Seuraa 
Viestejä45973

Paikallistie kulkee tosi lähellä asuintaloani ja haluaisin kerätä tietokoneelle tiedon liikenteen määrästä ja ajasta.Onkohan valmiita ideoita toteutukseen ?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ne intpulssit saa ehkä helpommallakin mutta miten siirtää ne tietokoneelle ja jos viellä saisi jonkunlaisen ajan tai käppyrän liikenteestä.Niin ja on se kuitenkin valtion ylläpitämä tie joten ei varmaan viitsi letkuvirityksiä tielle tehdä.Tuo seseon on varmaan tälläiseen uteliaaseen harrastekäyttöön hiukan kallis paikka mutta mielekiintoisia palikoita sieltä löytyy.Niin ja jos joku sanoo ettei valtion hallinoimalta tieltä saa kulkijoita laske niin miksi ei,sitä paitsi toisellakin puolella tietä on omaa maata.....Tuon letkuviritelmän impulssin saisi muuten hyvin pesukoneen painekytkimestä.

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

Tsekkaa netistä peilivalokenno. Laitat lähetin-vastaanottimen talosi nurkalle, ja tien toiselle puolen heijastimen, vaikka katuvalotolppaan. Pulssi tulee kun ohimenevä ajoneuvo katkaisee säteen.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Ketunlenkin jälkeen lähesty tietä sivusuunnasta. Perusta liikenteenlaskentapaikka suojaisaan paikkaan lähelle tietä. Vedä papu-linja 100-200 metrin päähän ja perusta tähän paikkaan teltta ja radioyhteydet. Lähetä epäsäännöllisin kuunteluajoin tiedot ohi kulkeneesta liikenteestä tukikohtaan, jossa tieto käytetään wc-paperin korvikkeena.

[quote="Korpi"]Ketunlenkin jälkeen lähesty tietä sivusuunnasta. Perusta liikenteenlaskentapaikka suojaisaan paikkaan lähelle tietä. Vedä papu-linja 100-200 metrin päähän ja perusta tähän paikkaan teltta ja radioyhteydet. Lähetä epäsäännöllisin kuunteluajoin tiedot ohi kulkeneesta liikenteestä tukikohtaan, jossa tieto käytetään wc-paperin korvikkeena.[/quote

Tervetuloa vain tuonne puskaan muutamaksi kuukaudeksi,lähetän kerran päivässä papusoppaa ja juhlapyhinä ehkä jopa kahvia mutta p:täni en pyyhi kyseisiin papereihin koska todennäköisesti niistä tarttuu mustetta p:heni.

Astronomy
Tsekkaa netistä peilivalokenno. Laitat lähetin-vastaanottimen talosi nurkalle, ja tien toiselle puolen heijastimen, vaikka katuvalotolppaan. Pulssi tulee kun ohimenevä ajoneuvo katkaisee säteen.

Ottaa sitten virheellisiä lukemia, ellei pistä pientä intervallia hyväksyttävien pulssien väliin. Esim. rekka ajaa ohi, niin se katkoo sen säteen ja useasti.

CE-hyväksytty
Jos kaksi autoa ohittaa toisensa säteen kohdalla, tulee virheellinen tulos.

Samoin perävaunusta sekä telipyöristä jne.
Mutta kyllähän tuosta suuntaa antavan tiedon saa yksinkertaisellakin laskijajaitteella.

Tukkimiehen kirjanpito tietysti. Tiedätkös? Siinä laitetaan aina 4 viivaa pystysuoraan ja viides poikittain. Yksi viiva vastaa aina yhtä ajoneuvoa. Voin sponsoroida kynän ja paperia

simppa
Paikallistie kulkee tosi lähellä asuintaloani ja haluaisin kerätä tietokoneelle tiedon liikenteen määrästä ja ajasta.Onkohan valmiita ideoita toteutukseen ?Joo sun kannattaa palkata joku pikkupoika laskee autoja. Toinen sitten pistää ne tietsikalle.

Tee samoin, kuin paikallinen eläkeläisnainen.
Joka aamu saavu samaan kohtaan samaan aikaan, n. klo 07. Mukaan telttatuoli ja eväitä.
puolenpäivän jälkeeen puolentunnin tauko ja taas istut autoja katsellen n. klo 19.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat