Seuraa 
Viestejä29006

Kun siinä poltergeist-elokuvassa se siä telkkarisa oli joku poltergeisti niin mitenkähän toi poltergeist suhtautuu näihin lcd-telkkareihin. Ja sitten oliko se the ring, vai mikä se oli kun se kärpänen tuli sieltä putkelta lasin läpi ulos. Niin jos sen filmin laittais näkyyn lcd-näytöltä niin pääsiskö se kärpänen sieltä?

Kommentit (2)

asdf
Seuraa 
Viestejä11905

Ei varmaankaan pääsis, mutta sieltä kaivosta se pääsis. Tai ainaskin jos puhelin soi. Ja jos on tukka silmillä. Niin ainakin luulen, en ole ihan varma. Kärpäsillä ei vaan oo tukkaa.

Se The Ring oli tyhmä (kuten Ringu vai mikä sen Japanilaisen alkuperäisen nimi oli...). Siis tyttö tunkee ulos TV:stä ja tappaa kaiken mikä liikkuu, jos olet katsellut sen vidonauhan?

Oikein kiva, mutta mitä tapahtuu, jos katselet sitä videota tietokoneen näytöltä ikkunassa, etkä 42" laajakuvanäytöllä? Siis tuollaiset 6" näyttö koko, kun on ikkuna 21" monitorin ruudulla? Pääsekö se ulos ollenkaan niin pienestä kolosta, vai tuleeko sieltä sellainen 10 cm korkea mini-pahis, joka potkii sinua nilkoille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat