähän oli jo sisällis-sota lähellä 1991, mutta sotilaat päättivät kuitenkin olla ampumatta omaa kansaansa. Mutta miten on Yhdysvalloissa, jossa etninen viha kiehuu para-aikaa miltei kestämättömänä? Millainen olisi TODELLINEN (ei siis mitään Ranskan "poltan natsien auton" pelleilyä)sota keskellä Amerikkaa? Sekaantuisiko esim Kiina ja Venäjä tapahtumien kulkuun? Entä kuinka paljon olisi kuolonuhreja? Mitä olette mieltä?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

L
Seuraa 
Viestejä7979

Toinen tuleminen

Kysyt:

Mitä olette mieltä?

Aianakin minä olen sitä mieltä, että sinun tulisi mennä psykiatrille. Tai ainakin lopettaa noiden idioottimaisten jorinoidesi postailu tänne.

Sitten kun tällänen romahdus tulee niin kaikki historioitsijat ja muut paskanjauhajat selittävät kuinka helppoa se oli nähdä ja miten sen olisi tietenkin pakko olla tapahtua tossa 2010 aikoihin, mutta ennen sen tapahtumaa se on idioottimaista jorinaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi USA:n talous romahtaisi? Valtionvelkaa voi olla käytännösä kuinka paljon tahansa..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat