Seuraa 
Viestejä29006

Laajakuvanäytöstä ei ole paljoa iloa, jos se vaan venyttää kuvan horisontaalisesti. Olis hyvä saada säädettyä.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jorma
Seuraa 
Viestejä2351
CE-hyväksytty
Laajakuvanäytöstä ei ole paljoa iloa, jos se vaan venyttää kuvan horisontaalisesti. Olis hyvä saada säädettyä.Ei kai siinä mitään kummempaa säätämistä.
Valitsee asetuksista vain sen resoluution joka näytölle ilmoitetaan. Jos kone tai grafiikkakortti on kovin vanha voi olla, ettei niissä ole kaikkia resoluutiovaihtoehtoja. Silloin voi joutua hankkimaan uuden grafiikkakortin.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Laajakuvanäytössä on se etu että tää surullinen hymiö näyttää paljon lutusemmalta:

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

maalaisukko
Seuraa 
Viestejä495

Maalaisukko neuvoo littunäytön ostaneita:
Asettakaa näytönohjain sellaiselle näyttötilalle jota littunäyttö haluaa. Esim. Jos 19 tuumainen haluaa 1440x900 ja 60Hz, niin sellaiselle näyttötilalle.........

Lue vähemmän-tiedät enemmän.

Minua vituttaa katsoa näyttöä, jonka kuva on venytetty kohtuuttomasti. Se ei yksinkertaisesti näytä luonnolliselta katsoa isoa leveyttä ja pientä korkeutta siksi en ikinä tule ostamaan mitään laajakuvaista laitetta.

Sahrah
Minua vituttaa katsoa näyttöä, jonka kuva on venytetty kohtuuttomasti. Se ei yksinkertaisesti näytä luonnolliselta katsoa isoa leveyttä ja pientä korkeutta siksi en ikinä tule ostamaan mitään laajakuvaista laitetta.Tarkoittaako tämä sitä, että katsot vaikka Spartacuksen mielummin leikottuna 4:3-kuvasuhteeseen, kuin "venytettynä" oikeaan laajakuvaformaattiinsa?

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839

^^sen takia tuo 1:1 mapping onkin laajakuvanäytöissä niin näppärä, 4:3 kuva näkyy oikeassa muodossaan ja koossaan mustien palkkien kera ja natiivi 16:10/9 kuva sitten luonnollisesti koko ruudulla. Ja jos pienempää resoa on pakko käyttää niin silloinkin kuvan laatu pysyy hyvänä kun näyttö ei ala skaalaamaan sitä koko ruudun täyttäväks...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat