Seuraa 
Viestejä1918

Keräsin oheisen huonosti näkyvään OpenOffice:n Calc. ohjelman taulukkoon tilastokeskuksen nettisivuilta tietoa energian kulutuksesta ja käytöstä Iranin ja Saksan suhteen.

Laskelmani lopputulos on että Iran pystyisi tuottamaan vuotuisella sähkön ja maakaasun tuotannollaan noin. 1500:an Saksan energian tarpeen vuodessa.

Tästä näkökulmasta on parempi arvioida Iranin oikeutusta hankkia yditekonologiaa, saman aikaisesti kun sieltä päin on kantanunut kuuroimmankin sokean korviin että Iran haluaisi pyyhkäistä Lähi-Idän ainoan demokratian maan päältä ikuisiksi ajoiksi.

http://www.energia.fi/fi/tilastot/energiayksik%C3%B6it%C3%A4%20ja%20lyhe...

http://www.vattenfall.fi/www/vf_fi/vf_fi/583857yrity/1461692asiak/146177...

-

Sivut

Kommentit (134)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Iranille tulisi sallia oikeus ydinteknologiaan, USA on kyllä ärähtänyt jo Iranille mitä tapahtuu jos se alkaa ydinaseilla riehumaan. En tiedä sitten tulisiko siitä todellinen uhka joskus aikojen päästä, mutta ei Iran uskalla ydinaseita käyttää ennen kuin lännen uhka on poissa.

E: Niin, on tietenkin otettava huomioon, että Iranin johtoon saattaa joskus päästä porukka joka katsoo, että vaikka koko kansasta on tehtävä marttyyreitä, kuhan vain allahin (heidän mielestään) tahto tulee täytettyä. En kuitenkaan pidä tätä kovin todennäköisenä

Tästä näkökulmasta on parempi arvioida Iranin oikeutusta hankkia yditekonologiaa,++++ Iranilla on laillinen oikeus ydinteknologiaan.

saman aikaisesti kun sieltä päin on kantanunut kuuroimmankin sokean korviin että Iran haluaisi pyyhkäistä Lähi-Idän ainoan demokratian maan päältä ikuisiksi ajoiksi.++++ Iran ei suunnittele Israelin valtion poispyyhkimistä.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
omena
ihmettelen miksi joillain mailla
saa olla isoja pommeja...
ja toisilla ei ?

en vaan käsitä...
Tällä hetkellä Iran voi käyttää energian vientiä voimakkaimpana aseenaan, sen jälkeen kun Iran saisi ydinaseen voimistuisi lähialuiden kuten EU:n pelko ja rähmällään olo maata kohtaan jossa Islam on valtionuskonto.

Mitäpä jos googlettaisit viedoita jossa Homoja, "aviorikoksesta kiinni jääneitä naisia" hirtetään ja kivitetään kuoliaaksi, niin muistuuko mieleen kuinka mukava paikka tämä Suomi on suomalaiselle asua sellaisena kuin se tällä hetkellä on`?

Ei teokraattisena fundamentalisiten pelolla hallitsemana maana!

-

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Lothar
Demokratian, jolla on useita satoja ydinaseita ja jota tukee maailman suurin ydinasevaltio...Vaikka näin onkin, niin katoisin että on länsimaisten kansojen etujen mukaista että länsivihamielisten kansojen edessä on edes jonkinlainen este, mikä takaa länsimaisten arvojen säilyvyyden edes joksikin aikaa lasten lapsillemme.

-

Sallisitko Iranille oikeuden Ydinteknologiaan?Periaatteessa kyllä, käytännössä ei.
Iranin presidentti on useeaan otteeseen uhannut tuhota israelin. Vuosi sitten tuli dokumentti jossa pääosissa olivat israelilaiset sotilasasiatuntijat ja heidän mukaansa heillä on jo nyt täysi oikeus iskeä iraniin ja he tulevat sen tekemään.
Eli on ajan kysymys milloin israel iskee.
He perustelivat useaan otteseen iskua sillä että ei mikään maa katsele toimettomana jos heitä vastaan luvataan iskeä heti kun siihen on tilaisuus.

Cicero:

"Periaatteessa kyllä, käytännössä ei.
Iranin presidentti on useeaan otteeseen uhannut tuhota israelin. Vuosi sitten tuli dokumentti jossa pääosissa olivat israelilaiset sotilasasiatuntijat ja heidän mukaansa heillä on jo nyt täysi oikeus iskeä iraniin ja he tulevat sen tekemään.
Eli on ajan kysymys milloin israel iskee."

Kuuntele juttu

Iran pyysi Yhdysvalloilta viime vuonna apua iskeäkseen Iranin ydinlaitoksia vastaan, New York Times -lehti kertoi sunnuntaina. Lehden mukaan Yhdysvaltain presidentti George W. Bush torjui pyynnön.

Israel halusi Yhdysvalloilta bunkkerien tuhoamiseen tarkoitettuja pommeja, joita se aikoi käyttää Iranin tärkeintä ydinlaitosta vastaan suunnatussa hyökkäyksessä. Israel halusi myös luvan lentää Irakin yli Iraniin päästäkseen, sekä välineet koneiden uudelleen tankkaamiseksi.

Bush kuitenkin rauhoitteli Israelia kertomalla, että meneillään on uusi, salainen operaatio, jonka on tarkoitus sabotoida Iranin mahdolliset pyrkimykset kehittää ydinase.

New York Times perustaa tietonsa useiden viranomaisten ja asiantuntijoiden lausuntoihin. Operaation salaisen luonteen vuoksi kukaan heistä ei suostunut kertomaan asiasta julkisesti.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/46514- ... -operaatio

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Lothar
baal1984
Vaikka näin onkin, niin katoisin että on länsimaisten kansojen etujen mukaista että länsivihamielisten kansojen edessä on edes jonkinlainen esteSitä vartenhan ohjuspuolustusjärjestelmää pystytetään.Olet oikeassa siinä että jokseenkin kehitysasteen yli päässyt? ohjuspuolustusjärjestelmä on hyvä este roistovaltioiden raivonpurkauksille.

Jos nykyisenlaista Israelin ei olisi olisi ohjuspuolusturjärjestelmän täyteen toimintakuntoon saattamisella hitonmoisesti kiireempi ja sen pitäisi olla 6 miljooonan isänmaallisen juutalaisen vihaisen rautanyrkin aukon täyttävä, näin blokeerausmielessä.

-

Periaatteessa kyllä, käytännössä ei.++++ Iranilla on oikeus ydinteknologiaan. Siinä ei ole mitään periaatteessa juu tai ei kysymyksiä.

Iranin presidentti on useeaan otteeseen uhannut tuhota israelin.++++ Ei ole uhannut. Luet propaganda uutisia.

Vuosi sitten tuli dokumentti jossa pääosissa olivat israelilaiset sotilasasiatuntijat++++ Tulihan sieltä se lähdekin.

ja heidän mukaansa heillä on jo nyt täysi oikeus iskeä iraniin ja he tulevat sen tekemään.++++ Tutkipa onko asia niin todellisuudessa.

Eli on ajan kysymys milloin israel iskee.
He perustelivat useaan otteseen iskua sillä että ei mikään maa katsele toimettomana jos heitä vastaan luvataan iskeä heti kun siihen on tilaisuus.++++ Mutta Israelilla on joku Jumalainen oikeus iskeä mutta muilla ei samaa oikeutta ole ?

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

New York Timesin artikkeli:"They say it is not possible to have a world without the United States and Zionism. But you know that this is a possible goal and slogan.

MEMRI:n käännös.'Is it possible for us to witness a world without America and Zionism?' But you had best know that this slogan and this goal are attainable, and surely can be achieved*

Vanha sanontahan kuuluu että "Ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin linkki"

Arvon mig21bis, hypoteesina jos olisin USA:ssa ja joutuisin sairaalaan en haluaisi sinua Englannin tulkiksi itselleni.

Yllä oleva lainauksen ymmärtäminen vaatii abstraktin ajattelun alkeiden hallitsemista, suosittelen sinulle punakantista kirjaa "Ajattelu ja argumentointi", sen ajatuksella lukeminen on erinomainen metodi alkeiden tasolla hapuilevalle henkilölle selventää ajatuksiaan.

Iranimyönteisen tahon premissit ovat käännösestä riippumatta

1) Maailma ilman Usaa ja Sionismia on saavutettavissa oleva tavoite.*
2)Olemme muslimeja ja voimamme tunnossa
________________________________________________
Implikaatio:Valmistautukaamme tekemään asialle jotain.

Suomeksi sanottuna, tuhoamaan Israel.

Sionismi tarkoittaa myös sitä mitä tulee Israelin valtion olemassaolon hyväksymiseen.

*
http://www.informationclearinghouse.info/article12790.htm

-

Suomessa uutisissa esitettiin kuinka Iranin presidentti uhkaa Israelia tuholla, seuraavana päivänä Iranin ulkoministeri kertoi että puheet on käännetty väärin. Missä olit silloin ?

Iranimyönteisen tahon premissit ovat käännösestä riippumatta

1) Maailma ilman Usaa ja Sionismia on saavutettavissa oleva tavoite.*
2)Olemme muslimeja ja voimamme tunnossa
________________________________________________
Implikaatio:Valmistautukaamme tekemään asialle jotain.

Suomeksi sanottuna, tuhoamaan Israel.
++++ Maailma ilman siionismia ei ole sama kuin maailma ilman Israelia. Siionismi on poliittinen liike, jonka tavoite oli Israelin valtion perustaminen.

Siionismi on apartheidiin ja rasismiin perustuva ideologia.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Hyvä mig21bis?

Osaako Memri tehdä luotettavempia käännöksiä kuin New York Timesin henkilökunta? Vastaan puolestasi, osaa, sitähän mieltä sinun loogisesti täytyy olla jos kerran aikaisemmin linkitit OikeanTotuudenNettisivulle.

Mitä kohtaa et ymmärrä tätä kirjoitusta edeltävässä vastauksessani?

Olenko ymmärtänyt sanat this goal are attainable, and surely can be achievedväärin, jotka antamasi OikeanTotuudenNettisivun ylläpitäjät ovat haalineet mahdollisesti MEMRI:n aineistosta.

Vastaa rehellisesti mitä nuo sanat tarkoittavat siinä kontekstissa jossa ne on ilmaistu?

-

Osaako Memri tehdä luotettavempia käännöksiä kuin New York Timesin henkilökunta?++++ Kerropa mikä on memri. Kenen kantoja se edustaa ?

Vastaan puolestasi, osaa, sitähän mieltä sinun loogisesti täytyy olla jos kerran aikaisemmin linkitit OikeanTotuudenNettisivulle.++++ Osaat varmasti sitten kertoa ettei tämä ole ensimmäinen kerta kun memri on hiukan kääntänyt ja vääristellyt asioita ?

Mitä kohtaa et ymmärrä tätä kirjoitusta edeltävässä vastauksessani?++++ Tutkipa memrin taustoja.

Olenko ymmärtänyt sanat this goal are attainable, and surely can be achievedväärin, jotka antamasi OikeanTotuudenNettisivun ylläpitäjät ovat haalineet mahdollisesti MEMRI:n aineistosta.++++ Kiitosh, lontoon murre on hallussa. Jopa puhunkin sitä muutamalla eri englannin murteella.

Vastaa rehellisesti mitä nuo sanat tarkoittavat siinä kontekstissa jossa ne on ilmaistu?
[/quote]


++++ Pidätkö memriä luotettavana tiedonlähteenä ? Mihin pro-Israel seuraan kuulut ?

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Annan anteeksi sinun lässytyksesi arvon mig21bis, olet sinisilmäinen ja niin nuori vielä ettet ymmärrä että sinun pitäisi panna helvetisisti enemmän painoarvoa yliopistojen professorien, Lähi-Idän tutkijoiden ja diplomaattien ylläpitämään tietokannan artikkelin lainaukseen.

Vapaasti tulkiten, kotimaassaan Iranin johtajat laukovat mitä sattuu avoimesti, ulkomailla he tietoisesti päästävät suustaan ympäripyöreitä latteuksia.

"Although Iranian leaders are well aware that they are watched by the
international media and occasionally soften their statements accordingly,
they are less careful in internal forums and events. But when Ahmadinejad
punctuates his speech before a large crowd with ?Death to Israel? (marg
bar Esraiil ), this is no longer open to various interpretations. He is
openly calling for the destruction of a country, not a regime."*

*http://www.iranalmanac.com/news/lastnews.php?newsid=9681&date=2009-02-12

-

Annan anteeksi sinun lässytyksesi arvon mig21bis, olet sinisilmäinen++++ Siniharmaat.

ja niin nuori++++ 44 vuotta nuori.

vielä ettet ymmärrä että sinun pitäisi panna helvetisisti enemmän painoarvoa yliopistojen professorien, Lähi-Idän tutkijoiden ja diplomaattien ylläpitämään tietokannan artikkelin lainaukseen.++++ Siksipä luenkin juuri mainitsemiasi lähteitä säännöllisesti. Ja samaisesta syystä jätän esim. SINUN lukemasi propaganda sivut kuten memrin lukemisen täysin pois. Kerropa vielä kenen perustama ihailemasi memri on ?

Annapa ne sinun lähi-idän tutkijoiden lähteesi, professorit jne. Kiitos !

Vapaasti tulkiten, kotimaassaan Iranin johtajat laukovat mitä sattuu avoimesti, ulkomailla he tietoisesti päästävät suustaan ympäripyöreitä latteuksia.++++ Vapaasti tulkiten näin on tilanne kaikkialla.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Arvon mig21bis, kerropa nyt omat tietolähteesi niin että itse siitä viisastuisin!

Alussa nimittäin en oikein saanut selvää onko MEMRI tietolähteesi vai ei koska hätäisesti googletit syventymättä löytämääsi koskien Irania.

Nimen omaan MEMRI oli antanut New York Timesiä
---mukamas-- paremman käännöksen ---mukamas---vääristellyistä Muhamedin sanoista.

-

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat