Seuraa 
Viestejä45973

Olikos tätä vielä täällä?

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uu ... 9/02/18981

– Jos tallennat työkoneeltasi usb-tikulle, yritys saa katsoa koneesi lokitietoja. Yritys voi vaatia työntekijäänsä vaikka riisumaan alasti, kun tämä lähtee työpaikalta. Sekin voi olla yhdenlaista valvontaa. Nämä ovat kaikki sallittuja.Nyt on hyvä aika olla työnantaja. Työpaikan misukat saa ihan lain perusteella riisua alasti "tarkastuksen" vuoksi.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Mwahaha-heh


* Toimihenkilöunion puheenjohtaja Antti Rinne kommentoi Lindénin väitettä, että yksittäinen työnantaja voisi käskeä työntekijäänsä riisuutumaan alasti: "Se ei ole sallittua. Ei ikinä eikä Lex Nokiankaan myötä."
* Rinne: "Ihan käsittämätön väite. Osoittaa Lindéniltä suurta asiantuntemattomuutta työelämästä".
* Rinteen mukaan vain viranomaisilla, joilla on lain suomat valtuudet, on oikeus tehdä henkilöä koskeva tarkastus.

Jos edustajat ovat kansan valitsemia, niin pitäisikö nyt vaihtaa myös kansa?

X

Lindén varmaankin strippaisi mielellään miespuolisen kulttuuriministerin edessä, jos tämä myöntäisi miljoona-avustuksen Lindénin omistamalle golfkentälle...

Linden on kansan mandaatilla asemassaan; me olemme hänen työnantajansa ja meiltä hän saa palkkansa.

Jotta voimme kontrolloida hänen mahdollisia vuotojaan vieraille valtioille hänet tulee säännöllisin väliajoin esim. hänen poistuessaan työpaikaltaan tutkia niin, että intiimitkin piilopaikat tarkastetaan, jottei niissä kuljeteta muistitikkuja tai sitäkin isompia salaisia kansioita.

Ja jotta me kollektiivina ministerien ja kansanedustajien työnantajana ja palkanmaksajina voimme kontrolloida ja vakuuttua tästä, onnistuu se parhaiten näyttämällä tarkastukset julkisen median kuten TV:n välityksellä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat